Geldlening

Volledig online werkwijze; van aanvraag tot uitbetaling

 • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Een lening aanvragen doe je in 2 minuten

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,4%

 • Toegang tot beveiligde en persoonlijke 'mijn' omgeving

Hoeveel geld
kan ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Geldlening afsluiten met de laagste rente

Online een geldlening aanvragen is makkelijk

Een geldlening afsluiten zonder dat je te maken krijgt met extra kosten. Zo houd je het maandbedrag zo laag mogelijk. Postkrediet bemiddelt in leningen met de laagste rente. Hoeveel je kunt lenen hangt af van de bron van inkomen, de hoogte hiervan en je maandlasten. Het belangrijkste is dat je voor een lening niet teveel betaalt, daar maken we ons sterk voor.

Het doel voor de geldlening bepalen

Een geldlening sluit je niet zomaar af. Allereerst is het belangrijk om het leendoel te bepalen. Zo weet je niet alleen waarom je leent maar ook hoeveel je nodig hebt. Een geldlening moet namelijk perfect bij het leendoel aansluiten. Hierbij is het belangrijk om de looptijd van de lening af te stemmen op de levensduur/gebruiksduur van het leendoel. Zo betaal je nooit langer aan de lening dan dat je plezier hebt van het leendoel.

Tip: offertes aanvragen

Weet je niet hoe hoog je lening moet zijn? Vraag dan meerdere offertes bij bedrijven aan. Wil je bijvoorbeeld een geldlening voor een verbouwing afsluiten, kijk dan bij meerdere aannemers/bouwbedrijven rond. Dit geldt ook wanneer je een nieuwe auto wil kopen of iets anders wat je met de lening gaat financieren.

Soorten geldleningen

Er zijn bij Postkrediet twee soorten geldleningen. Je kunt bij ons kiezen tussen de persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Deze twee leenvormen hebben beiden hun eigen voordelen. We sommen de eigenschappen van de persoonlijke lening en het doorlopend krediet hier op.

Persoonlijke geldlening afsluiten

Bij een persoonlijke lening ontvang je eenmalig het bedrag van de lening op je rekening. Je lost de geldlening maandelijks af. Deze periode van aflossing van de lening kan 6 maanden zijn maar ook bijvoorbeeld 10 jaar. De rente op de geldlening staat vast en is elke maand even hoog. Een persoonlijke lening sluit je af als je weet waaraan je het leenbedrag besteedt en als je geen risico wilt lopen. Je weet namelijk bij deze lening precies waar je aan toe bent. Bij de persoonlijke lening kun je vervroegd boetevrij aflossen.

Dit zijn de kenmerken van de persoonlijke lening:

 • vaste rente
 • looptijd staat vast
 • dus vaste maandlasten en maandbedrag
 • lager risico dan bij het doorlopend krediet

Doorlopend krediet afsluiten

Ben je bekend met het doorlopend krediet? Je betaalt bij deze geldlening elke maand een vast percentage van de kredietlimiet aan rente en aflossing. De rente bij het doorlopend krediet is variabel. Bij het doorlopend krediet kun je elke maand je geld waar opnemen tot aan de kredietlimiet. Je betaalt alleen rente en aflossing over het bedrag dat je hebt opgenomen. Het nadeel van deze geldlening is dat het onbeperkt kan doorlopen.

Dit zijn de kenmerken van het doorlopend krediet:

 • Geld opnemen wanneer maar wilt
 • Afgeloste bedragen kun je meteen weer opnemen
 • Variabele rente en onbeperkte looptijd
 • Je betaalt alleen rente over het uitstaand bedrag van de lening
 • Vaste maandtermijn (percentage van de kredietlimiet)
 • Vervroegd boetevrij aflossen

Betaal niet teveel voor je geldleningen

Een geldlening afsluiten zonder extra kosten, waarom zou je dan voor Postkrediet kiezen? Omdat het leven al duur genoeg is. Je wilt een lening afsluiten voor verbetering van de woning, aanschaf van een auto of caravan of misschien wel iets anders. Alles om te genieten van extra comfort.

Een lening afsluiten hoeft niet duur te zijn. In het verleden kreeg je vaak te maken met verborgen kosten of advies- of oversluitkosten. Dit is tegenwoordig niet meer het geval. Het is uiteraard heel belangrijk dat je vooraf weet wat je voor je lening betaalt. Bij Postkrediet krijg je nooit met verborgen kosten te maken en bieden wij je de laagst mogelijke rente. Wel zo duidelijk.

Hoeveel kan ik lenen?

Je kent het leendoel en weet hoeveel je nodig hebt. Is het ook mogelijk om een geldlening af te sluiten die goed bij jouw situatie past? Hier kunnen we van tevoren niet over oordelen. Pas wanneer we meer gegevens hebben zoals de hoogte van je inkomen (en dat van de eventuele partner) en de woonlasten dan kunnen we een berekening maken.

Natuurlijk wil je nu al weten hoeveel je kan lenen. Om je te helpen hebben we een handige berekeningsmodule ontwikkeld. Vul je woonsituatie, je bruto maandinkomen en de hypotheek/huurlasten in. Je krijgt een indicatie van de hoogte van de lening, afgestemd op jouw situatie. Een echte berekening maken we na het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Vergelijk de verschillende mogelijkheden

Een lening afsluiten is maatwerk. Maak gebruik van de vergelijkingsmodule en bekijk hoeveel het lenen van geld kost bij de verschillende banken waar wij mee samenwerken. Zo krijg je een goede indicatie van wat geld lenen kost.

Een geldlening aanvragen en vergelijken

Het aanvragen van een lening is bij Postkrediet heel eenvoudig. Nadat je gebruik hebt gemaakt van de praktische berekeningsmodule bieden we je direct de mogelijkheid om meerdere offertes aan te vragen. Deze offertes vragen wij aan bij de banken waarmee we samenwerken. Je ontvangt meerdere offertes van deze banken in de ‘mijn-omgeving’. Daarna kies jij de beste offerte bij een bank naar keuze. Deze offertes zijn vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Een geldlening begint met het maken van een goede vergelijking. Je kunt hiervoor lening vergelijker van Postkrediet gebruiken. In de vergelijker zetten wij de gevraagde offerte(s) voor je op een rij. Zo krijg je een goed overzicht van de goedkoopste geldlening per kredietverstrekker. Kijken en vergelijken, welke geldleningen passen bij jou?

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.