Doorlopend krediet aanvragen

Volledig online een doorlopend krediet aanvragen

  • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Kies een leenvorm en vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Bereken online hoeveel je kunt lenen

  • Vergelijk verschillende offertes & maak zelf een keuze

Maximale lening
berekenen

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Doorlopend krediet aanvragen

Lenen tegen een lage rente vanaf 8,6%

Online een doorlopend krediet aanvragen: dat regel je bij Postkrediet. We kennen geen lange wachttijden en je hoeft ook niet langs te komen. Daarnaast regel je alles zelf, van het berekenen van de maximale leenmogelijkheden tot het afsluiten van de lening. We maken het je hiermee zo gemakkelijk mogelijk.

Volledig online en in twee stappen

Het aanvragen van een lening gebeurt geheel online. Dit doe je in twee stappen. In de eerste stap vul je jouw persoonlijke gegevens in. In de volgende stap geef je aan hoeveel je wilt lenen. Ook kies je een maandtermijn, deze moet immers binnen jouw bestedingsbudget passen. We richten ons op de laagste kredietrente, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We brengen geen afsluitkosten in rekening, dat is wel zo transparant.

Altijd de laagste rente

We vinden het belangrijk dat je niet teveel voor je lening (doorlopend krediet) betaalt. Je kunt je geld immers wel beter besteden. We werken samen met een aantal grootbanken, waardoor we de laagste rente aan kunnen bieden. Jij vergelijkt zelf, zodat je voor de laagste rente of de beste voorwaarden gaat. Mocht je vragen hebben over het doorlopend krediet of een offerte, dan staan we natuurlijk voor jou klaar. Hoe dan ook: bij Postkrediet vind je zeker de laagste rente.

De kenmerken van het doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een geheel andere leenvorm dan de persoonlijke lening. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van het doorlopend krediet:

  • geld opnemen tot aan de kredietlimiet
  • bijlenen wanneer jij dat nodig vindt
  • vaste maandtermijn
  • je betaalt alleen rente over het opgenomen saldo
  • tussentijds boetevrij aflossen

Met het doorlopend krediet is er dus meer bestedingsruimte beschikbaar, maar alleen wanneer je dit nodig hebt en je aflost. Dankzij deze extra bestedingsruimte heb je de mogelijkheid om iets extra’s aan te schaffen of misschien wel op vakantie te gaan. Jij bepaalt: het geld loopt niet weg. Zo blijf je baas over je eigen financiën.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wil je weten wat een doorlopend krediet kost? Vul dan de berekeningsmodule in. Selecteer de gewenste maandlasten, aangepast op jouw inkomen en huidige situatie. Ben je tevreden over de uitkomst, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Deze offerte ontvang je zo spoedig mogelijk in je eigen mijn-omgeving. Van huis uit bekijk je de offerte, vergelijk deze gerust met andere offertes.

Waarom Postkrediet

Bij Postkrediet streven we ernaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit is de reden dat je op onze website veel informatie over het doorlopend krediet terugvindt. Met de berekeningsmodule weet je waar je aan toe bent, we raden dan ook zeker aan om deze te gebruiken. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan, ook wanneer je naast het doorlopend krediet je  voor een persoonlijke lening oriënteert. Postkrediet is van alle markten thuis.

Vrijblijvend een lening aanvragen?

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.