Lening aanvragen

Wilt u een lening aanvragen? Dan bent u bij Postkrediet aan het juiste adres. Bij Postkrediet streven we ernaar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zo kunt u bij ons geheel online uw lening aanvragen. Met behulp van de offertemodule kunt u in een keer één of meerdere offertes aanvragen en desgewenst vergelijken. Dit kan geheel gratis en vrijblijvend en u betaalt bij Postkrediet geen bijkomende kosten zoals afsluitkosten voor het afsluiten van een lening!

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. U vult uw persoonlijke gegevens in op ons aanvraagformulier. U geeft Postkrediet opdracht om voor u één of meerdere offertes op te vragen.
  2. U ontvangt dan een overzicht van uw leenmogelijkheden per mail. U kunt op uw gemak de offertes bestuderen en zelf een keuze maken. Zo weet u zeker dat u kiest voor de lening die bij u past.
  3. U stuurt de getekende offerte + de gevraagde documenten aan ons retour. In de regel staat het geld dan binnen enkele dagen, na de goedkeuring van de bank, op uw rekening.

Waarom Postkrediet?

  • Online uw lening aanvragen
  • U kunt meerdere offertes ineens opvragen
  • U krijgt inzicht in uw leenmogelijkheden
  • Een Gratis offerte per mail en per post
  • U beslist zelf, zonder voorafgaand advies, of en welk product het beste bij u past
  • U betaalt géén afsluit- of advieskosten

Heeft u al een lening?

In dit geval kunt u waarschijnlijk geld besparen door uw bestaande lening over te sluiten naar Postkrediet. Ervaring leert dat het voordeel van oversluiten fors kan zijn. Uw lopende lening(en) worden dan overgenomen door een andere bank tegen een lagere rente. De overstap regelen wij gratis voor u. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het oversluiten van uw lopende lening? Dan kunt u hier terecht. Bij Postkrediet zijn wij u graag van dienst.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Tarieven Persoonlijke lening

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomstTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 502 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 60.269
€ 25.000 € 251 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 30.135
€ 15.000 € 154 4,4% 4,4% 120 maanden € 18.494
€ 10.000 € 106 5,1% 5,1% 120 maanden € 12.719

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.