15000 euro lenen

15.000 Euro lenen? Vraag online je offerte aan

  • 479 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Wat kan
jij lenen?

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Online je gratis offerte aanvragen

Wat zijn de maandlasten bij 15.000 euro lenen? Postkrediet helpt je met het beantwoorden van deze vraag. Met onze berekeningsmodule, ontwikkeld voor dit soort zaken, zie je direct hoeveel je leent tegen welke maandlasten. Hiermee ga je goed voorbereid te werk, € 15.000 lenen is immers een verantwoorde keuze.

€ 15.000 euro lenen

De maandlasten zijn afhankelijk van de rente en de looptijd van de lening. Het maakt hierbij niet uit wat het leendoel is: of je nu voor een verbouwing, een nieuwe auto of moderne inrichting gaat. Bij Postkrediet sluit je een lening af die perfect aansluit bij jouw situatie. Je leent nooit teveel, zodat je de maandlasten onder controle houdt en jij zo goedkoop mogelijk geld kan lenen.

Maandlasten van de lening berekenen

€ 15.000 lenen, dit kan middels een persoonlijke lening of doorlopend krediet. De persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm, mede door de aantrekkelijke rente. Je betaalt in vaste maandelijkse termijnen terug, hierbij wijzigen we de rente niet. Dit biedt een stuk meer zekerheid!

Ga je voor het doorlopend krediet? Bij deze leenvorm zijn reeds afgeloste bedragen opnieuw opneembaar. Hierdoor houd je altijd wat financiële ruimte vrij. Het is belangrijk om zowel bij de persoonlijke lening als het doorlopend krediet de maandlasten te berekenen. Gebruik de berekeningsmodule en selecteer de persoonlijke lening of het doorlopend krediet.

Kan ik geld lenen?

Of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor een lening is niet in de berekeningsmodule terug te zien. Dit berekenen we aan de hand van je inkomen (loondienstverband, ondernemer, bepaalde uitkeringen) maar ook door te kijken naar jouw persoonlijke situatie. Alles bij elkaar bepaalt dit hoeveel je kunt lenen aan tegen welke rente en voorwaarden. Je ziet, 15.000 euro lenen is maatwerk, dat we graag voor jou verrichten.

Online 15.000 euro lenen

Direct € 15.000 lenen of je liever eerst oriënteren? Op onze website vind je alles over de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Ontdek de verschillen tussen deze twee leenvormen, hoe het met de rente en looptijd zit maar ook welke leenvorm het meest geschikt is.

Geld lenen regel je online

Je hoeft geen afspraak te maken of ergens langs te komen: dit bespaart een hoop tijd. Bereken online je maandlasten en vraag direct een offerte aan. Dit is gratis en vrijblijvend. Zo kun je volledig online geld lenen bij Postkrediet

De offerte ontvang je in je eigen mijn-omgeving, waarna je op je gemak de verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt. Ga je voor de laagste rente, de beste voorwaarden of let je op iets anders? Door het aanvragen van meerdere offertes kun je goed vergelijken, ook wanneer je meer (of minder) dan € 15.000 wil lenen.

Vrijblijvende offerte

Maar hoe werkt het eigenlijk?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 489,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 47.352,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 10% per jaar.