65000 euro lenen

65.000 Euro lenen? Bekijk online naar de mogelijkheden

  • 363 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Vind hier een passende lening

Je bent op zoek naar een passende lening: 65.000 euro lenen moet namelijk wel bij jouw situatie aansluiten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bij Postkrediet vind je verschillende leenvormen. Omdat € 65.000 een groot bedrag is, raden we aan om vooraf te bekijken wat hier de maandlasten van zijn. Om je hiermee te helpen kun jij bij ons meerdere vrijblijvende offertes aanvragen.

Persoonlijke lening of toch een doorlopend krediet

Of je nu een groot of klein bedrag nodig hebt: je hebt de keuze uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Weet je niet welke productvorm het beste bij jou past? Meer informatie over de persoonlijke lening en het doorlopend krediet lees je op onze website. Neem deze informatie goed door, zo kun je een verantwoorde keuze maken.

Persoonlijke lening veruit het meest gekozen

De persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm. Je ontvangt het bedrag van € 65.000 direct op je rekening. Hierdoor is er voldoende bestedingsruimte voor een verbouwing, aanschaf van een auto of nieuwe inrichting, maar ook voor andere (financiële) zaken. De persoonlijke lening is ook geschikt voor het oversluiten van de huidige, vaak te dure lening. Je betaalt in maandelijkse termijnen terug, waarbij de rente, de looptijd en de maandtermijnen vaststaan. Tussentijds aflossen is boetevrij, wel zo handig.

Denk je erover om vaker bedragen op te nemen?, dan kun je beter voor het doorlopend krediet kiezen. Voor welke lening je ook gaat: bij Postkrediet betaal je geen extra kosten. Maak je gebruik van de leenberekening module, dan zie je hier de netto maandlasten staan. Maar let wel! Geld lenen kost geld, dus hoe lager de rente en hoe korter de looptijd hoe voordeliger je leent.

Gratis offerte aanvragen

Ben je ook zo benieuwd hoeveel je kunt lenen en welke kredietverstrekker de laagste rente hanteert? Hier kom je achter door het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Overigens is het ook mogelijk om meerdere offertes aan te vragen. Vul het gewenste leenbedrag in en verstrek de benodigde informatie. We bekijken direct of je in aanmerking komt voor een lening. Een offerte zetten wij voor je klaar in jouw eigen beveiligde mijn-omgeving. Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk het op deze pagina.

Wil je geen € 65.000 lenen maar meer of minder?

Maak dit kenbaar, we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. We adviseren ook altijd om meerdere offertes aan te vragen, zodat je rentes en voorwaarden goed met elkaar vergelijkt. Belangrijk, want een lening is niet iets dat je even snel tussendoor doet. Het is een verantwoorde keuze waar wij zorgvuldig mee omgaan.

Heb je al een bestaande lening? Dan kun je ervoor kiezen om je lening over te sluiten en mee te nemen in een nieuwe lening. Goedkoper en veelal een stuk overzichtelijker. Heb je nog vragen over een persoonlijke lening, het doorlopend krediet, de rente of andere zaken? Neem gerust contact met ons op: we staan altijd voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.