Over Postkrediet

Postkrediet is al jaren gespecialiseerd in het bemiddelen van consumptieve kredieten. Bij Postkrediet kunt u online geld lenen zonder afsluit- of advieskosten te betalen! U ontvangt dan een overzicht met uw leenmogelijkheden.

Postkrediet werkt samen met een selectief aantal banken: Defam, Interbank, Nationale Nederlanden, Qander en BNP Paribas. Dit zijn gespecialiseerde consumptief kredietbanken die beschikken over de laagste rentetarieven in de markt.

Bij Postkrediet rekenen wij geen afsluit- of advieskosten voor onze dienstverlening. Wij bieden u de mogelijkheid om zelfstandig online en vrijblijvend offerte(s) op te vragen. U kunt thuis in alle rust bepalen welke kredietvorm en aanbieder het beste bij u past!

Geen adviseur bij u thuis maar volledig zelfstandig online geld lenen

Postkrediet bemiddelt zonder voorafgaand advies. Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat onze activiteiten zich beperken tot het bemiddelen van de lening overeenkomst tussen u en de met ons samenwerkende banken, van een door u zelfstandig gekozen financieel product. Deze vorm van dienstverlening heet ‘excution only’. Het afsluiten van een financieel product op deze basis is uitsluitend geschikt voor consumenten die over voldoende kennis en ervaring beschikken.

Twijfelt u of u over voldoende kennis en ervaring beschikt? Raadpleeg dan een adviseur. Ook kunt u de folder Verstandig lenen downloaden. Lees meer over onze dienstverlening in onze dienstenwijzer!

Onze beloning

Voor onze werkzaamheden stuurt Postkrediet u geen rekening. Bij Postkrediet betaalt u geen advieskosten, bemiddelingskosten of adviesvergoedingen.

De beloning die Postkrediet ontvangt, bestaat uit een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt betaald door de bank waar uw lening is ondergebracht. Volgens de wet mag Postkrediet voor het bemiddelen in leningen alleen worden beloond door de bank die het krediet verstrekt. De provisie maakt onderdeel uit van de rente die de bank u in rekening brengt. Meer over onze beloning leest u in onze dienstenwijzer!

Postkrediet hecht er waarde aan u ook te informeren over haar beloningsbeleid. De medewerkers van Postkrediet ontvangen allemaal een vast salaris. Bonussen of provisie zijn geen onderdeel van het salaris van de medewerkers. Postkrediet zorgt ervoor dat de focus van haar werknemers volledig bij de klanten ligt. Het aantal tevreden klanten bepaalt uiteindelijk het succes!

Onafhankelijk

Voor het afsluiten van kredieten werkt Postkrediet samen met de volgende banken: Nationale Nederlanden, Defam, Quander, Interbank, en Nationale Nederlanden. Als kantoor zijn wij volledig vrij in onze bemiddeling. Dit betekent dat wij geen enkele contractuele verplichtingen hebben om te bemiddelen voor de financiële producten van bepaalde banken. Onze werkwijze voorziet er in dat u zelf bepaalt van welke bank u een offerte wenst te ontvangen en vanzelfsprekend tegen de laagst mogelijke rente.

Postkrediet is onderdeel van Nr7Finance B.V. Geen enkele bank of financiële instelling heeft enige vorm van zeggenschap of aandelen in deze onderneming.

Waarom Postkrediet?

  • Postkrediet maakt voordelig online lenen mogelijk
  • Postkrediet bemiddelt lage tarieven en gunstige voorwaarden
  • Bij Postkrediet kunt u zelf bepalen welke lening het beste bij u past!
  • Postkrediet rekent geen afsluit- of advieskosten

Postkrediet is een handelsnaam van Nr7Finance B.V. Nr7Finance B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 529.59.716.

Nr7Finance staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is in het register van de AFM geregistreerd onder nummer 12020777.