Senioren lening

Een Senioren lening sluit je zelfstandig af via Postkrediet

  • 363 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Voor een passende senioren lening aan het juiste adres

Op latere leeftijd een lening afsluiten? De senioren lening sluit hier goed op aan. Hoeveel je kan lenen hangt af van het inkomen of pensioen, maar ook of je een koopwoning of huurwoning hebt. Postkrediet maakt geld lenen na je 60e gewoon mogelijk.

Lenen voor verbouwing, auto of andere zaken

De huidige 60-plusser is actiever en gezonder en staat volop in het leven. Waarom niet genieten van de dingen die mogelijk zijn? Een verbouwing of verduurzaming van de woning verhoogt het woongenot. Misschien is er behoefte aan een nieuwe auto of ga je de vrijheid tegenmoet met een verre reis.

60-plussers hebben zich geprofileerd als betrouwbare leners. Verantwoord en je afspraken nakomen, dat zijn de ouderen van nu. Daarom hebben we de senioren lening: geld lenen en genieten van de kansen die er liggen.

Kenmerken van de senioren lening

De persoonlijke senioren lening is geschikt voor mensen vanaf 60 jaar. Deze leenvorm is voordeliger dan een doorlopend krediet, daarom sluit deze lening perfect aan op een (eenmalige) grote uitgaven. Deze betaalbare lening is ook nog eens aanpasbaar.

Dit zijn de meest belangrijke kenmerken:

  • Geldbedrag in één keer op de rekening
  • Looptijd staat vast
  • Lening loopt door tot maximaal je 78e verjaardag
  • Vaste rente en maandbedrag
  • Zelf bepalen op welke dag van de maand het bedrag wordt afgeschreven
  • Kosteloos vervroegd aflossen

Een financiële meevaller ontvangen? Los kosteloos extra op de lening af: hiermee breng je de maandlasten omlaag. Ook is het mogelijk om het maandbedrag te verhogen (voor minimaal 6 maanden). Zo ben je nog sneller van je lening af.

Seniorenlening tot het 78e levensjaar

De looptijd sluit aan bij het leendoel, dat is duidelijk. Natuurlijk is het mogelijk om ook na je pensioen de lening door te laten lopen. We vinden het fijn om te melden dat dit tot je 78e verjaardag kan. Bedenk eens wat er allemaal mogelijk is! Een nieuwe keuken, aanpassing van de badkamer of een mooie tuinkamer. Eindelijk die verre reis of met de camper erop uit. Met deze lening komen je dromen misschien wel tot leven.

Online lening aanvragen

Met je tijd meegaan, ook als 60-plusser. Een senioren lening vraag je geheel online aan. Gewoon thuis op je gemak oriënteren, vergelijken en een beslissing maken. Zonder dat iemand met je mee kijkt of je een bepaalde richting induwt. Online een senioren lening afsluiten heeft dus veel voordelen.

We doen niet aan verborgen kosten, hiermee bespaar je een hoop geld. Het leven is immers al duur genoeg. Met zoveel levenservaring gaan we ervan uit dat je zelf vergelijkt en een financiële beslissing maakt. Mocht je ergens nog vragen over hebben, dan zijn we natuurlijk de eerste die je vragen beantwoorden. Postkrediet helpt je hier graag bij.

Vrijblijvende offerte Senioren lening

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.