Goedkoop geld lenen

Geld lenen - persoonlijk aanbod binnen 2 uur in je eigen mijn-omgeving.

 • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Offerte aanvragen kan online en binnen 2 minuten

 • Een scherpe vaste rente vanaf 6,6%

 • Offerte ontvang je vrijblijvend binnen 2 uur

Bereken je
maximale lening

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Goedkoop lenen
 • Goedkoop lening oversluiten
 • Veel gestelde vragen

Voordelig lenen tegen 6,6% rente

Goedkoop geld lenen: het kan. Hoe je dat doet? Vergelijk verschillende leningen en rentes en bespaar een hoop geld. Kijk niet alleen wat je per maand betaalt maar ook wat de hele lening je kost. Postkrediet helpt jou met het vinden van de goedkoopste lening.

Goedkoop geld lenen, bestaat dat wel?

Je wilt een voordelige lening aanvragen maar zo min mogelijk betalen. Logisch, dat begrijpen we als geen ander. Het is best lastig om een goedkope lening te vinden. Daarom moet je ook gewoon leningen, rentes en voorwaarden vergelijken. Wist je dat 50% van de consumenten nog steeds bij te dure grootbanken leent? Wist je dat je dat heel veel geld scheelt? Met een goedkope lening lenen hou je maandelijks meer over. Bedenk zelf maar welke leuke dingen je hiermee kunt doen.

Goedkoop geld lenen bestaat dus wel, je moet alleen wél weten waar of bij wie je goedkoop kunt lenen. Postkrediet is op het gebied van goedkope leningen the place to be. Bij ons kun je voor de volgende productvormen om je geld te lenen terecht:

Goedkoop & voordelig lenen is niet gratis!

Als je leent dan het liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk. Maar het lenen van geld is niet gratis, je betaalt namelijk altijd rente over het geleende bedrag. Het verschil zit hem dus in de rente die jij betaalt aan de bank. De rente in combinatie met de looptijd van de lening bepaalt de prijs. Een korte looptijd en een lagere rente maken het lenen goedkoper.

Postkrediet werkt met 5 gespecialiseerde consumptief kredietbanken samen, hierdoor zijn wij in staat om de laagste rentes voor geld lenen aan te bieden. Veelal een stuk lager dan bij de eigen grootbank. Bij Postkrediet bepaal jij zonder voorafgaand advies bepaal zelf of en welke goedkope lening het beste bij jou past. Hierdoor is je lening een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders. En achteraf geen vervelende verrassingen. Met welke consumptieve kredietbanken werken wij samen? Dat zijn: Defam, Interbank, Nationale Nederlanden, PNB Paribas en Qander.

Direct goedkope leningen vergelijken?

Goedkoop lenen begint met het maken van een goede vergelijking. Je kunt hiervoor onze lening vergelijker gebruiken. Hier zetten wij de gevraagde offerte(s) voor je op een rij. Zo krijg je een goed overzicht van de goedkoopste leningen. Kijken en vergelijken, welke goedkope lening past bij jou?

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Geld lenen kan bij Postkrediet met 2 soorten leningen. Wij maken onderscheid tussen de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening betaal je minder rente dan bij een doorlopend krediet. Geld lenen via de persoonlijke lening geeft meer zekerheid omdat er een einddatum van de lening is met een vast rentetarief gedurende de gehele looptijd. Wil je fluctuerende rentetarieven? Dan raden we je aan om een doorlopend krediet te nemen.

Geld lenen via een persoonlijke lening? Dit zijn de voordelen:

 • Vaststaande rente gedurende de looptijd van de lening
 • Vaststaande looptijd met een einddatum
 • Lenen met een vaste maandtermijn
 • Maximale zekerheid van je lening
 • Kosteloos vervroegd aflossen op je lening is toegestaan

Geld lenen via een doorlopend krediet? Dit zijn de voordelen:

 • Variabele rente gedurende de looptijd van de lening
 • Lenen met een vaste maandtermijn
 • Afgeloste bedragen mag je weer opnemen tot aan de kredietlimiet
 • Variabele looptijd van de lening omdat je steeds geld mag opnemen
 • Kosteloos vervroegd aflossen op je lening is toegestaan

Persoonlijke lening veruit het populairst

90% van de klanten van Postkrediet kiest als ze geld lenen voor onze goedkope persoonlijke lening. Waarom is dat? Dit komt omdat de persoonlijke lening maximale zekerheid biedt en de laagste rente heeft. De rente staat gedurende de gehele looptijd van de lening vast zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Naast de lagere rente kun je bij een persoonlijke lening ook vervroegd aflossen. Dat maakt geld lenen via de persoonlijke lening zo goedkoop. Het is gewoon veel goedkoper dan een doorlopend krediet.

Vraag vrijblijvende offerte lening aan

Lening oversluiten bij Postkrediet?

Via Postkrediet kun je ook goedkoop geld lenen door je huidige lening(en) te laten oversluiten. Je sluit dan je lening of meerdere leningen over naar ons zodat al je leningen goedkoop onder één dak terecht komen. Gewoon even overstappen met je leningen, maakt geld lenen via Postkrediet veel goedkoper. Alle leningen met verschillende rentepercentages onderbrengen bij meerdere geldverstrekkers kost uiteindelijk meer geld. Het beste is om te kiezen voor één nieuwe en goedkope lening. In de meeste gevallen zal dat onze goedkope persoonlijke lening zijn. Wil je weten hoeveel geld je maximaal kunt lenen? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvende offertes van verschillende goedkope geldverstrekkers. Je kunt op deze pagina goedkoop leningen vergelijken om zo de goedkoopste lening voor jou uit te kiezen.

Goedkoop geld lenen, zo regel je dat

Zonder tussenkomst goedkoop geld lenen. Zo regel je dat:

 1. Vul je persoonlijke gegevens op het aanvraagformulier in.
 2. Ontvang gratis en vrijblijvend toegang tot je eigen beveiligde mijn-omgeving. Ons goedkope aanbod om geld te lenen staat klaar.
 3. Kijk en vergelijk onze goedkope persoonlijke leningen. Een keuze kunnen maken? Onderteken digitaal de offerte.
 4. Aan te tonen stukken en formulieren kun je uploaden in de mijn-omgeving
 5. Binnen 2 werkdagen staat het geld van de lening op je rekening.

Wat is verantwoord lenen?

Verantwoord goedkoop geld lenen is ervoor zorgen dat onze klanten een lening afsluiten die bij ze past en die ze makkelijk elke maand kunnen terugbetalen. Natuurlijk zie je dat door de lage rente mensen eerder geneigd zijn om te lenen. Maar dat betekent niet dat wij zomaar aan iedereen geld uitlenen. Veel mensen willen graag snel geld lenen maar dat is niet onze insteek. Wij willen dat mensen verantwoord en goedkoop lenen zodat ze nog een leven hebben en niet elke maand de zorgen dragen van een vervelende torenhoge aflossing.

Goedkoop geld lenen tegen een lage rente?

Een lage rente zorgt voor een lagere maandelijkse aflossing. Dat maakt goedkoop geld lenen bij Postkrediet voordelig. Wij zorgen altijd voor goedkope geldverstrekkers die een lage rente hanteren. Deze goedkope geld verstrekkers kun jij met elkaar vergelijken om zo de goedkoopste lening te krijgen. Zeker in deze tijd is de rente op lenen historisch laag. Profiteer daarvan. Bij Postkrediet hebben wij een transparant proces. Onze voorwaarden en het hele proces van goedkoop geld lenen zijn transparant en eerlijk. Bij Postkrediet leen je geld zonder gedoe. Wil je goedkoop extra geld lenen? Dat kan ook. Mits het verantwoord is, dan gaan wij akkoord.

Lenen bij Postkrediet: offerte en productvoorwaarden

Goedkoop geld lenen staat vaak in grote letters, maar let je ook nog even op de kleine lettertjes? In de offerte lees je wat de prijs van de lening is. Kijk niet alleen naar de te betalen maandtermijn maar ook naar de looptijd en de totale kosten. Let ook goed op de voorwaarden, dan weet je waar je aan toe bent.

Onze suggestie? Krijg in ieder geval een eerste indruk van hoeveel je kunt lenen. Vraag gerust meerdere offertes tegelijk aan, dit kan gewoon in één handeling. Zo vergelijk je zelf banken met hun specifieke voorwaarden met elkaar. Deze manier van geld lenen is gratis, goedkoop en vrijblijvend. We verplichtingen je tot niets. Oriënteer je op de goedkoopste lening en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom sluit je een lening af bij Postkrediet?

Een goedkope lening afsluiten bij Postkrediet is voordelig en makkelijk. Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

 • Goedkope leningen vergelijken
 • Online proces met lagere kosten voor je lening dan normaal
 • Geen extra advieskosten en bemiddelingskosten voor geld lenen
 • Kosteloos extra aflossen op de goedkope lening
 • Vrijblijvende en gratis offertes
 • Gratis maximale lening berekenen
 • Speciale “mijn-omgeving” met inlog
 • Geschikt voor consumptieve kredieten
 • Ook geld lenen voor klein zakelijk en ZZP

Onze service m.b.t het lenen van geld

De service bij Postkrediet is van dien aard dat wij zorgdragen voor een nette afhandeling van onze leningen. Geld lenen bij Postkrediet betekent dat je in zee gaat met een betrouwbare partner. Wij zijn voor zorgvuldigheid en niet in de eerste plaats voor snelheid bij lenen. Onze beoordelingen spreken voor zich. Wij krijgen in de meeste gevallen vijf sterren van onze klanten.

Offerte geld lenen

Veel gestelde vragen over geld lenen

De meeste gestelde vragen over geld lenen vind je ook op deze pagina. Wij beantwoorden graag al je vragen dus mocht je nog meer informatie nodig hebben over lenen, ons offertetraject, rentepercentage, lenen als zelfstandig ondernemer, geld lenen voor een auto of koop op afbetaling, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij geven je graag alle informatie die je wenst.

Hoe werkt offertes aanvragen bij geld lenen en zijn de offertes vrijblijvend?

Offertes vraag je aan op de website. Je vult alle gegevens in en wij sturen je offertes van verschillende geldverstrekkers toe. Jij maakt dan je keuze maar je zit nog nergens aan vast. Pas nadat je je handtekening onder de lening zet is de overeenkomst gesloten. De hoogte van de lening of wat je maximaal kunt lenen vind je in de rekenmodule op deze pagina. Je vult hier een aantal gegevens in zoals je bruto maandinkomen, het inkomen van je (eventuele) partner, of je een koophuis of huurhuis hebt en of je kinderen hebt. Heb je interesse? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Welke bedragen kan ik lenen en hoe staat het met de looptijd van de lening?

Hoeveel mag je lenen? Bij Postkrediet leen je het bedrag dat je zelf wilt. Je kunt goedkoop geld lenen vanaf 10.000 euro tot een maximum van 150.000 en alle bedragen die daar tussenin zitten. Let erop dat je maandlasten groter worden naarmate het bedrag van de lening groter wordt. Heb je interesse in een lening? Dien dan een aanvraag in bij ons. De looptijd van de lening hangt geheel van jezelf af. Als je er langer over wilt doen om de lening terug te betalen dan is dat geen probleem.

Hoe hoog is het rentepercentage van de persoonlijke lening op dit moment?

Het rentepercentage op een lening varieert vanzelfsprekend. Op dit moment is het rentepercentage op geld lenen in Nederland bij Postkrediet 6,6%. De rente is de afgelopen jaren alleen maar gedaald en is op dit moment historisch laag. Het rente percentage is afhankelijk van de hoogte van de lening. Bij de persoonlijke lening staat het rentepercentage vast en bij het doorlopend krediet is het rentepercentage variabel. Je ziet wel dat de tarieven de laatste tijd onder druk staan maar de rente is nog steeds laag.

Kan ik als 65-plusser geld lenen?

De maximale leeftijd om een lening te kunnen afsluiten in Nederland is 74 jaar. De lening moet uiterlijk worden terugbetaald als je maximaal 81 jaar oud bent. We noemen dat de seniorenlening. Het verschilt van persoon tot persoon of je de seniorenlening kunt aanvragen dus check vooraf altijd even wat er mogelijk is. De minimale looptijd van een seniorenlening is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden.

Kan ik geld lenen met een negatieve BKR registratie?

Goedkoop geld lenen met een negatieve BKR beoordeling doen wij niet bij Postkrediet. Wanneer iemand een negatieve BKR registratie heeft dan heeft hij of zij on het verleden betalingsproblemen bij een lening of hypothecaire lening gehad. Wij bemiddelen in dat geval niet meer bij het afsluiten van een lening.

Kan ik ook credit card schulden en schulden door kopen op afbetaling oversluiten?

Ja dat kan. Credit card schulden en kopen op afbetaling schulden kun je oversluiten in één lening bij Postkrediet. Het voordeel is dat je bij ons een lager rentepercentage betaalt dan bij de andere vormen van krediet. Ons advies is dus zelfs: sluit je schulden zo snel mogelijk over bij ons zodat je profiteert van de lage rente op een lening.

Kan ik geld lenen als zelfstandig ondernemer?

Geld lenen als zelfstandig ondernemer is ook mogelijk bij Postkrediet. Je kunt als ondernemer bij ons lenen voor privédoeleinden tot een bedrag van maximaal 250.000 euro. Wij beoordelen dan de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar. Als je wilt lenen voor zakelijke doeleinden dan is geld lenen bij Postkrediet niet mogelijk maar wij kunnen je wel in contact brengen met andere financiers die wel geld lenen aan ondernemers.

Maakt het uit voor welk leendoel ik het geld van de lening gebruik?

Nee dat maakt niet uit. Wij stellen geen vragen over het doel van je lening. Waar jij je geld aan uitgeeft maakt ons niet uit. Wij bepalen of je in staat bent om de lening terug te betalen en jij bepaalt waaraan je het geld besteed. Je kunt bij ons goedkoop geld lenen voor de volgende zaken:

Wil je meer weten over een lening en vind je die informatie hier niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe veilig is geld lenen bij Postkrediet?

Postkrediet is een betrouwbare kredietverstrekker. Wij zijn in het bezit van een vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Dat maakt geld lenen bij Postkrediet tot een betrouwbare exercitie. Voor jou is het ook belangrijk om te weten dat alle leningen-verstrekkers waar wij mee samen werken ook in het bezit zijn van een vergunning van het AFM. Bij Postkrediet kun je niet alleen goedkoop geld lenen maar ook veilig.

Klacht over lenen bij Postkrediet?

Heb je een klacht over geld lenen bij Postkrediet? Uiteraard helpen wij je daar graag mee. Wij willen namelijk tevreden klanten. Ben je niet tevreden over je lening? Dan vragen wij je om dit aan ons te laten weten. Wij proberen voor jou dan een goede en juiste oplossing voor je lening te vinden. Je kunt je klacht over je lening per post of per e-mail naar ons sturen. Nr7Finance B.V. is de moedermaatschappij van Postkrediet en is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Wij luisteren naar jou en zoeken naar een passende oplossing voor je lneing. Wij zijn niet alleen goedkoop maar ook grondig in het verstrekken van onze leningen. Je kunt je klacht schriftelijk of via e-mail aan ons kenbaar maken. Wij behandelen alle klachten zo spoedig mogelijk. Nr7Finance B.V. is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Vind je dat wij niet naar tevredenheid op je klacht hebben gereageerd, dan heb de mogelijkheid om je klacht voor te leggen aan het KIFD.

Kun je geld lenen met een tijdelijk contract?

Er zijn hier steeds meer mogelijkheden om goedkoop geld te lenen met een tijdelijk contract. Of je nu een halfjaarcontract, jaarcontract of uitzendcontract hebt: je wordt niet buitengesloten. Kredietverstrekkers waren vroeger wat huiverig om dit soort leningen af te sluiten maar gaan nu in deze flexibiliteit mee. Hoeveel kun je lenen met een tijdelijk contract? Dit is afhankelijk van je persoonlijke situatie en je inkomen. Bij een halfjaarcontract wordt 70% van je vaste inkomen meegenomen bij de berekening voor een lening. Heb je een jaarcontract? Ook dan wordt minimaal 70% van je inkomen meegenomen bij de berekening voor een lening.

Offerte geld lenen

Hoe werkt geld lenen eigenlijk?

Geld lenen aanvragen

1. Online lening aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan om geld te kunnen lenen.

Geld lenen vergelijken

2. Vergelijk leningen Geld lenen betekent dat je eerst goedkope leningen vergelijkt.

Geld lenen - gegevens digitaal aanleveren

3. Digitaal aanleveren In de "mijn" omgeving upload je de stukken voor de lening.

Geld lenen, uitbetaling

4. Uitbetaling Geld lenen betekent ook dat je je geld uitbetaalt krijgt.

Meer over onze werkwijze

521 mensen geven ons een 9.1

Kiyoh Logo

Very fast and professional service and support

Venko - Utrecht
Kiyoh Logo

De communicatie per telefoon: goed bereikbaar.

Hans - Heiloo
Kiyoh Logo

Goede service

C - Deventer
Kiyoh Logo

Snel, zeker en erg goed georganiseerd.

Jan Otter - Zeist
Kiyoh Logo

Effectief, efficiënt, doelmatig en snel!

Jan - Zeist
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.