50000 euro lenen

50.000 Euro lenen tegen een vaste rente en looptijd?

  • 431 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Verantwoord 50.000 euro lenen

50.000 euro lenen tegen een vaste rente, wie wil dat niet? Dankzij de vaste rente en looptijd kom je nooit voor verrassingen te staan. Je maandlasten stijgen niet, dat is wel zo prettig. Zo kun jij je focussen op belangrijke zaken. De verbouwing of die nieuwe auto bijvoorbeeld, dingen die je met € 50.000 financiert. Vraag vandaag nog een lening aan bij Postkrediet.

50.000 euro lenen vergelijken

Leningen van 50.000 vergelijken is makkelijk en het levert je een hoop op. Je vergelijkt verschillende kredietverstrekkers met elkaar. Elke kredietverstrekker in Nederland heeft zijn eigen rentes en voorwaarden. Betaal dus niet teveel en vergelijk leningen. Het verschil kan echt heel groot zijn.

Persoonlijke lening van 50.000 euro

Wil je € 50.000 lenen, dan heb je de keuze uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Het is de persoonlijke lening die zich kenmerkt door een vaste rente en looptijd. Bij het doorlopend krediet varieert de rente en bedraagt de looptijd maximaal 15 jaar. Ga voor zekerheid met de persoonlijke lening, verkrijgbaar via Postkrediet.

Bekijk je maandlasten bij een lening van 50.000 euro

Benieuwd hoeveel je voor een persoonlijke lening van 50.000 euro betaalt? Laten we één ding vooropstellen: bij Postkrediet sluit je een lening zonder bijkomende kosten af. Onze vergoeding wordt betaalt door de financieringsmaatschappij en is onderdeel van de rente die jij betaalt. Om te bekijken wat je maandelijks betaalt hebben wij een handige en beveiligde mijn-omgeving ontwikkeld.

De berekeningsmodule geeft een indicatie van wat je kunt lenen. Voor de exacte maandlasten vraag je een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk is het wel belangrijk om te kijken of je voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet gaat. Twijfel je nog tussen beiden, vraagt dan meerdere offertes aan. Je ziet, 50.000 euro lenen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij maken het in ieder geval een stuk gemakkelijker.

50.000 euro lenen voor een verbouwing of iets anders

Wat is je leendoel? 50.000 euro lenen is een keuze die om veel verantwoordelijkheid vraagt. Bekijk eerst hoeveel je nodig hebt. Is dit € 50.000 of denk je meer of minder nodig te hebben? Door de looptijd van je lening op je leendoel af te stellen betaal je nooit teveel. Op onze website vind je veel informatie over de verschillende leenvormen, de historisch lage rente en onze werkwijze. Lees deze informatie op je gemak door. Heb je daarna nog vragen? Postkrediet staat graag voor jou klaar.

Met 1 klik meerdere offertes van 50.000 euro opvragen

Gebruik de offertemodule en vraagt direct meerdere offertes aan. Zo kun je verschillende kredietaanbieders, rentes en voorwaarden met elkaar vergelijken. Wij zetten de offertes direct voor je klaar in jouw eigen mijn-omgeving. Ga je akkoord met de offerte, dan kun je de gevraagde stukken uploaden in de mijn-omgeving. Wel zo veilig.

We beginnen daarna direct met het regelen van de lening, zodat je het leenbedrag zo snel mogelijk op je rekening hebt staan. Postkrediet is er niet alleen voor het lenen van € 50.000 maar ook voor het oversluiten van je huidige (te dure) lening. Juist daar is vaak veel te besparen!

Grotere bedragen lenen dan 50.000 euro?

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.