Lening aanvragen

Volledig online werkwijze; van aanvraag tot uitbetaling

 • 363 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
 • Een lening aanvragen doe je in 2 minuten

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 3,5%

 • Toegang tot beveiligde en persoonlijke 'mijn' omgeving

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Online een lening aanvragen doe je in 2 minuten

Online een lening aanvragen? Bij Postkrediet zit je goed. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Met onze offertemodule vraag je binnen 2 minuten één of meerdere offertes aan. Dat gaat allemaal in één keer. Je kunt bij ons een groot aantal kredietverstrekkers vergelijken en zo een voordelige lening aanvragen. Geen addertje onder het gras, en bij Postkrediet betaal je geen bijkomende kosten. De leningaanvraag is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Lening aanvragen: hoe werkt het met verschillende online kredietverstrekkers?

Bij Postkrediet kun je makkelijk een lening aanvragen. Wij helpen je graag. In onze vergelijker staan meerdere aanbieders met hun leningen. Je vult hier snel een aantal gegevens in en wij laten je de meest voordelige leningen zien.  Vervolgens vraag je zelf online de lening aan bij de kredietverstrekker die voor jou het beste aanbod heeft. Na het aanvragen moet de lening worden goedgekeurd door de leningverstrekker. Als alles goed is dan kun je met een gerust hart de lening afsluiten.

Een voordelige lening aanvragen? Dat doe je bij Postkrediet

Of een lening goedkoop of duur is hangt af van de rente, de looptijd van de lening en of je eventueel een bestaande lening wilt oversluiten. De rente is voor mensen meestal het belangrijkste element van een lening. Als de rente laag is dan ga je sneller met een krediet verstrekker in zee. Laat dat nu goed uitkomen, bij Postkrediet is de rente historisch laag.

Lening aanvragen: waar let je op?

Een lening aanvragen bij Postkrediet is makkelijk. Door verschillende aanbieders van leningen simpel met elkaar te vergelijken maken wij geld lenen echt voordelig. Hoewel de rente en de voorwaarden kunnen verschillen is het in elk geval zo dat elke kredietverstrekker een lage rente heeft. Een lening aanvragen was nog nooit zo makkelijk. Houd rekening met de volgende factoren als u geld wilt lenen:

 1. Welk bedrag kun je eigenlijk lenen?
 2. Wordt je leenaanvraag geaccepteerd door de kredietverstrekker?
 3. Welke lening past bij jouw persoonlijke situatie?
 4. Welke rente moet je betalen?

Welk bedrag kun je eigenlijk lenen?

Hoeveel kan ik lenen? Je kan niet zomaar elk bedrag lenen. Het hangt sowieso van je inkomen en financiële mogelijkheden af hoeveel je maximaal kunt lenen. Het is verstandig om zelf te controleren of je ook daadwerkelijk elke maand netjes je lening kunt aflossen.

Bij Becam kun je minimaal €5000,- lenen en maximaal €150.000,-. Tot €75.000,- wordt het leenbedrag in één keer op je rekening gestort. Boven de €75.000,- is dit niet het geval, dan moet je twee offertes aanvragen. Lenen boven de €75.000,- betekent dus twee leningen afsluiten. Deze leningen sluiten wij altijd af bij de kredietverstrekkers.

Wordt je leenaanvraag geaccepteerd door de kredietverstrekker?

Lening aanvragen: de acceptatie van een leningaanvraag hangt af van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld je inkomen en financiële situatie. Ga naar onze leningenvergelijker en vul daar je persoonlijke gegevens in zoals je woonsituatie, inkomen en nog een aantal zaken. Je krijgt dan een duidelijk antwoord welke leningen jij bij ons kan afsluiten.

Let wel: je leningaanvraag is niet automatisch goedgekeurd. Het is slechts een indicatie. Na de aanvraag ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Nadat je de offerte hebt ondertekend en voorzien van de vereiste documenten wordt definitief beoordeeld of jij de lening kunt afsluiten.

Welke lening past bij jouw persoonlijke situatie?

Een lening aanvragen werkt bij Postkrediet heel makkelijk. Je kiest eerst uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. De keuze tussen deze twee leningen hangt af van je persoonlijke situatie. Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit en een persoonlijke lening biedt meer stabiliteit.

Bedenk vooraf altijd goed wat je leendoel is en of je flexibel wilt lenen of niet. Op deze manier maak je een gerichte keuze tussen deze twee leningsvormen.

Welke rente moet je betalen?

Leningen bij Postkrediet zijn op dit moment niet duur. De rente bij Postkrediet is op dit moment historisch laag. Je betaalt dus echt heel weinig rente. Als je kiest voor een doorlopend krediet dan heb je een flexibele rente. Kies je voor een persoonlijke lening dan krijg je een vaste rente.

Het is verstandig om elk jaar je lening te vergelijken omdat de rente nogal varieert. Het maakt dan niet uit of het om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening gaat. Wellicht kun je dan je lening nóg goedkoper oversluiten zodat je nog minder rente betaalt.

Lening afsluiten: wanneer is het rond?

Er is pas witte rook op het moment dat de leningverstrekker de aanvraag voor de lening heeft aanvaard. De kredietverstrekker kijkt bij het afsluiten van een lening of jij in staat bent om de lening en rente terug te betalen. Je kunt dus pas een lening afsluiten als je voldoet aan alle eisen die de kredietverstrekker stelt aan een lening, en aan jou. Let wel: geld lenen kost geld en de kredietvertrekker hanteert strenge regels zodat zij zeker weten dat ze het geld terugkrijgen.

Lenen met en zonder BKR registratie

Kun je geld lenen met een BKR registratie? Dat hangt ervan af. Je kunt meestal alleen maar geld lenen bij een positieve BKR registratie. Dat wil zeggen dat je nergens een betalingsachterstand hebt. Bij een negatieve BKR registratie heb je ergens een betalingsachterstand. Dan wordt een lening afsluiten heel erg moeilijk. Het BKR in Tiel houdt namelijk dit soort achterstanden bij en kredietverstrekkers maken hier gebruik van. Bij een BKR registratie is het ook handig om te controleren of iemand al ergens een lening heeft afgesloten.

Zo vraag je een lening aan

Een krediet aanvragen is zo gebeurd:

 1. Vul je persoonlijke gegevens op het aanvraagformulier in. Geef Postkrediet opdracht om één of meerdere offertes op te vragen.
 2. Je ontvangt per e-mail de inlog gegevens voor jouw persoonlijke mijn-omgeving. In de regel staat de offertes met 2 uur voor je klaar.
 3. Bekijk de offertes in de mijn-omgeving en maak zelf een keuze. Neem hier je tijd voor, zo weet je zeker dat je een lening kiest die bij jou past.
 4. Een keuze kunnen maken? Dan kun je de offerte ondertekenen en de gevraagde documenten uploaden in de mijn-omgeving. Volledig digitaal en bij vragen ondersteunen wij u via de Chat-functie.
 5. Na controle door Postkrediet en goedkeuring van de bank staat het geld binnen 2 werkdagen op je rekening.

Waarom postkrediet?

Bij Postkrediet ben je in goede handen. Een lening aanvragen of een krediet afsluiten, we nemen jou serieus. Dit maakt ons zo uniek:

 • Volledig digitale werkwijze
 • Online krediet aanvragen
 • Meerdere offertes ineens opvragen
 • Inzicht in je leenmogelijkheden
 • Offertes staan klaar in je eigen mijn-omgeving
 • Je beslist zelf, zonder voorafgaand advies, of en welk product bij je past
 • Transparant: geen extra kosten

Ik heb al een lening – krediet oversluiten

Heb je al een lening? Waarschijnlijk kun je wél geld besparen door je bestaande lening over te sluiten naar Postkrediet. Het voordeel van oversluiten kan flink oplopen. Je lopende lening wordt dan overgenomen door een andere bank, en dat tegen een lagere rente. Het overstappen regelen wij gratis voor jou.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het oversluiten van je lopende lening? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie over het oversluiten van je bestaande lening(en). Postkrediet regelt het graag voor jou.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.