• Over Postkrediet

Over Ons

Onze missie: bestaande leningen goedkoper maken

Verantwoord, goedkoop en volledig online lenen dat is de werkwijze van Postkrediet. Bij ons geen tussenkomst van callcenters of adviesgesprekken op kantoor.

Postkrediet bemiddelt al jaren in consumptief krediet. We hebben ons gespecialiseerd in het online geld lenen tegen de laagst mogelijke rentetarieven. Je ontvangt direct een overzicht met je leenmogelijkheden, zonder dat je hier extra voor betaalt, in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

Kredietverstrekkers

We werken samen met een selectief aantal banken: Defam, Interbank, Nationale Nederlanden, Qander en BNP Paribas. Deze gespecialiseerde kredietverstrekkers beschikken over de laagste rentetarieven in de markt.

Bij Postkrediet rekenen we geen kosten voor onze dienstverlening. We bieden je de mogelijkheid om online vrijblijvende offertes op de vragen. Thuis bepaal je in alle rust welke kredietvorm en aanbieder het beste bij jou past, zonder dat iemand je op de vingers kijkt. Geen adviseur bij jou thuis en ook geen afspraak met een bank: dat is zelfstandig én online geld lenen.

Postkrediet bemiddelt zonder voorafgaand advies. Onze activiteiten beperken zich tot het bemiddelen van de leenovereenkomst tussen jou en de met ons samenwerkende banken. Je kiest zelfstandig een financieel product. Deze dienstverlening heet excution only. Meer over onze dienstverlening lees je in ons dienstverleningsdocument.

Het is belangrijk dat je voor het afsluiten van een financieel product op basis van excution only over voldoende kennis en ervaring beschikt. Twijfel je of je voldoende kennis en ervaring hebt? Dan kunnen wij je helaas niet van dienst zijn. Het is in die gevallen verstandig om je te wenden tot een partij die je kan adviseren over een passende lening.

Onze beloning

Bij het aanvragen of afsluiten van een lening via Postkrediet ontvang je geen rekening. Je betaalt geen advieskosten, bemiddelingskosten of adviesvergoedingen. Onze beloning bestaat uit een maandelijkse provisie. Deze provisie ontvangen we door de bank waar jouw lening is ondergebracht. Volgens de wet mag Postkrediet voor het bemiddelen in leningen alleen beloond worden door de bank die het krediet verstrekt. De provisie maakt onderdeel uit van de rente die de bank jou in rekening brengt. Meer over onze beloning lees je in onze dienstenwijzer.

Beloningsbeleid Postkrediet

We vinden het belangrijk om jou te informeren over ons beloningsbeleid. Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers. Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van onze klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers een vast salaris. Afhankelijk van de resultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een 13e maand uit te keren.

We zijn onafhankelijk

Als kantoor zijn we volledig vrij in onze bemiddeling en hiermee onafhankelijk. We hebben geen contractuele verplichtingen om te bemiddelen voor de financiële producten van bepaalde banken. Voor het afsluiten van kredieten werken we samen met de volgende banken: Nationale Nederlanden, Defam, Quander, Interbank, Nationale Nederlanden en BNP Paribas. Jij bepaalt zelf van welke bank je een offerte wilt ontvangen, uiteraard tegen de laagst mogelijke rente.

Postkrediet is onderdeel van Nr7Finance B.V. Geen enkele bank of financiële instelling heeft enige vorm van zeggenschap of aandelen in deze onderneming.

Waarom Postkrediet?

  • Voordelig online lenen
  • Lage tarieven en gunstige voorwaarden
  • Bepaal zelf welke lening bij je past
  • Beveiligde mijn-omgeving met chat ondersteuning
  • Een offerte is gratis en vrijblijvend en verplicht je tot niets

Postkrediet is een handelsnaam van Nr7Finance B.V. Nr7Finance B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 529.59.716. Nr7Finance staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is in het register van de AFM geregistreerd onder nummer 12020777.

Wil je weten wat Postkrediet voor je kan betekenen?

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.