60000 euro lenen

60.000 Euro lenen? Bekijk de aantrekkelijke rentes

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Maximale lening
berekenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • 60.000 Euro lenen

Verantwoord lenen voor 60.000 euro

Je wilt 60.000 euro lenen. Goed voor een verbouwing, nieuwe inrichting of de aanschaf van een auto of camper. Natuurlijk ook geschikt voor andere leendoelen. € 60.000 lenen is geen keuze die je zomaar maakt. Daarom is het belangrijk om je goed te oriënteren op het gebied van leningen, rentes en overige zaken. Postkrediet helpt jou hierbij: met duidelijke informatie en een lening met een aantrekkelijke rente.

Soort lening van 60.000 Euro

Bij het aanvragen en afsluiten van een lening van 60.000 euro heb je de keuze uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Een persoonlijke lening van 60.000 Euro schept meer zekerheid omdat de rente gedurende de gehele looptijd vast staat. Bij een persoonlijke lening sluit je de lening af en het geld wordt meteen op je rekening gestort. Bij een doorlopend krediet is de rente variabel. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je hebt opgenomen, dat is wel zo eerlijk. Bij een doorlopend krediet zijn de afgelost bedragen opnieuw opneembaar.

Meerdere offertes 60.000 Euro lenen

Met de offertemodule vraag je een of meerdere offertes aan. Dat is handig wanneer je verschillende leenvormen met elkaar wilt vergelijken. Wij adviseren je altijd om meerdere offertes voor leningen van 60.000 Euro aan te schaffen. Er zitten namelijke grote verschillen in rente en voorwaarden tussen de verschillende kredietverstrekkers.

60.000 Euro lenen

€ 60.000 Euro lenen, is dat mogelijk? Dit hangt helemaal van je persoonlijke situatie af, waaronder netto maandinkomen (en dat van je partner) en je hypotheek-of huurlasten. Om te weten hoeveel je kunt lenen vul je de maximale leenberekening in. Met deze module zie je alleen hoeveel je kunt lenen. Wil je weten wat de maandlasten van deze lening maar zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Een lagere rente betekent lagere maandlasten. Postkrediet wil lenen zo goedkoop mogelijk houden. Daarom werken we samen met een aantal gespecialiseerde consumptief kredietbanken die lage rentes hanteren. Vaak veel lager dan de grootbanken.

Grotere bedragen lenen dan 60.000 euro?

Gratis offerte lening 60.000 Euro

Maak je gebruik van de beveiligde mijn-omgeving? En kijk hierin naar de verschillen tussen de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Je zult al snel merken dat de persoonlijke lening goedkoper is. Bij deze leenvorm leen je tegen een vaste rente en vaste looptijd. Hierdoor blijven de maandlasten gedurende de looptijd gelijk. Het doorlopend krediet kent een variabele rente en variabele looptijd. Met het doorlopend krediet kun je reeds afgeloste bedragen opnieuw opnemen.

Regel nu je lening van 60.000 euro

Of je nu € 60.000 wilt lenen of voor een hoger of lager bedrag gaat: neem hier de tijd voor. Lees alle informatie op onze website goed door. Bekijk of een persoonlijke lening of toch het doorlopend krediet beter bij jou past. Het aanvragen van een offerte is gratis en verplicht je tot niets. Vraag gerust meerdere offertes aan: deze ontvang je tegelijkertijd in je mailbox. Lees deze door, kijk en vergelijk. Let hierbij vooral goed op de rente en voorwaarden.

Postkrediet hanteert de laagste rente van Nederland. Zonder verborgen kosten, daar zijn we transparant in. Wil je weten hoeveel je kunt lenen en of de gekozen leenvorm ook daadwerkelijk bij jou en je situatie past? Vraag vandaag nog een offerte aan voor een lening van 60.000 euro: we helpen je graag verder.

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.