Goedkoop geld lenen

Online aanvragen - persoonlijk aanbod binnen 2 uur in je eigen mijn-omgeving.

  • 432 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Offerte aanvragen kan online en binnen 2 minuten

  • Een scherpe vaste rente vanaf 3,4%

  • Offerte ontvang je vrijblijvend binnen 2 uur

Bereken je
maximale lening

Vanaf 3.4% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Voordelig online tegen de laagste rente v.a. 3.6%

Goedkoop geld lenen: het kan. Hoe je dat doet? Vergelijk verschillende leningen en rentes en bespaar een hoop geld. Kijk niet alleen wat je per maand betaalt maar ook wat de hele lening je kost. Postkrediet helpt jou met het vinden van de goedkoopste lening.

Goedkoop geld lenen, bestaat dat wel?

Je wilt een voordelige lening aanvragen maar zo min mogelijk betalen. Logisch, dat begrijpen we als geen ander. Het is best lastig om een goedkope lening te vinden. Daarom moet je ook gewoon leningen, rentes en voorwaarden vergelijken. Wist je dat 50% van de consumenten nog steeds bij te dure grootbanken leent? Zonde, met een goedkope lening lenen hou je maandelijks meer over. Bedenk zelf maar welke leuke dingen je hiermee kunt doen.

Goedkoop geld lenen bestaat dus wel, je moet alleen wél weten waar of bij wie. Postkrediet is op het gebied van goedkope leningen the place to be. Bij ons kun je voor de volgende productvormen terecht:

Goedkoop & voordelig lenen is niet gratis!

Als je leent dan het liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk. Maar het lenen van geld is niet gratis, je betaalt namelijk altijd rente over het geleende bedrag. Het verschil zit hem dus in de rente die jij betaalt aan de bank, de rente in combinatie met de looptijd bepaalt de prijs. Een korte looptijd en een lagere rente maken het lenen goedkoper.

Postkrediet werkt met 5 gespecialiseerde consumptief kredietbanken samen, hierdoor zijn wij in staat om de laagste rentes voor geld lenen aan te bieden. Veelal een stuk lager als bij de eigen grootbank. Bij Postkrediet bepaal jij zonder voorafgaand advies bepaal zelf of en welke lening het beste bij jou past. Hierdoor is je lening een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders. En achteraf geen vervelende verrassingen.

Direct goedkope leningen vergelijken

Goedkoop lenen begint met het maken van een goede vergelijking. Je kunt hiervoor onze lening vergelijker gebruiken, hier zetten wij de gevraagde offerte(s) voor je op een rij. Zo krijg je een goed overzicht van de goedkoopste leningen. Kijken en vergelijken, welke goedkope lening past bij jou?

De goedkoopste lening, zo regel je dat

Zonder tussenkomst goedkoop geld lenen. Zo regel je dat:

  1. Vul je persoonlijke gegevens op het aanvraagformulier in.
  2. Ontvang gratis en vrijblijvend toegang tot je eigen beveiligde mijn-omgeving. Ons voordelige aanbod staat klaar.
  3. Kijk en vergelijk. Een keuze kunnen maken? Onderteken digitaal de offerte.
  4. Aan te tonen stukken kun je uploaden in de mijn-omgeving
  5. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Offerte en productvoorwaarden

Goedkoop geld lenen staat in grote letters, maar let je ook nog even op de kleine lettertjes? In de offerte lees je wat de prijs van de lening is. Kijk niet alleen naar de te betalen maandtermijn maar ook naar de looptijd en de totale kosten. Let ook goed op de voorwaarden, dan weet je waar je aan toe bent.

Onze suggestie: neem rustig de tijd om alles door te nemen. Je sluit een krediet zonder voorafgaand advies af, daarom onderzoek je zelf wat bij jou past. Met onze berekenmodules krijg je in ieder geval een eerste indruk van hoeveel je kunt lenen. Vraag gerust meerdere offertes tegelijk aan, dit kan gewoon in één handeling. Zo vergelijk je zelf banken met hun specifieke voorwaarden met elkaar. Dit alles gratis en vrijblijvend, we verplichtingen je tot niets. Oriënteer je op de goedkoopste lening en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze

398 mensen geven ons een 9.0

Voor de tweede maal prima geholpen via deze tussenpersoon

Annette - Nijmegen

Fantastich....

Menderes Yuksel - HAARLEM

Goed en duidelijk geholpen.

Miranda - Helmond

Snel, transparant en heel goed bereikbaar

Jørgen Snoijink - EDE GLD

Uitstekend

Max - Uden
Persoonlijke
lening vanaf
3,4% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 669,-
Variabele debetrente3,4% Jaarlijks kostenpercentage3,4%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.157,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,4% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.