Wat kost geld lenen?

Wat kost geld lenen? Want; Geld lenen kost geld !

  • 451 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Extra lenen en je lening oversluiten regel je online

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 3,25%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 3.25% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Ons motto; Lenen zo goedkoop mogelijk maken!

Geld lenen kost geld! Niet voor niets een waarschuwing die boven alle sites en alle advertenties staat. En terecht, want u betaalt altijd rente over uw lening. De rente op uw lening is, naast de aflossing, het belangrijkste element van de kosten. Daarnaast kan het zijn dat tussenpersonen/adviseurs nog andere kosten in rekening brengen, de zogenaamde afsluit- of advieskosten. Postkrediet rekent deze NIET.

Wat kunt u zelf doen om uw kosten zo laag mogelijk te houden?

U bespaart aanzienlijk wanneer u naast een lage rente ook kiest voor een zo hoog mogelijke maandtermijn. Een hogere maandtermijn betekent namelijk een kortere looptijd, dus minder kosten. Als u bij een Doorlopend krediet bij een leenbedrag van € 20.000,— kiest voor een maandtermijn van € 300,–  (1,5% van het limiet)  in plaats van een maandtermijn van € 200,–   (1% van het limiet), dan scheelt u dat al gauw 50 maanden minder lang betalen. Dit scheelt u dus duizenden euro’s. Wilt u zelf de verschillen berekenen, maak dan gebruik van de volgende module waarin je leningen kunt vergelijken.

Een aantal tips die het lenen goedkoper maken:

  • Het samenvoegen en oversluiten van meerdere leningen naar 1 goedkopere lening.
  • Het samenvoegen van roodstanden, credit cards en verzendhuiskredieten, de rente die u op dit soort leningvormen betaalt is vaak velen malen hoger dan bij een lening via Postkrediet.
  • Extra aflossen op een Doorlopend krediet waardoor u minder rente betaalt en eerder klaar bent met betalen.
  • Stem de levensduur van het bestedingsdoel, bijvoorbeeld een auto, af op de duur van uw lening. Een Persoonlijke lening kan hier uitkomst bieden. U weet exact wanneer de lening is afbetaald door het vaste karakter van de lening.
  • Een lening aflossen. Wanneer u niet of nauwelijks aflost omdat u bijvoorbeeld geregeld opneemt van uw Doorlopend krediet, kan het voor u interessant zijn om een deel van de lening over te sluiten in een Persoonlijke lening. Op die manier heeft u de garantie dat u in ieder geval een deel van uw schuld afbouwt.

Kortom; lenen zo goedkoop mogelijk maken, dat is het motto van Postkrediet. Wij staan voor verantwoord lenen tegen de laagste kosten. Dit bereiken wij door samen te werken met gespecialiseerde kredietbanken die de laagste rentetarieven bieden in de markt. Daarnaast hebben wij onze processen zo efficiënt mogelijk ingericht en houden we de kosten laag. De proef op de som nemen?  Vraag dan direct  gratis een vrijblijvende offerte op.

Lenen zo goedkoop mogelijk maken?

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,25% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 533,-
Variabele debetrente3,25% Jaarlijks kostenpercentage3,25%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 44.776,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,25% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.