Lening aanvragen

Volledig online werkwijze; van aanvraag tot uitbetaling

 • 493 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Een lening aanvragen doe je in 2 minuten

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 4,7%

 • Toegang tot beveiligde en persoonlijke 'mijn' omgeving

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 4.7% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Lening aanvragen
 • Lening details
 • Veelgestelde vragen

Een lening aanvragen in 2 minuten

Wie geld wil lenen, kan online een lening aanvragen. Bij Postkrediet.nl zit je wat dat betreft goed. Met onze offertemodule kun je binnen 2 minuten één of meerdere offertes aanvragen van verschillende betrouwbare kredietverstrekkers. Dat betekent dat een lening aanvragen bij Postkrediet erg voordelig is. Bij ons betaal je geen bijkomende kosten. De lening aanvraag is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Lening aanvragen: hoe werkt het vergelijken van kredietverstrekkers?

Je vult online snel een aantal gegevens in en wij laten je de meest voordelige leningen zien. Je hebt de keuze uit verschillende leningen van verschillende kredietverstrekkers en je kiest je de lening die voor jou het beste is. Wij handelen alles met de kredietverstrekker af. Na je keuze moet de lening eerst worden goedgekeurd door de kredietverstrekker. Wanneer alles goed is dan kun je ook écht de lening afsluiten.

Een lening aanvragen? Dat doe je bij Postkrediet

Of geld lenen goedkoop of duur is hangt af van de rente, de looptijd van de lening en of je eventueel een bestaande lening wilt oversluiten. De rente is voor mensen meestal het belangrijkste element van een lening. Wanneer de rente laag is dan ga je sneller met een krediet verstrekker in zee. En laat dat nu goed uitkomen, Postkrediet heeft op haar leningen de laagste rente. Vraag bij ons direct een lening aan. Wij maken geld lenen makkelijk.

Lening aanvragen: waar let je op?

Goedkoop lenen bij Postkrediet is makkelijk. Door verschillende aanbieders van leningen simpel met elkaar te vergelijken maken wij de lening aanvraag voordelig. De rente en de voorwaarden verschillen per lening. Wij hebben echt de laagste rente.

Lening aanvragen? Wat is belangrijk om te weten wanneer je geld wilt lenen?

 1. Welk bedrag wil je lenen?
 2. Je inkomen en of je in loondienst bent of niet.
 3. Je persoonlijke gezinssituatie.
 4. Welk soort lening aanvraag bij je past.
 5. Hoeveel moet je betalen aan rente op je lening?
 6. Betaal je alimentatie of andere verplichtingen? Of spaar je juist?

Een lening afsluiten doe je bij Postkrediet. Kijk hieronder welke stukken je moet aantonen voor een lening bij Postkrediet.

Zo doe je een aanvraag bij Postkrediet

 1. Vul je persoonlijke gegevens in op het formulier lening aanvragen. In een paar stappen geef je aan welk bedrag je nodig hebt. Geef Postkrediet opdracht om één of meerdere offertes op te vragen.
 2. Je ontvangt per e-mail de inlog gegevens voor jouw persoonlijke mijn-omgeving. In de regel staat de offertes met 2 uur voor je klaar.
 3. Bekijk de offertes in de mijn-omgeving en maak zelf een keuze. Neem hier je tijd voor. Zo kun je een lening aanvragen die bij je past.
 4. Een keuze kunnen maken tussen de verschillende leningen? Dan kun je de offerte ondertekenen en de gevraagde documenten uploaden in de mijn-omgeving. Volledig digitaal en bij vragen ondersteunen wij u via de Chat-functie.
 5. Na controle door Postkrediet en goedkeuring van de bank staat het geld binnen 2 werkdagen (direct) op je rekening.

Een krediet aanvragen is zo gebeurd.

Offerte lening aanvragen

Lening aanvragen, de details

Welk bedrag kun je aanvragen?

Wil je je lening berekenen?  Het hangt sowieso van je inkomen en financiële mogelijkheden af hoeveel je maximaal kunt lenen. Het is verstandig om zelf te controleren of je elke maand netjes je lening kunt aflossen.

Je kan niet zomaar elk bedrag lenen. Bij Postkrediet kun je minimaal €5000,- lenen tot maximaal €150.000,-. Tot €75.000,- wordt de lening in één keer direct op je rekening gestort.

Boven de €75.000,- moet je twee offertes voor een lening aanvragen. Een lening aanvragen boven de €75.000,- betekent dus twee leningen aanvragen. Deze leningen sluiten wij dan weer af bij één van onze kredietverstrekkers.

Wordt je lening aanvraag geaccepteerd door de kredietverstrekker?

Geld lenen? Ga naar onze leningen-vergelijker en vul daar je persoonlijke gegevens in zoals je woonsituatie, inkomen,  hypotheek per maand en nog een aantal zaken. Je krijgt dan een duidelijk antwoord welke leningen jij bij ons kan afsluiten.

Let op: je lening aanvraag is niet automatisch goedgekeurd. Het is slechts een indicatie. Na de aanvraag ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Nadat je de offerte voor de lening hebt ondertekend en voorzien van de vereiste documenten wordt definitief beoordeeld of jij de lening kunt aanvragen.

Wat zijn de prijzen en rente van een persoonlijke lening?

De persoonlijke lening is de lening die bij Postkrediet het vaakst wordt afgesloten. Er is ook een mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten maar hiervan wordt minder gebruik gemaakt. De persoonlijke lening wordt in 90% van de gevallen aangevraagd. Wat je precies betaalt aan prijzen en rente kan nogal verschillen. Op dit moment is het rentepercentage historisch laag en staat hij op 4,7%.

Waarom is de persoonlijke lening eigenlijk zo populair?

De reden waarom de persoonlijke lening zo populair is komt vanwege de zekerheid. Je betaalt gedurende de looptijd van de lening een vast bedrag aan rente. Je rentepercentage staat gedurende de looptijd van de lening vast. Daarnaast weet je precies wanneer je lening ten einde is en wordt het geleende bedrag meteen in zijn geheel op je rekening gestort. Mensen die bewust kiezen voor geld lenen kiezen voor een persoonlijke lening.

Gebruik je de persoonlijke lening voor een verbouwing?

Wanneer de persoonlijke lening voor een verbouwing of verbetering van de eigen koopwoning gebruikt wordt is de rente aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Een lening voor bijvoorbeeld zonnepanelen is ook een verbetering van de koopwoning. Bij een doorlopend krediet is de lening niet aftrekbaar.

Persoonlijke lening

Wil je meer weten over de persoonlijke lening van Postkrediet? Vraag dan een offerte bij onze klantenservice aan. Het hele proces van lening aanvragen gaat bij ons online en je weet al binnen een paar dagen of je een lening bij ons krijgt. Wij zorgen voor offertes van meerdere banken. Online bankieren was nog nooit zo makkelijk als bij Postkrediet.

Lening aanvragen voor jouw persoonlijke situatie?

Bij Postkrediet sluit je makkelijk leningen af. Je kiest eerst uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. De keuze tussen deze twee leningen hangt af van je persoonlijke situatie. Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit en een persoonlijke lening biedt meer stabiliteit.

Lening aanvragen bij Postkrediet? Wat zijn de voordelen?

Een lening aanvragen bij een online kredietverschaffer als Postkrediet heeft vele voordelen. Welke voordelen zijn dat? Wij sommen ze hier voor je op:

 • Lager rentetarief door de online werkwijze.
 • Je kunt bij Postkrediet terecht voor meerdere leningen.
 • Verzekerd van een goedkope lening door het online proces.
 • Extra geld lenen bij Postkrediet is mogelijk.
 • Keuze uit het doorlopend krediet of persoonlijke lening.
 • Makkelijk leningen of kredieten oversluiten/samenvoegen.
 • Je bepaalt zelf de looptijd van de lening.
 • Het geld staat binnen een paar dagen op je betaalrekening.
 • Communicatie via internetbankieren is mogelijk.
Offerte lening aanvragen

Veelgestelde vragen

Welke vragen moet je jezelf stellen bij het aanvragen van een lening?

 • Welk leendoel heb je voor ogen?
 • Hoe hoog is de rente?
 • Wil je flexibel lenen?
 • Wat wil je maximaal per maand betalen?

Op deze manier maak je een gerichte keuze tussen een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Hoeveel rente moet je betalen over je lening?

Een persoonlijke lening bij Postkrediet is niet duur. De rente tarieven zijn op dit moment historisch laag. Kies je voor een persoonlijke lening dan krijg je een vaste rente. Wanneer je kiest voor een doorlopend krediet dan heb je een flexibele rente.

Het is verstandig om elk jaar je lening te vergelijken omdat de rente tarieven nogal variëren. Het maakt dan niet uit of het om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening gaat. Wellicht kun je dan je lening nóg goedkoper oversluiten zodat je nog minder rente betaalt.

Er zijn meer zaken belangrijk dan alleen de rente op de lening

Welke andere details naast de rente zijn nog meer belangrijk? Naast de rente zijn natuurlijk ook andere details van de lening belangrijk. Bij een persoonlijke lening staat de rente gedurende de gehele looptijd van de lening vast. Daarover hoef je je dus verder geen zorgen over te maken. Bij het doorlopend krediet is dat anders. Bij een doorlopend krediet krijg je van ons een variabele rente. Bij een kortere looptijd betaal je minder rente. Kijk dus niet alleen naar de rente maar ook naar andere zaken.

Lening aanvragen en vergelijken: wanneer is het rond?

Er is pas witte rook op het moment dat de kredietverstrekker de aanvraag voor de lening heeft aanvaard. De kredietverstrekker kijkt bij het afsluiten van een lening of jij in staat bent om de lening en rente terug te betalen. Je kunt dus pas een lening aanvragen als je voldoet aan alle eisen die de kredietverstrekker stelt aan een lening, en aan jou. Let op: geld lenen kost geld en de kredietvertrekker hanteert strenge regels zodat zij zeker weten dat ze het geld terugkrijgen.

Lening aanvragen met en zonder BKR registratie?

Kun je een lening aanvragen met een Bureau Krediet Registratie (BKR )? Dat hangt ervan af. Meestal kun je alleen een lening afsluiten bij een positieve BKR registratie. En dat betekent dat je nergens een betalingsachterstand hebt. Bij een negatieve BKR registratie heb je wèl ergens een betalingsachterstand. Dan wordt een lening afsluiten heel moeilijk. Het BKR in Tiel houdt dit soort achterstanden bij en kredietverstrekkers maken hier gebruik van. Bij een BKR registratie is het handig om te controleren of iemand ergens al een lening heeft afgesloten. Iedereen die een lening afsluit van € 250 of meer, krijgt een positieve BKR registratie.

Lening aanvragen

Een lening afsluiten bij Postkrediet is voordelig. Bij Postkrediet ben je in goede handen. Wil je geld lenen of een krediet oversluiten? Beiden hebben een andere dynamiek én proces van aanvragen. Wij nemen jouw aanvraag serieus vandaar dat we dit willen weten.

Online een lening aanvragen is zowel makkelijk als snel en goedkoop. Je betaalt geen dure bemiddelingskosten en afsluitkosten. Wij schakelen namelijk de tussenpersoon uit die normaliter je lening afsluit. Het aanvragen van de lening is binnen een paar dagen geregeld.

Dit maakt ons uniek:

 • Volledig digitale werkwijze. Alles gaat via het internet.
 • Historisch lage rente op je lening.
 • Goedkoop geld lenen.
 • Meerdere offertes ineens vergelijken.
 • Inzicht in je leenmogelijkheden.
 • Offertes staan klaar in je eigen mijn-omgeving.
 • Je beslist zelf, zonder voorafgaand advies, of en welke lening bij je past.
 • Transparant lening afsluiten: geen extra kosten.

Krediet oversluiten?

Heb je al een geldlening? Waarschijnlijk kun je wél geld besparen door je bestaande lening over te sluiten naar Postkrediet. Het voordeel van oversluiten kan flink oplopen. Je lopende lening wordt dan overgenomen door een andere bank, en dat tegen een lagere rente. Het overstappen regelen wij gratis voor jou.

Vragen over leningen aanvragen?

Heb je nog vragen over een lening afsluiten? Wij helpen je graag. Wil je meer informatie over het oversluiten of herfinancieren van je huidige lening? Bekijk onze pagina over het oversluiten van je bestaande lening(en). Wil je onze prijzen weten? Onze klantenservice helpt je graag. Postkrediet regelt alles graag voor jou. Geld lenen zonder bijkomende kosten, dat doe je bij Postkrediet.

Let op: geld lenen kost geld.

Offerte lening aanvragen

Hoe werkt geld lenen eigenlijk?

aanvragen lening

1. Online aanvragen Stel online jou ideale lening samen.

Aanvragen lening vergelijken

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening.

Lening aanvragen

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren.

Lening uitbetalen

4. Uitbetaling van de lening Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening.

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
4,7% !
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 521,-
Variabele debetrente4,7% Jaarlijks kostenpercentage4,7%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 62.478,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 4,7% en de maximale wettelijke rente is 10% per jaar.