Leningen samenvoegen

Meerdere leningen samenvoegen? Bespaar direct !

 • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Extra lenen en je lening oversluiten regel je online

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je besparing?

 • Leningen samenvoegen

Wij zijn gespecialiseerd in het goedkoper maken van leningen

Er zijn meerdere redenen waarom het samenvoegen van verschillende leningen interessant voor je is. Hieronder zetten wij een aantal aspecten van het samenvoegen van leningen voor je op een rij:

Meerdere leningen samenvoegen zorgt voor maar 1 incasso!

Allereerst krijg je overzicht in de staat van je leningen. In plaats van meerdere leningen, meerdere incasso’s van uw bankrekening en verschillende (hoge) rentepercentages. Krijg je: 1 nieuwe lening met 1 incasso van je bankrekening tegen een aanzienlijk lagere rente! Zo kan ook jij voordelig je leningen samenvoegen.

Hoe bereken je het samenvoegen van meerdere leningen?

Je maakt bij ons gebruik van de gratis oversluitservice als je besluit je leningen samen te voegen. Het berekenen van de kosten van het samenvoegen van je schuld gaat bij Postkrediet heel eenvoudig. Je vult alles netjes in op het aanvraagformulier en wij doen de rest. Jij zult dan merken dat je op basis van dit samenvoegen honderden tot duizenden euro’s per jaar bespaart. En wie wil dan nou niet?

Je bespaart geld door het samenvoegen van leningen

In 9 van de 10 situaties ga je aanzienlijk geld besparen door je leningen samen te voegen. De meeste mensen denken bij het samenvoegen van leningen alleen aan de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Maar er zijn meer kredieten die je kunt oversluiten. In de volgende gevallen kun je zelfs een grote besparing realiseren:

Je hebt meerdere leningen uitstaan waaronder één of meerdere van de volgende kredietvormen:

Een lening oversluiten zorgt voor een lagere rente

Door het optellen van alle bedragen tot één nieuwe lening kom je in aanmerking voor een lagere rente dan wanneer je betaalt per individuele lening. Dit komt doordat een lager lening bedrag een hogere rente kent. Het simpelweg bij elkaar optellen betekent direct een besparing doordat je in aanmerking komt voor een lagere rente. Dat betekent dus dat een lening oversluiten (bijna) altijd voordelig is en je dit absoluut moet doen.

Een korte looptijd van je lening is voordeliger dan een lange looptijd. Dat komt omdat je over een minder lange periode rente betaalt. Bij een langere looptijd ben je veel goedkoper uit, maar betaal je meer, waardoor je alsnog duurder uit bent.

Samenvoegen van krediet kan gewoon heel eenvoudig

Het samenvoegen van leningen gaat relatief eenvoudig. Het vraagt wat tijd en een kleine inspanning. Een geringe investering die een groot voordeel met zich mee kan brengen. Helaas zien we in veel gevallen dat sommige consumenten tegen het samenvoegen van leningen opzien. Wat kun je doen? Simpel!

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze vaste kredietverstrekkers en vergelijk meerdere mogelijkheden tot het samenvoegen van je leningen! Dit verplicht u tot niets, maar geeft je wel inzicht in uw besparingsmogelijkheden. Wij werken al jaren samen met een aantal betrouwbare banken die makkelijk en tegen lageren kosten jouw leningen oversluiten.

 Lening samenvoegen? Dit moet je weten

 • Een hogere limiet van een lening gepaard gaat met een lagere rente!
 • Je een lening ook kunt splitsen in een Persoonlijke lening, waardoor je een deel aflost, en een Doorlopend krediet, waarbij je geld achter de hand kunt houden voor onvoorziene uitgaven. Afgeloste bedragen kun je namelijk weer opnemen.
 • Je meerdere offertes bij Postkrediet kunt opvragen met slechts 1 druk op de knop. Wij werken namelijk met verschillende banken samen. Voordelig samenvoegen van uw leningen wordt hierdoor eenvoudiger.
 • Wij je per mail inzicht geven in hoeveel je kunt besparen door je leningen samen te voegen?
 • De offertes voor het samenvoegen van meerdere kredieten zetten wij vervolgens voor je klaar in jouw eigen beveiligde “mijn omgeving”.

Wij sluiten leningen over van de volgende kredietverstrekkers:

 • Qander lening oversluiten
 • Defam lening oversluiten
 • Interbank lening oversluiten
 • Nationale Nederlanden lening oversluiten
 • BNP Paribas lening oversluiten
 • Wehkamp lening oversluiten

Wat kan Postkrediet je bieden?

Postkrediet bekijkt voor jou of je de totale schuld kunt samenvoegen tegen een lening met een  lagere rente en desgewenste maandtermijn. Uiteraard doen wij dat conform jouw persoonlijke wensen.

Vergelijk dus het samenvoegen van leningen bij Postkrediet!! Wij laten je dan zo snel mogelijk weten hoeveel geld je bespaart op uw bestaande lening(en). De offertes staan klaar in je beveiligde “mijn omgeving”.

Meerdere Leningen samenvoegen? Direct offerte

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.