Krediet afsluiten

Krediet afsluiten - Nu tegen een lage rente!

 • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Een lening aanvragen doe je in 2 minuten

 • Krijg toegang tot de beveiligde 'mijn' omgeving

 • Vergelijk verschillende offertes & stukken uploaden ter controle

Bereken je
maximale lening

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Krediet afsluiten

Geld lenen; rente vanaf 6,4%

Bij Postkrediet vraagt u in twee korte stappen geheel online uw lening aan. Binnen 1 dag krijgt u een overzicht met wat u kunt lenen. Lenen op de goedkoopste manier, dat is wat wij u bieden. Bent u van plan geld te lenen voor een auto, verbouwing of bijvoorbeeld een nieuwe camper? Dan zijn wij u graag van dienst!

Waar kan je een krediet afsluiten?

Bent u van plan om een lening aan te vragen maar heeft u geen idee waar dit het voordeligst is? Dan zijn hier een paar tips om u verder te helpen. Bij Postkrediet beschikken wij over de allerlaagste rentetarieven in de markt, bekijk onze lage tarieven hier. Het lenen van geld is mogelijk bij de grootbanken, zoals: ING, ABN-AMRO en Rabobank, veel consumenten kiezen ook voor het lenen van geld bij hun huisbankier. Vertrouwd en voordelig! Althans dat lijkt zo.

Het lenen van geld bij en grootbank is dan ook duurder dan het lenen bij de professionele kredietbemiddelaar als Postkrediet. Wij werken samen met gespecialiseerder consumptief kredietbanken die mooie producten tegen de laagste rentetarieven in de markt kunnen bieden. De rentes zijn stukken lager als bij de grootbanken.

Vertrouwd lenen

Postkrediet is al velen jaren actief als gespecialiseerd bemiddelaar in kredieten. Wij doen niets anders als klanten die een kredietbehoefte hebben bemiddelen naar de meest voordelige lening bij een consumptief kredietbank. Banken die onder toezicht staan van De Nederlandse Bank. Postkrediet heeft voor het bemiddelen in consumptief krediet een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast en dat vinden wij nog veel belangrijker bieden wij een goede service aan ons klanten die ons met een gemiddeld cijfer van maar liefst 9,1 waarderen!

In 4 stappen een krediet afsluiten

In 4 korte stappen kunt u een lening afsluiten.  Hoe het werkt? Aan de hand van enkele gegevens die u invult op ons aanvraagformulier gaan wij op zoek naar de meest voordelige en passende offerte. Een offerte wordt voor u klaargezet in de ” mijn omgeving ”  waar u toegang toe krijgt na het versturen van het aanvraagformulier. De 4 stappen zijn:

 1. Offerte aanvragen
 2. Offerte mogelijkheden bekijken in de beveiligde ” mijn omgeving “
 3. U bepaalt zelf uw keuze en kunt de benodigde bescheiden uploaden in de ” mijn omgeving “
 4. Controle stukken en uitbetaling binnen 1 werkdag

Waar moet u opletten bij het krediet afsluiten?

 • Is geld lenen echt nodig? Zoals iedereen wel weet, geld lenen kost geld. Wanneer het niet noodzakelijk is, is het altijd beter om te sparen voor uw doel in plaats van het geld te lenen. Ten eerste is dat beter omdat u dan geen rente hoeft te betalen en ten tweede bespaard het u de maandelijkse termijn die betaald moet worden. Bedenk dus goed van te voren of geld lenen nodig is of niet.
 • Stel dat u wel beslist om geld te lenen, bereken dan hoeveel u maandelijks opzij kunt zetten voor de aflossing en hoelang het gaat duren om af te betalen. Bepaal het leenbedrag door een paar vragen te beantwoorden die u vertellen hoeveel u kunt lenen. Een offerte opvragen geeft u dat exacte beeld, is gratis en verplicht u nog tot niets!
 • Vergelijk rentetarieven en voorwaarden. Er zijn veel verschillende rentetarieven en veel aanbieders, daarom is het lastig om te weten te komen welke aanbieder het beste bij u past. Ga niet over 1 nacht ijs en vraag meerdere offertes op om te bestuderen. Postkrediet helpt u graag verder, bij ons kunt u ineens meerdere offertes aanvragen en op uw gemak beoordelen.
 • Kies de juiste looptijd. Deze tip word weleens over het hoofd gezien, maar dit is één van de belangrijkste dus let goed op. Houd rekening met het gebruiksduur van het leendoel. Leent u bijvoorbeeld voor een auto. Zorg dan dat je de looptijd van de lening afstemt op de gebruiksduur van de auto. En let op dat je niet meer aan de lening betaald terwijl u al niet meer in de auto rijd.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een of meerdere offertes aan en bekijk wat het beste bij u past!

Krediet afsluiten? Vrijblijvende offerte

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.