Groene lening

Een groene lening om te verduurzamen sluit je zelfstandig af via Postkrediet

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Groene lening

Energie besparen? Verduurzamen? De groene lening

Plannen voor een duurzame verbouwing? Met energiebesparende maatregelen breng je direct de energierekening omlaag. Dankzij de korte terugverdientijd is dit ook nog eens een slimme investering. Financier de duurzame verbouwing met een goedkope groene lening. Postkrediet bemiddelt tegen de laagste rente, zonder bijkomende kosten voor een groene lening.

Dit is een groene lening

Deze lening staat ook wel bekend als duurzame lening. Deze is bedoeld voor woningbezitters die zich richten op een verminderd energieverbruik in combinatie met maatschappelijk verantwoord lenen. Met deze lening ontvang je een geldbedrag vanaf €5000 tot €50.000. Hiermee financier je de aanschaf van zonnepanelen, een warmtepomp, hoogrendementsketel of isolatiemaatregelen. Dankzij de scherpe rente vanaf 4,9% is de groene lening zeer aantrekkelijk.

Voordelen van een duurzame verbouwing

Al eens gedacht aan het verlagen van het stroom- en gasverbruik? Dit kan door zuinig en bewust om te gaan met douchen, het gebruik van verlichting of de thermostaat. Energiebesparende maatregelen zorgen voor de grootste verlaging van de energierekening. Zo bespaar je dankzij een nieuwe hoogrendementsketel €500 per jaar. Dubbel glas of triple glas bespaart je tot €550 per jaar (vergeleken met enkel glas). Zonnepanelen maken de woning zelfvoorzienend. Na 6,5 jaar (met btw-teruggave) tot 8 jaar profiteer je nog minimaal 15 tot 20 jaar van gratis elektriciteit. Tip: bekijk of je in aanmerking komt voor de btw teruggave regeling of een subsidie. Deze laatste vraag je bij de gemeente aan.

Kenmerken van de groene lening

Het minimale bedrag dat je kunt lenen is €5000. Dit is een mooi bedrag voor het aanbrengen van duurzame verbeteringen. Wil je meer geld lenen, dan is dit natuurlijk mogelijk. Bij Postkrediet ga je voor een duurzame goedkope lening tot maximaal €50.000. Waar je ook voor kiest, je profiteert altijd van een scherpe rente van 4,9%. De looptijd varieert van 5 jaar tot maximaal 15 jaar. Hoe meer je leent, hoe langer de looptijd. Zo blijven de maandlasten overzichtelijk.

Hou je dankzij energiebesparende maatregelen extra geld over? Gebruik dit voor het tussentijds aflossen van de lening. Dit is volledig boetevrij en heeft een groot voordeel: het verlaagt je maandlasten.

Aanvragen van een goedkope duurzame lening

Postkrediet bemiddelt in voordelige kredieten (leningen). Hierbij werken we samen met een selectie van betrouwbare banken. Je kiest zelf de groene lening, waarbij je geen advies ontvangt. Dit scheelt enorm in afsluit- of advieskosten, die Postkrediet dan ook niet in rekening brengt. Meer over onze werkwijze lees je hier.

Aanvragen van de duurzame lening doe je volledig online. Vul je persoonlijke gegevens in en geef aan welk bedrag je wilt lenen. De offerte zetten wij vervolgens voor je klaar in je eigen mijn-omgeving. Kijk deze gerust na en geef aan of je akkoord gaat met een van de offertes. Vanaf dan regelen wij de rest: van beoordeling tot acceptatie en het uitbetalen van het leenbedrag. Je ontvangt het gewenste bedrag automatisch op je bankrekening. Doordat je dit bedrag in één keer ontvangt, kun je direct aan de slag met energiebesparende maatregelen. Postkrediet is volledig onafhankelijk. Hierdoor kunnen we je de beste groene lening aanbieden

Vrijblijvende offerte Groene lening

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.