25000 euro lenen

25.000 Euro lenen? Vraag online je offerte aan

  • 436 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Wat kan
ik lenen?

Vanaf 3.4% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Online je gratis offerte aanvragen

Je overweegt om 25.000 euro te lenen. Geschikt voor een verbouwing, de aanschaf van een nieuwe auto, inrichting of andere zaken. Leen € 25.000 zonder bijkomende kosten. Postkrediet bemiddelt in de laagste rentetarieven, waardoor je ook nog eens voordelige uit bent dan bij andere aanbieders. Bovendien regel je alles online, wel zo makkelijk.

€ 25.000 euro lenen

Bereken online hoeveel je kunt lenen en wat hier de maandlasten van zijn. Belangrijk, want goed oriënteren bespaart je een hoop kosten. Wie op een slimme manier € 25.000 leent kan hier enkele duizenden euro’s mee besparen. Dit doe je door goed op de rente maar ook of de maandlasten te letten. Ook goed om te weten: bij Postkrediet leen je zonder extra kosten.

Hulp bij het afsluiten van een lening

25.000 euro lenen? Je hebt de keuze tussen een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Wat is het verschil tussen beiden? Bij de persoonlijke lening ontvang je het leenbedrag in één keer op je rekening. Hierdoor is het direct beschikbaar voor een grote uitgave. Je betaalt in vaste maandelijkse termijnen terug, waarbij de rente gedurende de looptijd vaststaat.

Weet je niet hoe lang een verbouwing duurt of heb je vaker behoefte aan extra financiële ruimte? Dan is het doorlopend krediet een betere keuze. Hierbij staat de rente niet vast, ook de looptijd kan variëren. Reeds afgeloste bedragen zijn opnieuw opneembaar. Wil je meer weten over de persoonlijke lening of het doorlopend krediet? Op onze website vind je alle belangrijke informatie.

Rekenmodule en vrijblijvende offerte

Voordat je overgaat tot 25.000 euro lenen, is het beter om eerst te kijken naar wat je kunt lenen en tegen welke kosten. Speciaal hiervoor hebben wij een handige rekenmodule ontwikkeld. Vul deze in en bekijk hoeveel jij bij benadering kun lenen. Wanneer je een offerte aanvraagt zetten wij deze in de regel binnen enkele uren voor je klaar in de beveiligde persoonlijke mijn-omgeving.

Let op de maandlasten

Tijdens de aanvraag zie je indicatief wat de maandlasten bij een bepaalde looptijd zijn in het geval van een persoonlijke lening. Je moet zelf bepalen of deze maandlasten bij je passen. Passen deze maandlasten binnen jouw financieel plaatje? Dan is het belangrijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo kunnen we je gelijk vertellen of je voor een lening in aanmerking komt. Dit hangt namelijk helemaal af van je inkomen, het leendoel (hoeveel heb je nodig) maar ook je persoonlijke situatie af.

Mijn-omgeving

Een offerte kost niets en ontvang je snel in de mijn-omgeving. Thuis kijk je op je gemak de offerte na. Heb je meerdere offertes aangevraagd, dan vergelijk je deze met elkaar. Ben je akkoord met de offerte, dan kun je alle aan te tonen stukken uploaden en regelen wij de rest. Wil je meer dan € 25.000 lenen (of minder)? Ook dit is bij Postkrediet mogelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,4% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 669,-
Variabele debetrente3,4% Jaarlijks kostenpercentage3,4%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.157,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,4% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.