10000 euro lenen

10.000 Euro lenen? Vraag online je offerte aan

  • 479 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Maximale lening
berekenen?

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Online je gratis offerte aanvragen

Wil je 10.000 euro lenen? Een lening moet goed bij jou aansluiten. Niet alleen met betrekking tot de leenvorm maar zeker ook op het gebied van rente. Je wilt immers niet teveel voor een lening betalen. Daarnaast is het belangrijk dat je niet meer leent dan noodzakelijk is. Zo houd je de maandlasten laag. En kun je goedkoop lenen tegen een lage rente.

€ 10.000 euro lenen

Maak gebruik van de maximale leenberekening en ontdek direct hoeveel je kunt lenen. Is dit € 10.000 of kun je toch meer lenen? Met een goede voorbereiding weet je precies waar je aan toe bent, zowel op het gebied van rente als maandelijkse aflossing.

Persoonlijke lening en doorlopend krediet

10.000 euro lenen doe je op een verantwoorde manier. Daarom helpen we je met het berekenen van je maximaal leenbedrag. Bij Postkrediet heb je de keuze uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Heb je eenmalig € 10.000 nodig, dan past de persoonlijke lening hier goed bij. Je ontvangt het geldbedrag in één keer op je rekening en betaalt het in maandelijkse termijnen terug. Dit tegen een vaste rente en dus ook vaste maandtermijnen. Heb je vaker behoefte aan extra financiële ruimte? Het doorlopend krediet biedt meer mogelijkheden vanwege de opnamemogelijkheden van hetgeen je over de tijd weer afbetaald.

Weet je niet of een persoonlijke lening of doorlopend krediet beter bij je past? Het is belangrijk om jezelf hier goed in te verdiepen. Daarom voorzien we je van de juiste informatie met betrekking tot deze twee leenvormen. Op onze site lees je hier alles over.

10.000 euro lenen – offertemodule

Het aanvragen van een lening van € 10.000 is vrij eenvoudig. Bij Postkrediet vraag je online meerdere offertes aan. Hierbij maak je gebruik van de offertemodule, wel zo gemakkelijk. Na het aanvragen krijg je toegang tot je eigen beveiligde mijn-omgeving. Hier zetten we de offertes voor je klaar. Het aanvragen en ontvangen van een offerte is geheel gratis en verplicht je tot niets.

In de offerte vind je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot 10.000 euro lenen. Vergelijk verschillende kredietaanbieders met elkaar en ga voor de laagste maandlasten of de beste voorwaarden. Jij bepaalt, zodat je altijd grip houdt op je lening. Twijfel je tussen een persoonlijke lening of doorlopend krediet? Het is mogelijk om voor beide een offerte aan te vragen.

Bekijk het op je gemak en online

Wil je meer dan € 10.000 lenen? Postkrediet biedt leningen vanaf 10.000 euro aan. Een hoger bedrag is mogelijk, mits dit natuurlijk bij jouw situatie past. Bekijk online de mogelijkheden en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Maar hoe werkt het eigenlijk?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 489,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 47.352,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 10% per jaar.