45000 euro lenen

45.000 Euro lenen tegen een vaste lage rente?

  • 436 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 3.4% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Kies voor een historisch lage bij een lening van 45.000 euro

Online geregeld: 45.000 euro lenen. Het berekenen van de maandlasten en het aanvragen van een lening voor 45.000 euro kost je nog geen 5 minuten. Dat is de nieuwe manier van lenen. Postkrediet maakt dit mogelijk door middel van de persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Bovendien werken we samen met een aantal grootbanken, waardoor we de laagste rente kunnen bieden.

Voordeel van online geld lenen

Het voordeel van online € 45.000 lenen is dat je dit niet alleen snel regelt, bij Postkrediet betaal je ook geen bijkomende kosten. Maak gebruik van de berekeningsmodule en bekijk direct wat je maand betaalt. De maandlasten zijn inclusief, je krijgt dus nooit te maken met andere kosten. Dat is wel zo helder.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Je gaat voor een verbouwing of aanbouw: altijd een goede keus. Of je bent toe aan een nieuwe auto, motor, caravan of boot. Hier haal je veel plezier uit. € 45.000 is een flink bedrag waarmee je heel wat kunt doen. Zo is het mogelijk om meerdere dingen te financieren of aan te schaffen. Wil je eenmalig € 45.000 lenen, dan is de persoonlijke lening de meest geschikte leenvorm. Je ontvangt bij een persoonlijke lening het bedrag in één keer op je rekening en betaalt in maandelijkse termijnen terug. Vooraf weet je hoe lang de lening doorloopt en staat de rente vast. Dankzij deze zekerheid kun je dit goed meenemen in je maandlasten.

Doorlopend krediet

Een verbouwing duurt soms langer dan gedacht. Ook is niet altijd duidelijk hoeveel geld je exact nodig hebt, of het nu om een verbouwing of iets anders gaat. Met het doorlopend krediet zijn reeds afgeloste bedragen opnieuw opneembaar. Bij deze leenvorm staat de rente niet vast, maar heb je wel meer flexibiliteit. De looptijd is daardoor ook niet vast en bepaal je zelf. Neem je op dan duurt het langer en los je extra af dan korter.

Vraag een offerte aan voor je lening

Je wilt weten of 45.000 euro lenen tot de mogelijkheden behoort. Vraag online en vrijblijvend een offerte aan. Je ziet direct of en hoeveel je kunt lenen. In de offerte vindt je meest gunstige lening die op dat moment bij jou past. Vraag je meerdere offertes aan, dan heb je de mogelijkheid om deze met elkaar te vergelijken. Het is belangrijk om voor de best passende lening te gaan. Let hierbij goed op zaken als rente en voorwaarden.

45.000 euro lenen tegen de laagst mogelijke rente

Bij Postkrediet leen je altijd tegen de laagst mogelijke rente. De rente staat al historisch laag, maar door goed te vergelijken ga je voor een goedkope lening. Ideaal voor het lenen van € 45.000 (meer of minder kan natuurlijk ook). Postkrediet helpt ook met het oversluiten van een bestaande lening met behulp van de gratis oversluit service.

Grotere bedragen lenen?

 

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,4% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 669,-
Variabele debetrente3,4% Jaarlijks kostenpercentage3,4%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.157,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,4% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.