Maandlasten lening berekenen

Maandlasten voor jou lening berekenen? Vind de beste deal!

  • 363 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Vergelijk en vind de beste deal via Postkrediet

Met onderstaande vergelijkingstool kun je perfect de maandlasten van een lening berekenen. Vul het bedrag, de productvorm en het gewenste maandtermijn of looptijd in en je krijgt de uitkomsten in 1 overzicht.

Maandlasten persoonlijke lening berekenen

Met een persoonlijke lening kies je voor duidelijkheid. Zo kies je van te voren het bedrag en de looptijd en de uitkomsten staan voor de gehele looptijd vast. Dit geldt voor de rente, de maandtermijn en de looptijd. Wel zo duidelijk. Maak gerust verschillende berekenen zo weet je welke maandlasten behoren bij de verschillende bedragen en looptijden.

Maandlasten doorlopend krediet berekenen

Het doorlopend krediet biedt iets meer flexibiliteit. Dit omdat je de afgeloste bedragen weer kunt opnemen tot aan je kredietlimiet. Ook hier geldt dat je een aantal zaken zelf kunt invullen. In dit geval het bedrag en de maandtermijn. Die is gelijk aan 1, 1,5 of 2% van het gewenste bedrag. Bereken gerust de verschillende mogelijkheden online.

Let op! Hoe hoger het bedrag hoe lager de rente!

Dit kan van belang zijn. Immers hoe lager de rente hoe goedkoper de gehele lening voor je zal zijn. Wij adviseren je daarom de tijd te nemen en de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Je zult zien dat een lening van 24.000 euro een hogere rente heeft dan die van 25.000 euro. Dit betekent natuurlijk niet dat je meer moet gaan lenen dan je wenst, in voorkomende gevallen kan het wel interessant zijn om een hogere limiet te kiezen, maar niet het gehele bedrag van de lening op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld bij een Doorlopend krediet waardoor u toch profiteert van een lagere rente.

Heb je vragen over de maandlasten berekening, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Geld lenen tegen de laagste rente en maandtermijn! Maak gebruik van de vergelijkingsmogelijkheden die Postkrediet biedt. Dankzij onze exclusieve samenwerking met 5 echte kredietbanken kunnen wij je de laagste rentetarieven van de markt bieden. Maak uw vergelijking en ontdek het zelf !!

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.