70000 Euro lenen

70.000 Euro lenen? Bekijk zelfstandig naar je mogelijkheden via Postkrediet

  • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

70000 Euro
berekenen

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • 70.000 Euro lenen

70.000 Euro lenen

Wat kost 70.000 Euro lenen? Een belangrijke vraag waar we graag antwoord op geven. Allereerst is het goed om te kijken naar het leendoel. Ga je voor een verbouwing, een (nieuwe) camper of gebruik je de lening van 70.000 Euro voor meerdere doeleinden? Door je leendoel te bepalen weet je exact hoeveel geld je nodig hebt. De totale kosten van de lening hangen af van het leenbedrag, de rente en de looptijd.

70000 Euro leendoel?

Postkrediet en de kredietverstrekker vragen niet naar je leendoel. Het maakt ons niet uit waarvoor je de 70.000 Euro wilt lenen. Als jij wilt lening voor een auto wilt aanvragen of een lening voor een verbouwing, dan is dat jouw zaak. Je kunt de 70.000 Euro gebruiken voor welk leendoel je wilt. Ook voor een tuin of een luxe keuken van 70.000 euro.

70.000 Euro lenen en tussentijds aflossen?

Heb je tussendoor een financiële meevaller, dan is tussentijds aflossen op een lening van 70.000 Euro altijd aan te raden. Bij Postkrediet is dit voortijdig aflossen boetevrij, iets dat niet overal het geval is. Om je zo goed mogelijk te helpen vind je op onze website een berekeningsmodule. Via deze module zie je hoeveel je leent en wat hier de maandlasten van zijn.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet van 70000

Veel consumenten die € 70.000 lenen doen dit middels de persoonlijke lening. Voordeel van deze leenvorm is dat je de lening van 70.000 Euro in één keer op je rekening ontvangt. Daarnaast betaal je in vaste maandelijkse termijnen terug. De rente staat vast, dit biedt meer zekerheid. Zelfs wanneer de marktrente tussendoor stijgt, heb jij hier geen last van.

Wat is een doorlopend krediet? Dit is een leenvorm waarbij je reeds afgeloste bedragen kunt opnemen (tot aan de maximale kredietlimiet). De rente en looptijd zijn variabel, waarbij de maximale looptijd 15 jaar bedraagt. Het doorlopend krediet is vooral praktisch wanneer je vaker geld tekort komt of bij wilt lenen. Op deze website vind je meer informatie over de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Lees deze informatie goed door, zo kom je beter tot een verantwoorde keuze.

Lening 70.000 euro, offerte aanvragen?

Wist je dat het aanvragen van een lening van 70.000 Euro gratis is? Dit verplicht je dus helemaal tot niets. Tip: vraag meerdere offertes aan, zodat je goed kunt vergelijken. In de offerte vind je verschillende kredietaanbieders, allemaal met hun eigen rente en voorwaarden. Neem hier rustig de tijd voor, voor vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. De offerte van 70.000 Euro zetten wij voor je klaar in jouw eigen beveiligde mijn-omgeving.

Kan ik 70000 euro lenen?

Postkrediet hanteert geen afsluitkosten. De genoemde maandlasten zijn dan ook netto, zonder verborgen kosten. Of € 70.000 lenen haalbaar is, hangt af van je persoonlijke situatie waaronder het netto-inkomen en de hypotheek- of huurlasten. Heb je een partner met inkomen, dan wordt 70.000 Euro lenen toegankelijker. Maar realiseer je wel, geld lenen kost geld en is een verplichting voor langere termijn. Dus neem je tijd en bepaal (samen) of je een lening wenst af te sluiten. Wij zijn je in ieder geval graag van dienst!

70000 Euro lenen

  1. Vul het aanvraagformulier voor de lening van 70.000 Euro in. Het aanvraagformulier voor de lening vind je op onze website.
  2. Wij gaan op zoek naar de meest voordelige lening van 70000 Euro met de laagste rente die er op de markt verkrijgbaar is. Op dit moment is de rente 6,6% en is hij historisch laag.
  3. Je ontvangt één of meerdere vrijblijvende offertes van verschillende geldverstrekkers. Deze offertes van 70000 Euro kun je met elkaar vergelijken. Je zit op dit moment nog nergens aan vast en je kunt het voorstel voor de lening nog altijd weigeren.
  4. Bij akkoord teken je de offerte en stuur je hem naar ons toe.
  5. De lening van 70000 Euro wordt verder helemaal door ons geregeld. Je hoeft verder niks meer te doen.

Wil je meer duidelijkheid, bereken dan je maandlasten en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit regel je allemaal online: wel zo gemakkelijk.

70.000 Euro of een ander bedrag?

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.