Alle blogitems

Geld lenen zonder gedoe

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

8 februari, 2021 - Online geld lenen

Geld lenen zonder gedoe

Geen zin in eindeloos documenten aanleveren en lang wachten? Snel geld lenen zonder gedoe bespaart je een hoop kopzorgen. Je regelt online een lening waarbij je overzicht houdt op het hele proces. Zonder dat je wekenlang in de wacht staat, want je wilt op korte termijn geld lenen, zonder gedoe. Postkrediet helpt je hierbij. Wij leggen je uit hoe je zonder gedoe en op een verantwoorde manier een lening afsluit. Verantwoord geld lenen staat bij ons hoog in het vaandel. Verantwoordelijk geld lenen gaat bij ons vóór snelheid. Je wilt namelijk achteraf geen gedoe.

Waarom geld lenen zonder gedoe soms nodig is

Veel mensen die een lening afsluiten doen dit voor verbouwing van de woning, aanschaf van een auto of iets anders. Het kan namelijk ook om meerdere kleine uitgaven gaan. Bij geld lenen zonder gedoe is het belangrijk dat je afspraken maakt over de terugbetaling. Hiervoor sluit je een contract af, dit noem je ook wel een leenovereenkomst. Dit biedt jou een handleiding en de kredietverstrekker heeft meer zekerheid dat jij het geleende geld terugbetaalt, zonder gedoe. Want geld lenen zonder gedoe geldt ook voor de kredietverstrekker. Die wil net als jij geen gedoe.

Geld lenen zonder gedoe regel je online

Vroeger moest je een fysieke afspraak bij een kredietverstrekker maken. Dit vroeg veel tijd. Je moest er soms vrije uren voor opnemen. Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer. Dankzij de online werkwijze is geld lenen zonder gedoe mogelijk. Je kijkt en vergelijkt op een moment dat het jou uitkomt. Ook al is dit in het weekend of midden in de nacht: aan jou de keuze om geld te lenen wanneer je wilt.

Nog een voordeel van online een geld lenen zonder gedoe is dat je meerdere aanbieders naast elkaar zet. Zo weet je zeker dat je voor de laagste rente of de meest gunstige voorwaarden gaat. Bovendien vraag je middels één druk op de knop meerdere offertes aan. Je hoeft dus niet rond te shoppen om geld te lenen, dat scheelt tijd en dus ook gedoe.

Eerst zonder gedoe je leendoel bepalen

Misschien wel het belangrijkste in het gehele leenproces: je leendoel bepalen. Je moet immers weten hoeveel geld je zonder gedoe wilt lenen. Dit komt niet op een euro meer of minder maar probeer wel een goede berekening te maken. Bijvoorbeeld wat de totale verbouwing aan geld gaat kosten of de optie open houden om over drie maanden zonder gedoe nog iets aan te schaffen en te lenen.

Wanneer je weet hoeveel geld je wilt lenen dan kun je kijken of dit ook realiseerbaar is. De hoogte van de lening hangt namelijk van verschillende factoren af, maar je inkomen speelt hier een grote rol in. Hoe meer je verdient hoe meer geld je kunt lenen, dat is de basis. Heb je elders al een lening lopen, dan kun je misschien minder lenen dan gewenst.

Je maandlasten berekenen zonder gedoe

Wil je geld lenen zonder gedoe dan is het ook goed om eens kritisch naar de maandlasten te kijken. Een lening betaal je zonder gedoe in maandelijkse termijnen terug. Het bestaat uit rente en aflossing. Maak zeker gebruik van onze berekeningsmodule, die is heel erg praktisch en zonder gedoe. Je vult het gewenste leenbedrag in en de leenvorm. Kijk eens rustig naar de looptijden van de lening en wat dit met de maandlasten doet.

Bij een lange looptijd worden de maandlasten lager. Ook als je een groot bedrag leent. Omdat je over een langere periode rente betaalt zal het totaal af te lossen bedrag wel hoger uitvallen. Aan de andere kant zorgt een kortere looptijd voor hogere maandlasten maar is deze lening op de eindstreep voordeliger. Wil je geld lenen zonder gedoe dan moet je de maandlasten vooraf wel goed uitzoeken.

Direct geld lenen zonder vragen en gedoe, is dat mogelijk?

Eigenlijk wil je direct lenen zonder gedoe of vragen. Je zit niet te wachten op nieuwsgierige kredietaanbieders of het eindeloos aanleveren van documenten. Daarom proberen we geld lenen zo makkelijk mogelijk te maken, zonder gedoe. Via je eigen online omgeving vraag je eenvoudig één of meerdere offertes aan om zonder gedoe geld te lenen. Hier staan de stappen beschreven die je moet doorlopen om geld te lenen.

Vervolgens laten we je weten welke documenten we van je nodig hebben. Hier is niets spannends aan, bijvoorbeeld je identiteitsbewijs of je loonstrookjes. We vragen nooit naar persoonlijke zaken zoals je hobby’s, of je een ziekte hebt en wat je toekomstverwachtingen zijn. Dit zijn dingen die ons niets aangaan en dat is allemaal gedoe dat je niet wilt. Wij proberen het makkelijk te maken voor je, zonder gedoe.

De laagste rente zonder gedoe?

Het is helemaal niet verkeerd om kritisch naar de kredietrente te kijken. Deze staat historisch laag, het is niet te zeggen of de rente in de toekomst stijgt op daalt. Wel kun je veel besparen door meerdere offertes voor een lening aan te vragen. Zo vergelijk je verschillende leningen met bijbehorende rentes. Natuurlijk ga je voor de meest gunstige lening,  zonder gedoe.

Je ziet, geld lenen zonder gedoe of vragen is zeker mogelijk. Vaak binnen enkele dagen geregeld, maar dit hangt er ook vanaf hoe snel je de gevraagde documenten aanlevert. Houd wel rekening met weekenden en feestdagen, hierdoor kan de aanvraag van een lening soms iets langer duren. Wij proberen geld lenen zonder gedoe in elk geval prettig voor je te maken.

Jeroen de Geus

Directeur

Vrijblijvende offerte aanvragen