Seniorenlening met lage rente

Een Senioren lening sluit je zelfstandig af via Postkrediet

 • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

 • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Senioren lening

Voor een passende senioren lening aan het juiste adres

Op latere leeftijd een lening afsluiten? De senioren lening sluit hier goed op aan. Hoeveel je kunt lenen hangt af van het inkomen of pensioen, maar ook of je een koopwoning of huurwoning hebt. Postkrediet maakt geld lenen na 60 jaar gewoon mogelijk. De redenen om een seniorenlening af te sluiten verschil per persoon.

Seniorenlening voor verbouwing, nieuwe auto of andere zaken

De huidige 60-plusser is actiever en gezonder en staat volop in het leven. Waarom niet genieten van de dingen die mogelijk zijn? Een verbouwing of verduurzaming van de woning verhoogt het woongenot. Misschien is er behoefte aan een nieuwe auto of ga je de vrijheid tegenmoet met een verre reis.

60-plussers hebben zich geprofileerd als betrouwbare leners. Verantwoord geld lenen en je afspraken nakomen, dat zijn de ouderen van nu. Daarom hebben we de seniorenlening: geld lenen en genieten van de kansen die er liggen.

Persoonlijke seniorenlening

De senioren persoonlijke lening kun je aanvragen tot 74 jaar. Dit komt omdat bij de berekening rekening wordt gehouden met een vaste looptijd van de seniorenlening van ongeveer 5 jaar. Op latere leeftijd een seniorenlening afsluiten brengt risico’s met zich mee. Vandaar dat 74 jaar is vastgesteld. De minimale looptijd van een seniorenlening is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden

Bij de persoonlijke lening weet je waar je aan toe bent. Alles staat vast. Dat geldt voor het bedrag, de rente en de maandtermijn. Zonder kosten extra aflossen is een groot voordeel van een persoonlijke lening.

Kenmerken van de senioren lening

De persoonlijke senioren lening is geschikt voor mensen vanaf 60 jaar. Deze leenvorm is voordeliger dan een doorlopend krediet. Bij een doorlopend krediet loop je meer risico. Daarom sluit deze seniorenlening perfect aan op (eenmalige) grote uitgaven. Deze betaalbare seniorenlening is ook nog eens aanpasbaar.

Dit zijn de meest belangrijke kenmerken van een seniorenlening:

 • Geldbedrag in één keer op de rekening
 • Na de leeftijd van 60 jaar
 • Vaste looptijd van de lening
 • Lening loopt door tot maximaal je 78e verjaardag
 • Vaste rente en maandbedrag
 • Je kunt geld niet opnieuw opnemen
 • Zelf bepalen op welke dag van de maand het bedrag wordt afgeschreven
 • Kosteloos extra aflossen

Een financiële meevaller ontvangen? Los kosteloos extra op de seniorenlening af: hiermee breng je de maandlasten omlaag. Ook is het mogelijk om het maandbedrag van de seniorenlening te verhogen (voor minimaal 6 maanden). Zo ben je nog sneller van je seniorenlening af.

Seniorenlening tot na 74 jaar

De vaste looptijd van de seniorenlening sluit aan bij het leendoel, dat is duidelijk. Natuurlijk is het mogelijk om ook na je pensioen de seniorenlening door te laten lopen. We vinden het fijn om te melden dat dit tot je 74 jaar kan. Bedenk eens wat er allemaal mogelijk is met geld lenen! Een nieuwe keuken, aanpassing van de badkamer of een mooie tuinkamer. Eindelijk die verre reis of met de camper erop uit. Met deze lening komen je dromen misschien wel tot leven.

Online lening aanvragen?

Met je tijd meegaan, ook als 60-plusser. Een senioren lening vraag je geheel online aan. Gewoon thuis op je gemak geld lenen, oriënteren, vergelijken en een beslissing maken. Zonder dat iemand met je mee kijkt of je een bepaalde richting induwt. Online een seniorenlening afsluiten heeft dus veel voordelen.

We doen niet aan verborgen kosten, hiermee bespaar je een hoop geld. Het leven is immers al duur genoeg. Met zoveel levenservaring gaan we ervan uit dat je zelf vergelijkt en een financiële beslissing maakt. Mocht je ergens nog vragen over hebben, dan zijn we natuurlijk de eerste die je vragen over de seniorenlening beantwoorden. Postkrediet helpt je hier graag bij.

Let wel: geld lenen kost geld.

Vrijblijvende offerte Senioren lening

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.