65000 euro lenen

65.000 Euro lenen? Bekijk online naar de mogelijkheden

  • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • 65.000 Euro lenen

65.000 euro lenen

Je bent op zoek naar een passende lening: 65.000 euro lenen moet namelijk wel bij jouw situatie aansluiten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om dit bedrag te lenen? Bij Postkrediet vind je verschillende leenvormen. Omdat € 65.000 een groot bedrag is, raden we aan om vooraf te bekijken wat de maandlasten zijn. Om je hiermee te helpen kun jij bij ons meerdere vrijblijvende offertes aanvragen voor dit grote bedrag.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet van 65.000 euro?

Of je nu een groot of klein bedrag nodig hebt: je hebt bij ons altijd de keuze uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Weet je niet welke productvorm het beste bij jou past? Meer informatie over de persoonlijke lening en het doorlopend krediet lees je op onze website. Neem deze informatie goed door, zo kun je een verantwoorde keuze maken als je een groot bedrag zoals 65.000 euro wilt lenen.

Persoonlijke lening veruit het meest gekozen

De persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm. Deze leenvorm is veel populairder dan het doorlopend krediet. Je ontvangt bij een persoonlijke lening het bedrag van € 65.000 direct op je rekening. Hierdoor is er voldoende bestedingsruimte voor een verbouwing, aanschaf van een auto of nieuwe inrichting, maar ook voor andere (financiële) zaken.

De persoonlijke lening van 65.000 euro is ook geschikt voor het oversluiten van de huidige, vaak veel te dure lening. Je betaalt de lening van 65.000 euro in maandelijkse termijnen terug, waarbij de rente, de looptijd en de maandtermijnen vaststaan. Tussentijds aflossen is boetevrij, dat is wel zo handig.

Denk je erover om de geleende bedragen weer op te nemen? Dan kun je beter voor een doorlopend krediet van 65.000 euro kiezen. Voor welke lening je ook gaat: bij Postkrediet betaal je geen extra kosten. Maak je gebruik van de leenberekening module, dan zie je hier de netto maandlasten staan. Maar let wel! Geld lenen kost geld, dus hoe lager de rente en hoe korter de looptijd hoe voordeliger je leent.

Gratis offerte voor lening van 65.000 euro

Ben je ook zo benieuwd of je 65.000 euro kunt lenen en welke kredietverstrekker de laagste rente hanteert? Hier kom je achter door het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Overigens is het ook mogelijk om meerdere offertes aan te vragen. Vul het bedrag van 65.000 euro in en verstrek de benodigde informatie. We bekijken direct of je in aanmerking komt voor een lening van 65.000 lening en welke kredietverstrekker het voordeligst is voor jou. Een offerte zetten wij voor je klaar in jouw eigen beveiligde mijn-omgeving. Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk het op deze pagina.

Wij vragen niet naar je leendoel

Het maakt ons niet uit voor welk leendoel je de lening wilt gebruiken. Of het nu voor een verbouwing is of voor iets anders, dat is voor ons niet belangrijk. Waar wij naar kijken is je persoonlijke situatie. Ben je getrouwd? Hoeveel verdien je? Heb je een koophuis of huurhuis? Dat is waar wij op letten bij het bepalen van de lening van 65.000 euro.

Wil je geen € 65.000 lenen maar meer of minder?

Maak dit kenbaar aan ons. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. We adviseren ook altijd om meerdere leningen van 65.000 euro aan te vragen zodat je rentes en voorwaarden van verschillende kredietverstrekkers goed met elkaar vergelijkt. Dat is belangrijk, want een lening is niet iets dat je even snel tussendoor doet. Het moet een verantwoorde keuze zijn waar je zorgvuldig mee moet omgaan.

Heb je al een bestaande lening? Dan kun je ervoor kiezen om je lening over te sluiten en mee te nemen in een nieuwe lening. Dat is goedkoper en veelal een stuk overzichtelijker. Heb je nog vragen over een persoonlijke lening, het doorlopend krediet, de rente of andere zaken? Neem gerust contact met ons op: we staan altijd voor je klaar.

Grotere bedragen lenen dan 65.000 euro?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.