Over Postkrediet

Wij maken je dure lening goedkoper! Profiteer nu van een historisch lage rente

  • 448 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je lening oversluiten regel je met onze gratis oversluitservice

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 3,3%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 3.3% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Hoe werkt geld lenen bij Postkrediet

Postkrediet bemiddelt al jaren in consumptief krediet. We hebben ons gespecialiseerd in het online geld lenen tegen de laagst mogelijke rentetarieven. Je ontvangt direct een overzicht met je leenmogelijkheden, zonder dat je hier extra voor betaalt, in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

Consumptief kredietbanken

We werken samen met een selectief aantal banken: Defam, Interbank, Nationale Nederlanden, Qander en BNP Paribas. Deze gespecialiseerde consumptief kredietbanken beschikken over de laagste rentetarieven in de markt.

Bij Postkrediet rekenen we geen kosten voor onze dienstverlening. We bieden je de mogelijkheid om online vrijblijvende offertes op de vragen. Thuis bepaal je in alle rust welke kredietvorm en aanbieder het beste bij jou past, zonder dat iemand je op de vingers kijkt. Geen adviseur bij jou thuis en ook geen afspraak met een bank: dat is zelfstandig én online geld lenen.

Postkrediet bemiddelt zonder voorafgaand advies. Onze activiteiten beperken zich tot het bemiddelen van de leenovereenkomst tussen jou en de met ons samenwerkende banken. Je kiest zelfstandig een financieel product. Deze dienstverlening heet excution only. Meer over onze dienstverlening lees je in ons dienstverleningsdocument.

Het is belangrijk dat je voor het afsluiten van een financieel product op basis van excution only over voldoende kennis en ervaring beschikt. Twijfel je of je voldoende kennis en ervaring hebt? Dan kunnen wij je helaas niet van dienst zijn. Het is in die gevallen verstandig om je te wenden tot een partij die je kan adviseren over een passende lening.

Onze beloning

Bij het aanvragen of afsluiten van een lening via Postkrediet ontvang je geen rekening. Je betaalt geen advieskosten, bemiddelingskosten of adviesvergoedingen. Onze beloning bestaat uit een maandelijkse provisie. Deze provisie ontvangen we door de bank waar jouw lening is ondergebracht. Volgens de wet mag Postkrediet voor het bemiddelen in leningen alleen beloond worden door de bank die het krediet verstrekt. De provisie maakt onderdeel uit van de rente die de bank jou in rekening brengt. Meer over onze beloning lees je in onze dienstenwijzer.

We vinden het belangrijk om jou te informeren over ons beloningsbeleid. De medewerkers van Postkrediet ontvangen allemaal een vast salaris. Bonussen of provisie vormen zijn geen onderdeel van de salarissen. Bij Postkrediet hebben we onze focus dan ook volledig op de klanten. Het aantal tevreden klanten bepaalt ons succes.

We zijn onafhankelijk

Als kantoor zijn we volledig vrij in onze bemiddeling en hiermee onafhankelijk. We hebben geen contractuele verplichtingen om te bemiddelen voor de financiële producten van bepaalde banken. Voor het afsluiten van kredieten werken we samen met de volgende banken: Nationale Nederlanden, Defam, Quander, Interbank, Nationale Nederlanden en BNP Paribas. Jij bepaalt zelf van welke bank je een offerte wilt ontvangen, uiteraard tegen de laagst mogelijke rente.

Postkrediet is onderdeel van Nr7Finance B.V. Geen enkele bank of financiële instelling heeft enige vorm van zeggenschap of aandelen in deze onderneming.

Waarom Postkrediet?

  • Voordelig online lenen
  • Lage tarieven en gunstige voorwaarden
  • Bepaal zelf welke lening bij je past
  • Beveiligde mijn-omgeving met chat ondersteuning
  • Een offerte is gratis en vrijblijvend en verplicht je tot niets

Postkrediet is een handelsnaam van Nr7Finance B.V. Nr7Finance B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 529.59.716. Nr7Finance staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is in het register van de AFM geregistreerd onder nummer 12020777.

Wil je weten wat Postkrediet voor je kan betekenen?

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,3% !
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 667,-
Variabele debetrente3,3% Jaarlijks kostenpercentage3,3%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.065,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,3% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.