20000 euro lenen

20.000 Euro lenen? Vraag online je offerte aan

  • 436 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Wat kan
ik lenen?

Vanaf 3.4% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Online gratis offerte aanvragen

Online 20.000 euro lenen: snel en gemakkelijk geregeld. Zonder afspraak of bezoek aan een fysiek kantoor, wel zo gemakkelijk. Postkrediet is de online aanbieder van de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. We gaan altijd op zoek naar de meest voordelige offertemogelijkheden. Belangrijk, want een lening moet zo voordelig mogelijk zijn. Niet alleen met betrekking tot de rente maar zeker ook wanneer je naar de voorwaarden kijkt.

€ 20.000 euro lenen

€ 20.000 lenen doe je niet zomaar, dit vraagt om een goede voorbereiding. Weet je al wat het leendoel is? Voor ons ook belangrijk, het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat je de looptijd van je lening afstemt op het bestedingsdoel. Je moet natuurlijk wel het juiste bedrag kunnen lenen en niet nog aan je lening betalen terwijl je het bestedingsdoel, bijvoorbeeld een auto, niet meer gebruikt. Daarnaast is het belangrijk dat je vooraf weet wat de maandlasten zijn. Zodat je kunt bepalen of je deze voor langere tijd kunt betalen. Kortom een goede en gedegen voorbereiding is het halve werk!

Een lening tegen de laagste rente

Postkrediet vindt dat lenen niet duur hoeft te zijn en bieden wij altijd de laagst mogelijke rente die wij voor jou kunnen vinden/bemiddelen. Op onze site kun je berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen. Maar belangrijker is dat je op basis van jouw persoonlijke lening ook een lening kunt krijgen. Hiervoor kun je een persoonlijke offerte aanvragen, let wel! Een offerte verplicht je tot niets en is geheel vrijblijvend.

Waarom een offerte aanvragen?

Waarom een offerte aanvragen en wat kun je hiermee? In de offerte zie je de exacte mogelijkheden met betrekking tot een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Je ziet een of meerdere aanbieders waarbij je 20.000 euro kunt lenen. Dankzij de offerte kun je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo zie je wie de laagste rente hanteert en wat de voorwaarden per lening zijn. Stem de lening geheel op jouw situatie af, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Vrijblijvende offerte: 20.000 euro lenen

Benieuwd of het afsluiten van een lening iets voor jou is? We voorzien je van alle informatie omtrent de persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Deze informatie vind je op onze website, wel zo handig. Zo ga je tenminste goed voorbereid te werk. Gebruik de handige rekentool en vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze offerte ontvang je zo snel mogelijk in jouw persoonlijke mijn-omgeving. Gewoon thuis op je gemak de offerte bekijken en een keuze maken, dat is het nieuwe geld lenen.

Ga je akkoord met de offerte? Toon dan de benodigde stukken aan en wij regelen de rest. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Dit geldt niet alleen voor € 20.000 lenen maar ook wanneer je meer of minder financiering nodig hebt.

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,4% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 669,-
Variabele debetrente3,4% Jaarlijks kostenpercentage3,4%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.157,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,4% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.