Geldlening

Volledig online werkwijze; van aanvraag tot uitbetaling

  • 431 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Een lening aanvragen doe je in 2 minuten

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 3,6%

  • Toegang tot beveiligde en persoonlijke 'mijn' omgeving

Hoeveel geld
kan ik lenen?

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Online een lening aanvragen doe je in 2 minuten

Een geldlening zonder dat je te maken krijgt met extra kosten. Zo houd je het maandbedrag zo laag mogelijk. Postkrediet bemiddelt in leningen met de laagste rente. Hoeveel je kunt lenen hangt af van de bron van inkomen, de hoogte hiervan en je maandlasten. Het belangrijkste is dat je voor een geldlening niet teveel betaalt, daar maken we ons sterk voor.

Het leendoel bepalen

Een geldlening sluit je niet zomaar af. Allereerst is het belangrijk om het leendoel te bepalen. Zo weet je niet alleen waarom je leent maar ook hoeveel je nodig hebt. Een geldlening moet namelijk perfect bij het leendoel aansluiten. Hierbij is het belangrijk om de looptijd van de lening af te stemmen op de levensduur/gebruiksduur van het leendoel. Zo betaal je nooit langer aan de lening dan dat je plezier hebt van het leendoel.

Tip: offertes aanvragen

Weet je niet hoe hoog de geldlening moet zijn? Vraag dan meerdere offertes bij bedrijven aan. Wil je bijvoorbeeld een geldlening voor een verbouwing afsluiten, kijk dan bij meerdere aannemers/bouwbedrijven rond. Dit geldt ook wanneer je een nieuwe auto wil kopen of iets anders met de geldlening gaat financieren.

Betaal niet teveel

Een geldlening zonder extra kosten, waarom zou je voor Postkrediet kiezen? Omdat het leven al duur genoeg is. Je wilt een geldlening voor verbetering van de woning, aanschaf van een auto of caravan of misschien wel iets anders. Alles om te genieten van extra comfort.

Een geldlening afsluiten hoeft niet duur te zijn. In het verleden kreeg je vaak te maken met verborgen kosten of advies- of oversluitkosten. Dit is tegenwoordig niet meer het geval. Het is uiteraard heel belangrijk dat je vooraf weet wat je voor je lening betaalt. Bij Postkrediet krijg je nooit met verborgen kosten te maken en bieden wij je de laagst mogelijke rente. Wel zo duidelijk.

Hoeveel kan ik lenen?

Je kent het leendoel en weet hoeveel je nodig hebt. Is het ook mogelijk om een geldlening af te sluiten die goed bij jouw situatie past? Hier kunnen we van tevoren niet over oordelen. Pas wanneer we meer gegevens hebben zoals de hoogte van je inkomen (en dat van de eventuele partner) en de woonlasten dan kunnen we een berekening maken.

Natuurlijk wil je nu al weten hoeveel je kan lenen. Om je te helpen hebben we een handige berekeningsmodule ontwikkeld. Vul je woonsituatie, je bruto maandinkomen en de hypotheek/huurlasten in. Je krijgt een indicatie van de hoogte van de geldlening, afgestemd op jouw situatie. Een echte berekening maken we na het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Vergelijk de verschillende mogelijkheden

Een geldlening afsluiten is maatwerk. Maak gebruik van de vergelijkingsmodule en bekijk hoeveel het lenen van geld kost bij de verschillende banken waar wij mee samenwerken. Zo krijg je een goede indicatie van wat geld lenen kost.

Een geldlening aanvragen

Het aanvragen van een geldlening is bij Postkrediet heel eenvoudig. Nadat je gebruik hebt gemaakt van de praktische berekeningsmodule bieden we je direct de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Deze offerte is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.