Persoonlijke lening

Zelf je persoonlijke lening afsluiten tegen een vaste lage rente

  • 363 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Een super scherpe rente van maar 3,5%

  • Een aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Direct je lening afsluiten ✅

Bij Postkrediet vergelijk je rentes en voorwaarden van verschillende leningen. Zo vind je de lening die het best bij jouw persoonlijke situatie past. Gevonden? Dan kun je de lening aanvragen, gewoon geheel zelfstandig en online, met behulp van je eigen beveiligde mijn-omgeving.

Een lening voor grote uitgraven

Een nieuwe keuken of badkamer, plannen om de tuin op de schop te gooien of de auto is aan vervanging toe. Voor grote uitgaven is er de persoonlijke lening. Deze leenvorm biedt met een vaste maandtermijn, rente en looptijd meer zekerheid. Ideaal voor een (eenmalige) grote uitgaven of wanneer er behoefte is en meer financiële ruimte. Heb je meer flexibiliteit nodig? Dan is een doorlopend krediet wellicht geschikt voor jou.

Tips bij het afsluiten van een persoonlijke lening

Het grootste voordeel van deze lening is de zekerheid. Je weet vooraf hoeveel je leent tegen welk rentepercentage. De looptijd en de maandelijkse maandtermijnen staan vast, zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Bovendien houd je gemakkelijker rekening met de maandtermijnen en calculeer je deze bij je vaste lasten in.

Stem de persoonlijke lening op de verwachte levensduur van het bestedingsdoel af. Koop je bijvoorbeeld een auto en wil je hier 5 jaar mee rondrijden? Zorg dan dat de looptijd van de lening hiermee overeenstemt. Looptijden variëren van minimaal 6 maanden tot maximaal 180 maanden. Aan jou de keuze.

Kenmerken van de persoonlijke lening:

  • Je leent eenmalig een vast bedrag
  • Lenen tegen een vaste rente
  • Vaste maandtermijn (rente en aflossing staan vast)
  • Vaste looptijd
  • Je weet van tevoren waar je aan toe bent
  • Tussentijds boetevrij aflossen

Persoonlijke lening – offerte aanvragen

Binnen enkele minuten vraag je een persoonlijke lening aan. Geheel vrijblijvend, want je ontvangt eerst een of meerdere offertes. Vergelijk deze met elkaar en bepaal welke kredietverstrekker en looptijd het beste op jouw situatie aansluiten. Zonder verborgen kosten sluit je een lening af. Dit alles kun je in jouw eigen beveiligde mijn-omgeving bekijken, vergelijken en bij akkoord zelfs stukken uploaden. Bij vragen kun jij deze makkelijk via chat aan ons stellen.

Vervroegd boetevrij aflossen is altijd mogelijk

De looptijd staat vast, maar misschien wil je toch vervroegd aflossen. Dat kan en mag altijd. Met vervroegd aflossen verlaag je de hele leensom en hiermee de openstaande schuld. Je brengt de maandlasten omlaag, dat scheelt weer.

Heb je een oude lening?

Mogelijk brengt de kredietverstrekker voor vervroegd aflossen een boete in rekening. De hoogte van de boete is afhankelijk van de lening, vraag altijd naar de voorwaarden. Ben je verder als 3/5 van de looptijd dan is er zo wie zo geen sprake meer van een boete. Een oude lening kunnen wij 9 van de 10 keer voordelig voor je oversluiten naar een goedkopere lening.

Persoonlijke lening afsluiten:

Neem je tijd voordat je een lening gaat afsluiten! Bij Postkrediet ontvang je geen financieel advies, maar kun je zelfstandig geld lenen. Wel is het belangrijk dat je de tijd neemt voordat je een weloverwogen financiële beslissing neemt. Vraag bij ons gerust meerdere offertes aan, zo zie je in één overzicht met welke banken we zaken doen. Vergelijk de rentes en voorwaarden goed met elkaar. Heb je vragen over de offerte, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Vrijblijvende offerte

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.