30000 euro lenen

30.000 Euro lenen? Profiteer van een historisch lage rente

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

30.000 Euro lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • 30.000 Euro lenen

€30.000 lenen

30.000 Euro lenen en besparen, het is mogelijk. Of je nu een bestaande lening wilt oversluiten of voor een nieuwe lening gaat: Postkrediet helpt jou hierbij. Samen bekijken we de mogelijkheden om 30000 euro te lenen. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt. Er zijn verschillende leenvormen voor 30.000 Euro, die zijn afgestemd op jouw situatie. Daarnaast bieden we de berekeningsmodule, waardoor je direct ziet wat je maandelijks terugbetaalt als je 30.000 Euro leent.

Wat kost 30.000 Euro lenen?

Je gaat voor een verbouwing, een nieuwe auto, tuin of er staat een andere grote uitgave van 30000 euro op de planning. Hiervoor wil je € 30.000 lenen. Het is goed om hier verstandig mee om te gaan. Dit doe je door je vooraf goed te oriënteren. Op onze website vind je veel informatie over verschillende leningen, wat het totaal kost en welke voorwaarden er zijn. Je wilt immers goed beslagen ten ijs komen als je 30.000 Euro gaat lenen.

Meer of minder dan 30000 Euro lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomen (loondienst, zelfstandige of een bepaalde uitkering) maar ook van het feit of er nog een partner met inkomen is. Ook je persoonlijke (woon)situatie speelt een rol. € 30.000 lenen is maatwerk, iets waar wij goed mee overweg kunnen. Aan de hand van de door jou aangeleverde gegevens bekijken we of je 30.000 euro kunt lenen en bij welke kredietmaatschappij wij jou de laagste rente kunnen aanbieden.

Soort lening van 30.000 Euro

Niet alleen de hoogte van het leenbedrag maar ook de leenvorm is belangrijk. De meeste consumenten kiezen voor de persoonlijke lening van 30.000 Euro: deze heeft een vaste looptijd en vaste rente. Dankzij deze leenvorm heb je meer zekerheid. Het doorlopend krediet van 30000 Euro biedt extra financiële ruimte, voor nu en in de toekomst. Lees op onze website meer over de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Mocht je vragen over hebben, dan kan Postkrediet deze beantwoorden.

30.000 Euro lenen

Benieuwd of en tegen welke rente je 30.000 euro leent? Maak gebruik van de praktische berekeningsmodule. Vul het gewenste leenbedrag in en bekijk direct de maandlasten. Heb je een huidige lening tegen een hoge rente lopen? Bekijk gelijk de mogelijkheden tot het oversluiten van deze lening. Ook hiermee kun je flink besparen, wat mede te danken is aan de historisch lage rente.

Andere bedragen dan 30.000 Euro lenen

Gratis offerte lening €30.000

Het aanvragen van een offerte kost niets en brengt ook geen verplichtingen met zich mee. Vraag één of meerdere offertes van 30.000 Euro aan. Je ontvangt van ons een mail met inloggegevens voor de persoonlijke mijn-omgeving. Hier staan de offertes van 30.000 Euro leningen voor je klaar. Bekijk de offerte, ga (eventueel) akkoord, de gevraagde stukken kun je zelf uploaden. Wij regelen de rest, zodat je alleen nog maar hoeft te wachten op akkoord van de financieringsmaatschappij. De 30000 Euro  wordt in de regel binnen 2 werkdagen aan je overgemaakt. Meer of minder lenen? Ook hiervoor ben je bij Postkrediet aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.