Lening vergelijken

Zelf je lening vergelijken? Maak gebruik van onze vergelijkingsmodule en vindt de lening die het beste bij je past. Wij vergelijken 5 gespecialiseerde kredietbanken en bieden je de laagste rentetarieven in Nederland. Zo kun je in een overzicht zien wat je bij de verschillende leenvormen aan rente en maandtermijn zou kunnen betalen.

Bespaar op je lening en sluit zelf de best passende lening af!

In de vergelijking tonen wij de goedkoopste leningen. Dit geeft een nauwkeurige indicatie van je mogelijkheden. Wil jij je exacte mogelijkheden weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, dit kost je slechts 2 minuten van je tijd.

Vergelijk en bespaar

  • Deze berekening is een voorbeeld en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die kunnen aanbieden. Het tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie.
  • Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. Bij een Doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand en de maximale looptijd afhankelijk van de rente, extra aflossingen en opnames.
  • Bij een Persoonlijke lening is minimale rente 6,9%, bij een Doorlopend krediet is dit 8,7%. Voor beiden geldt de maximale wettelijke rente van 12%.
  • Er zijn geen bijkomende kosten.

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.