Lening oversluiten

Wij maken je dure lening goedkoper - Profiteer van een historisch lage rente!

 • 431 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
 • Je lening oversluiten regel je met onze gratis oversluitservice

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 3,5%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Je lening oversluiten loont!

Stop met teveel betalen en bespaar op je maandlasten. Voeg een of meerdere leningen samen tot één goedkope lening en creëer overzicht. Postkrediet helpt jou met onze gratis oversluit-service.

Oude lening of een lening bij je eigen bank?

Dacht je dat je bij een grootbank voordelig uit was? Het aantal mensen dat een bestaande lening vergelijkt is zeer klein. Slecht 10% checkt vaker dan een keer per half jaar of de lening goedkoper kan. Waarom de rest dit niet doet? Veelgehoord bezwaar is dat het veel werk is om over te stappen, dat het niet mogelijk is om over te stappen, of “ik zit goed bij mijn huidige bank”. Dit kan een onnodig dure beslissing zijn, (groot)banken verdienen namelijk flink geld aan leningen.

Het kan vaak veel goedkoper. Bij Postkrediet vergelijk je verschillende leningen en rentes met elkaar. Zo weet je direct of een lening oversluiten voordelig is. Kijken of het voordeliger kan kost je slechts 2 minuten van je tijd! Wij nodigen je graag uit om de proef op de som te nemen….

Deze leningen kun je oversluiten

Vaak wordt gedacht dat je alleen de bestaande persoonlijke lening of doorlopend krediet kan oversluiten. Niets is minder waar, ook een roodstand van enige omvang, een creditcard of postorderkrediet behoort tot deze groep “leningen”. Heb je ooit een autofinanciering via een dealer afgesloten? Neem deze ook maar mee, want hierop valt vaak heel wat te besparen.

Persoonlijke lening oversluiten

Een persoonlijke lening biedt veel zekerheid: alles staat vast. Ondanks deze zekerheid is de kans groot dat je teveel voor de persoonlijke lening betaalt. Naar een persoonlijke lening oversluiten is daarom altijd een goed idee. Oriënteer je op het gebied van actuele rentes en de nieuwe voorwaarden. Wil je weten of de persoonlijke lening oversluiten iets voor jou is? Ons aanbod ontvang je binnen 2 uur in jouw persoonlijke “mijn-omgeving”.

Doorlopend krediet oversluiten

Ook voor het oversluiten van je doorlopend krediet zit je bij ons goed. We werken met verschillende banken samen en kunnen je daarom altijd de laagste rente en beste voorwaarden bieden. Uiteraard ben jij degene die bepaalt, daarom vraag je een of meerdere offertes aan. Zo kun je goed vergelijken en een keuze maken. Besparen op je doorlopend krediet? Wij bekijken graag jou mogelijkheden.

Lening oversluiten, hoe werkt dat?

Je hebt meerdere leningen lopen. Dit betekent dat je maandelijks te maken krijgt met verschillende incasso’s of betaalverzoeken. Heel vervelend, je hebt wel wat beters te doen. Leningen samenvoegen is de perfecte oplossing. Niet alleen bespaart je dit een hoop tijd, ook ben je vaak goedkoper uit. In deze gevallen is het samenvoegen en oversluiten van leningen zeker interessant:

Je hebt een persoonlijke lening of doorlopend krediet, met daarnaast:

 • Krediet bij een verzendhuis (Wehkamp, Otto, Zalando etc.)
 • Creditcard
 • Autofinanciering via een dealer
 • Roodstand bij de bank

We voegen alle leningen samen tot één nieuwe lening. Hierdoor kom je veelal in aanmerking voor een lagere rente. Dit betekent direct een besparing op je maandlasten. Het oversluiten kan gemakkelijk met onze gratis oversluitservice.

 1. Vraag een offerte aan en geef hierbij aan welke leningen (uitstaand saldo en bank) je wilt oversluiten
 2. Krijg toegang tot je eigen mijn-omgeving
 3. De offerte(‘s) worden binnen 2 uur voor je klaargezet
 4. Bekijk deze op je gemak en bepaal of je hiermee verder wilt
 5. Digitaal ondertekenen en stukken aantonen in de mijn-omgeving. Wij regelen de rest!

Een offerte aanvragen – Gratis oversluitservice

Lening oversluiten of leningen samenvoegen: wij maken het mogelijk. Begin met het aanvragen van een gratis offerte en ontdek hoeveel geld je kunt besparen.

Gratis oversluitservice - vraag een vrijblijvende offerte aan

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.