50000 euro lenen

50.000 Euro lenen tegen een vaste rente en looptijd?

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • 50.000 Euro lenen

Verantwoord 50.000 euro lenen

50.000 euro lenen doe je niet zomaar. Het is een groot bedrag om te lenen en het heeft vaak grote financiële gevolgen. 50.000 euro lenen doe je bij ons tegen een vaste rente. Dankzij de vaste rente en looptijd kom je nooit voor verrassingen te staan. Je maandlasten stijgen niet, dat is wel zo prettig bij dit soort bedragen. Zo kun jij je focussen op belangrijke zaken. De verbouwing of die nieuwe auto bijvoorbeeld, dingen die je met € 50.000 financiert. Vraag vandaag nog een lening aan bij Postkrediet.

50.000 euro lenen vergelijken

Leningen van 50.000 euro vergelijken is makkelijk en het levert je een hoop op. Je vergelijkt verschillende kredietverstrekkers met elkaar. Elke kredietverstrekker in Nederland heeft zijn eigen rentes en voorwaarden. Betaal dus niet teveel en vergelijk leningen. Het verschil kan echt heel groot zijn.

Persoonlijke lening van 50.000 euro

Wil je € 50.000 lenen, dan heb je de keuze uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Het is de persoonlijke lening die zich kenmerkt door een vaste rente en looptijd. Bij het doorlopend krediet varieert de rente en bedraagt de looptijd maximaal 15 jaar. Ga voor zekerheid met de persoonlijke lening, verkrijgbaar via Postkrediet.

Maandlasten lening 50.000 euro

Benieuwd hoeveel je voor een persoonlijke lening van 50.000 euro betaalt? Laten we één ding vooropstellen: bij Postkrediet sluit je een lening zonder bijkomende kosten af. Onze vergoeding wordt betaalt door de financieringsmaatschappij en is onderdeel van de rente die jij betaalt. Om te bekijken wat je maandelijks betaalt hebben wij een handige en beveiligde mijn-omgeving ontwikkeld.

De berekeningsmodule geeft een indicatie van wat je kunt lenen. Voor de exacte maandlasten vraag je een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk is het wel belangrijk om te kijken of je voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet gaat. Twijfel je nog tussen beiden, vraagt dan meerdere offertes aan. Je ziet, 50.000 euro lenen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij maken het in ieder geval een stuk gemakkelijker.

50.000 euro lenen

Wat is je leendoel? 50.000 euro lenen is een keuze die om veel verantwoordelijkheid vraagt. Bekijk eerst hoeveel je nodig hebt. Is dit € 50.000 of denk je meer of minder nodig te hebben? Door de looptijd van je lening op je leendoel af te stellen betaal je nooit teveel. Op onze website vind je veel informatie over de verschillende leenvormen, de historisch lage rente en onze werkwijze. Lees deze informatie op je gemak door. Heb je daarna nog vragen? Postkrediet staat graag voor jou klaar.

Offertes lening 50.000 Euro

Gebruik de offertemodule en vraagt direct meerdere offertes aan. Zo kun je verschillende kredietaanbieders, rentes en voorwaarden met elkaar vergelijken. Wij zetten de offertes direct voor je klaar in jouw eigen mijn-omgeving. Ga je akkoord met de offerte, dan kun je de gevraagde stukken uploaden in de mijn-omgeving. Wel zo veilig.

We beginnen daarna direct met het regelen van de lening, zodat je het leenbedrag zo snel mogelijk op je rekening hebt staan. Postkrediet is er niet alleen voor het lenen van € 50.000 maar ook voor het oversluiten van je huidige (te dure) lening. Juist daar is vaak veel te besparen!

Stappen afsluiten lening 50.000 Euro

  1. Je vult het aanvraagformulier voor de lening van 50.000 euro in. Dit formulier vind je op onze website
  2. Wij gaan op zoek naar de meest voordelige lening voor jou met de beste rente
  3. Je ontvangt één of meerdere vrijblijvende offertes die aan jouw eisen voldoen. Je zit dus nog nergens aan vast en kunt je altijd nog bedenken voordat je wilt oversluiten
  4. Na ondertekening stuur je de offerte naar ons retour
  5. De lening wordt verder helemaal door ons geregeld. Jij krijgt van ons bericht zodra de lening helemaal rond is

Grotere bedragen lenen dan 50.000 euro?

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.