Extra geld lenen

Extra geld lenen? Of je dure lening goedkoper maken!

 • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Extra lenen en je lening oversluiten regel je online

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je besparing?

 • Extra geld lenen

Wij zijn gespecialiseerd in het goedkoper maken van lenen

De auto is kapot, een verbouwing valt duurder uit of de wasmachine begeeft het. Tegenvallers waarbij er behoefte is aan extra financiële ruimte. Extra geld lenen kan hierbij een oplossing zijn. We leggen uit waar je rekening mee houdt bij het creëren van meer financiële ruimte.

Extra geld lenen en rood staan bij je bank

Lenen door rood staan bij de bank is de meest gekozen oplossing. Je beschikt snel over extra financiële ruimte bij je eigen bank, wel zo vertrouwd. Helaas is deze oplossing wel duur: de rente is vele malen hoger dan bij een doorlopend krediet. Roodstaan is hierdoor alleen interessant wanneer het niet te vaak voorkomt en bij niet te hoge bedragen. Zeer tijdelijk van aard dus.

Persoonlijke lening: geen verleidingen

Roodstaan of een doorlopend krediet brengen je in de verleiding om extra geld op te nemen. Met de persoonlijke lening blijf je deze verleiding voor. Extra geld lenen voor een nieuwe auto, aanbouw of verbouwing: deze lening stem je af op de verwachte levensduur en het leendoel.

De persoonlijke lening is vooral geschikt wanneer je tijdelijk extra geld nodig hebt. Je ontvangt in één keer het bedrag op je rekening en betaalt in maandelijkse termijnen af. Tegen een vaste rente, vast maandbedrag en vaste looptijd: dat biedt meer zekerheid.

De looptijd van de persoonlijke lening is tussen de 6 en 120 maanden. Onder bepaalde voorwaarden is langer mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice voor extra informatie. De rente is op dit moment historisch laag en ligt op 6,6%

Hoe langer de looptijd van de persoonlijke lening hoe lager het rentetarief. Maar doordat je langer aflost op de lening betaal je per saldo uiteindelijk een hoger bedrag aan rente. Wil je vervroegd extra aflossen op je persoonlijke lening? Dan kan bij Postkrediet.

Doorlopend Krediet voor extra geld

Een doorlopend krediet is een lening die onbeperkt doorloopt. Je kunt bij deze lening steeds je geld tot aan de kredietlimiet weer opnemen. Deze lening is zeer flexibel als je hem vergelijkt met de persoonlijke lening. Het rentetarief en de looptijd van deze extra lening zijn variabel.

Bij een doorlopend krediet krijg je je geld niet op je rekening gestort. Je krijgt bij deze lening gewoon een extra kredietlimiet. Als je hebt afgelost maar je hebt weer geld nodig dan kun je makkelijk weer geld opnemen. Tussentijdse extra aflossingen kun je kosteloos doen. Je lost elke maand ongeveer 1 tot 2% van de kredietlimiet af.

Extra geld lenen: een goedkopere oplossing

Rood staan bij de bank is duur, dit geldt ook voor een postorderkrediet of verzendhuiskrediet (Wehkamp, Afterpay etc.) Wil je extra geld lenen, kies dan voor de goedkoopste oplossing. Heb je het geld voor een langere periode nodig, dan zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet de goedkoopste mogelijkheden. De rente ligt in ieder geval een stuk lager dan bij roodstand of een postorderkrediet.

Weet wat je betaalt. Gebruikt de rekenmodule en ontdek hoeveel je leent, tegen welke rente en hoelang de looptijd is. Je ziet direct wat je maandelijks terugbetaalt.

Geld lenen en lopende lening oversluiten

Een bestaande lening kost je soms veel geld, vooral omdat de rente nu historisch laag staat. Het oversluiten of samenvoegen van bestaande leningen is vaak voordeliger. Wil je extra geld lenen, bekijk dan gelijk de mogelijkheden om je lopende lening over te sluiten. Dit scheelt je op de eindstreep ook weer geld: bij hogere bedragen betaal je een lager rentetarief.

Benieuwd tegen welk rentetarief je extra geld leent bij Postkrediet? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. De offerte(s) worden vervolgens binnen enkele uren voor je klaargezet in je eigen beveiligde mijn-omgeving waar je toegang toe krijgt. Dat is snel geregeld bij Postkrediet.

Je kunt bij Postkrediet extra geld lenen:

 • Qander lening oversluiten
 • Defam lening oversluiten
 • Interbank lening oversluiten
 • Nationale Nederlanden lening oversluiten
 • BNP Paribas lening oversluiten
 • Wehkamp lening oversluiten
Extra geld lenen of bestaande lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.