40000 euro lenen

40.000 Euro lenen? Direct inzicht in je mogelijkheden

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Wat kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • 40.000 Euro lenen

Een offerte is gratis en vrijblijvend

Wil je 40.000 euro lenen met de mogelijkheid om deze versneld af te lossen? Dit is mogelijk met een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Postkrediet bemiddelt in leningen waarmee je boetevrij mag aflossen. Heb je een financiële meevaller, breng dan direct je maandlasten omlaag. € 40.000 lenen kan in de vorm van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Hierbij kies je voor een vaste of variabele rente.

40.000 Euro lenen?

Wil jij € 40.000 lenen? Dit is vooral praktisch, bijvoorbeeld voor het financieren van een verbouwing of een ander groot project. Denk maar eens aan een nieuwe keuken of badkamer maar ook het plaatsen van een serre of aanbouw. Ook het financieren van een nieuwe auto, caravan, inrichting of vakantie behoort tot de mogelijkheden als je 40.000 Euro leent. Heb je een bestaande lening lopen en betaal je teveel rente? Bekijk de mogelijkheden tot het oversluiten van deze lening: hiermee bespaar je veel geld.

40.000 Euro lenen offerte

De persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en vaste looptijd. Bij 40.000 euro lenen ontvang je dit bedrag in een keer op je rekening. Handig wanneer je het geld direct nodig hebt. De persoonlijke lening biedt veel duidelijkheid, zodat je weet wat je maandelijks betaalt. Bij het doorlopend krediet staat de rente niet vast (variabele rente). Wel zijn reeds afgeloste bedragen opneembaar. Dit is vooral praktisch wanneer je vaker behoefte hebt aan extra financiële ruimte of de gewenste verbouwing toch iets duurder uitvalt.

Bij Postkrediet vraag je een offerte voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet aan. Voor beide kan ook, we zetten de offerte zo snel mogelijk voor je klaar in je eigen beveiligde mijn-omgeving die wij voor je hebben ontwikkeld. Na dat we jou de inlog mogelijkheden en wachtwoord hebben verstrekt kun jij op je gemak de offerte bekijken. Wil je meerdere offertes met elkaar vergelijken? Geen probleem, met de offertemodule vraag je met één muisklik meerdere offertes aan.

40.000 euro lenen regel je online

Wist je dat je een lening van € 40.000 zelf online regelt? Dus geen afspraak maken of ergens langs komen, wel zo handig. Dit bespaart je gelijk een hoop tijd en geld. Gebruik de handige rekenmodule en bekijk direct hoeveel je kunt lenen. Na ontvangst van de offerte in de mijn omgeving en na jouw akkoord regelen wij de rest. Postkrediet werkt samen met een aantal kredietbanken, waardoor je verschillende aanbieders en rentes met elkaar kunt vergelijken.

Andere bedragen dan 40.000 Euro lenen

Persoonlijke lening het meest gekozen

Belangrijk om te weten: bij de persoonlijke lening staat de rente gedurende de looptijd vast en verandert niet meer. Deze leenvorm heeft dan ook vaak de voorkeur van onze klanten. Heb je nog vragen over de persoonlijke lening of het doorlopend krediet, neem dan contact op. We zijn je graag van dienst.

Vrijblijvende offerte aanvragen ?

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.