Lening oversluiten

Wij maken je dure lening goedkoper - Profiteer van een historisch lage rente!

 • 448 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
 • Je lening oversluiten regel je met onze gratis oversluitservice

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 3,3%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 3.3% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Je lening oversluiten loont!

Stop met teveel betalen en bespaar op je maandlasten. Voeg een of meerdere leningen samen tot één goedkope lening en creëer overzicht. Postkrediet helpt jou met onze gratis oversluit-service zodat een lening oversluiten binnen handbereik ligt.

Een lening oversluiten bij je eigen bank of online?

Dacht je dat je bij een grootbank voordelig uit was? Het aantal mensen dat een bestaande lening vergelijkt is zeer klein. Slecht 10% checkt vaker dan één keer per half jaar of de lening goedkoper kan. Waarom de rest dit niet doet? Veelgehoord bezwaar is dat een lening oversluiten veel werk is, dat het niet mogelijk is om over te stappen, of “ik zit goed bij mijn huidige bank”. Dit kan een onnodig dure beslissing zijn, (groot)banken verdienen namelijk flink geld aan leningen.

Het kan vaak veel goedkoper. Bij Postkrediet vergelijk je verschillende leningen en rentes met elkaar. Zo weet je direct of een lening oversluiten voordelig is. Kijken of het voordeliger kan kost je slechts 2 minuten van je tijd! Wij nodigen je graag uit om de proef op de som te nemen….

Deze leningen kun je oversluiten

Vaak wordt gedacht dat je alleen de bestaande persoonlijke lening of doorlopend krediet kan oversluiten. Niets is minder waar, ook een roodstand van enige omvang, een creditcardschuld of postorderkrediet behoort tot deze groep “leningen”. Heb je ooit een autofinanciering via een dealer afgesloten? Neem deze financiering dan ook maar mee, want hierop valt vaak heel wat te besparen.  Een lening oversluiten biedt voor al deze verschillende leningen en kredieten uitkomst. Je zult het merken in het totaalbedrag van je leningen, die zal fix lager worden.

Persoonlijke lening oversluiten

Een persoonlijke lening biedt veel zekerheid: alles staat vast, zowel het maandbedrag als de rente. Het maandbedrag is gedurende de looptijd van de lening steeds gelijk. Ondanks deze zekerheid is de kans groot dat je teveel voor de persoonlijke lening betaalt. Een persoonlijke lening oversluiten is daarom altijd een goed idee. Oriënteer je op het gebied van actuele rentes en de nieuwe voorwaarden. Wil je weten of de persoonlijke lening oversluiten iets voor jou is? Ons aanbod ontvang je binnen 2 uur in jouw persoonlijke “mijn-omgeving”. Let er bij een persoonlijke lening wel altijd op dat dat het leendoel is afbetaald op het moment dat je de lening beëindigd, bijvoorbeeld bij een verbouwing financieren.

Doorlopend krediet oversluiten

Ook voor het oversluiten van je doorlopend krediet zit je bij ons goed. We werken met verschillende banken samen en kunnen je daarom altijd de laagste rente en beste voorwaarden bieden. Uiteraard ben jij degene die bepaalt, daarom vraag je een of meerdere offertes aan. Zo kun je goed vergelijken en een keuze maken. Besparen op je doorlopend krediet? Wij bekijken graag jou mogelijkheden.

Lening oversluiten, hoe werkt dat?

Je hebt meerdere leningen lopen. Dit betekent dat je maandelijks te maken krijgt met verschillende incasso’s of betaalverzoeken. Heel vervelend, je hebt wel wat beters te doen. Leningen samenvoegen is de perfecte oplossing. Niet alleen bespaart je dit een hoop tijd, ook ben je vaak goedkoper uit. In deze gevallen is het samenvoegen en oversluiten van leningen zeker interessant:

Postkrediet werkt voor het oversluiten van leningen samen met een aantal banken. Deze banken hanteren de laagste rentetarieven op de Nederlandse markt. In de regel sluiten wij persoonlijke leningen en doorlopende kredieten over. Indien u een andere lening of krediet heeft dan is het ook mogelijk om die over te sluiten.

Je kunt de volgende leningen oversluiten

 • Krediet bij een verzendhuis (Wehkamp, Otto, Zalando etc.)
 • Creditcard (Creditcardschuld)
 • Leningen voor een auto via een dealer
 • Roodstand bij de bank

We voegen alle leningen samen tot één nieuwe lening. Hierdoor kom je in aanmerking voor een lagere rente. Dit betekent direct een besparing op je maandlasten. Een lening oversluiten kan gemakkelijk met onze gratis oversluitservice.

Je doet bij Postkrediet eerst online een aanvraag om een lening over te sluiten. Na de aanvraag gaan wij voor je aan de slag om de beste lening te krijgen. Wij sturen je dan een vrijblijvende en gratis offerte op Uit de offerte blijkt dan hoeveel geld je bespaart door het oversluiten van je leningen.

Wij sluiten leningen over van de volgende kredietverstrekkers:

 • Qander lening oversluiten
 • Defam lening oversluiten
 • Interbank lening oversluiten
 • Nationale Nederlanden lening oversluiten
 • BNP Paribas lening oversluiten
 • Wehkamp lening oversluiten

Het oversluiten van een lening ziet er zo uit

 1. Je vult het aanvraagformulier voor de lening in. Dit formulier vind je op onze website en vul je geheel online in
 2. Wij gaan op zoek naar de meest voordelige lening met het meest gunstige rentetarief
 3. Je ontvangt één of meerdere vrijblijvende en gratis offertes die aan jouw eisen voor het oversluiten van de lening voldoen. Je zit dus nog nergens aan vast en kunt je altijd nog bedenken voordat je wilt oversluiten
 4. Na ondertekening stuur je de offerte retour
 5. Het oversluiten van de lening wordt nu geheel door ons geregeld en jij ontvangt van ons bericht zodra de lening is overgesloten

Het besparen op bestaande leningen kan al snel tot in de honderden euro’s per jaar lopen. Wie wil daar nou geen gebruik van maken. Bij het oversluiten van leningen gooi je als het ware je leningen op één hoop en profiteer je van de lage rente die op dit moment geldt.

Dit zijn de voordelen van het oversluiten van een lening

Een lening oversluiten kan al vaak honderden euro’s per jaar besparen. Over de totale looptijd van de lening kan het vaak duizenden euro’s aan besparingen op het totaalbedrag van de lening schelen. De voordelen van het oversluiten van een lening zijn:

 • Lagere rente doordat meerdere leningen worden gebundeld tot één lening
 • Je hebt maar één lening om je mee bezig te houden wat een hoop energie scheelt
 • De looptijd van de lening wordt korter
 • Je krijgt een nieuwe lening met vaak betere voorwaarden
 • Besparing van honderden euro’s per jaar op de uitstaande leningen
 • Het totaalbedrag van de lening wordt lager door het oversluiten
 • Het online proces van leningen oversluiten werkt snel

Hoe staat het met de looptijd van de lening?

Als je een lening bij Postkrediet gaat oversluiten, denk dan aan het volgende: de minimale looptijd van de lening is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is nu 3,3% en de maximale wettelijke rente is 10% per jaar. Wij bemiddelen op grond van een objectieve analyse. Wij hebben geen contractuele verplichtingen om zaken te doen met één of meerdere aanbieders. Wij zijn dus onafhankelijk waardoor we u laten kiezen uit meerdere aanbieders.

Betaal je een boete bij het oversluiten van een lening?

Normaal gesproken betaal je bij je geldverstrekker geen boete als je een bestaande lening oversluit naar Postkrediet. Dat geldt naast de persoonlijke lening en het doorlopend krediet ook voor credit cards, leningen bij postorderbedrijven en rekening courant. Bij Postkrediet ben je in de meeste gevallen boetevrij.

Wanneer betaal je nog wel boetes bij vervroegd aflossen (of oversluiten)? Dat is meestal het geval als je nog een aantal oudere leningen hebt lopen of leningen met een lange looptijd. Op deze leningen kun je niet extra aflossen. Controleer dit altijd eerst even goed. Bij twijfel kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Een offerte aanvragen – Gratis oversluitservice

Lening oversluiten of leningen samenvoegen? Wij maken het mogelijk. Begin met het aanvragen van een gratis offerte en ontdek hoeveel geld je kunt besparen. Wil je meer info en wil je iemand spreken? Bel ons dan even.

Gratis oversluitservice - vraag een vrijblijvende offerte aan

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,3% !
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 667,-
Variabele debetrente3,3% Jaarlijks kostenpercentage3,3%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.065,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,3% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.