Als particulier geld lenen

Bij Postkrediet is het mogelijk om zowel als zakelijke klant alsook particulier geld te lenen. Wij zijn erin gespecialiseerd om de laagste rente voor u te bemiddelen. U heeft hierbij de keuze uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Wanneer u eigenaar bent van een koophuis kunt u zich ook eens in onze WOZ persoonlijke lening of huiseigenarenkrediet verdiepen. Het kan zomaar zo zijn dat u dan in een nog gunstiger rentetarief valt.

U wilt als particulier geld lenen

Postkrediet heeft zich zoals gezegd gespecialiseerd in het bemiddelen van de laagste rentes, zodat wij u als particulier het meest gunstige leenvoorstel kunnen doen. Maar u kunt op meer manieren van ons profiteren. Wij werken zo snel als mogelijk, dit betekend dat u dat u na het indienen, completeren en goedkeuren van uw aanvraag bijzonder snel over uw leenbedrag kunt beschikken. Onze lijnen zijn kort en direct, onze communicatie helder. We houden u gedurende het gehele proces op de hoogte van de stand van zaken. Kijk hier gerust eens hoe klanten van Postkrediet onze service hebben ervaren.

Voorwaarden

Wat zijn de voorwaarden om als particulier geld te lenen?

  • U bent in loondienst (tijdelijk of vast loondienstverband)
  • U bent ouder dan 23 jaar
  • U heeft een inkomen uit een uitkering anders dan WW of Bijstand
  • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs
  • U heeft geen negatieve registratie (codering) bij Bureau Krediet Registratie
  • U wilt minimaal € 10.000,– lenen

U wilt als zelfstandige of ZZP’er geld lenen

Ook wanneer u zelfstandig ondernemer bent en een krediet wilt afsluiten bent u bij Postkrediet aan het juiste adres. Het gaat hier om een krediet voor privé doeleinden, het geleende bedrag kan geen zakelijke bestemming hebben. De voorwaarden zijn iets anders dan voor ‘gewone’ particulieren. U dient minimaal 25 jaar oud te zijn, uw bedrijf bestaat 3 jaar en u heeft een positief eigen vermogen in uw onderneming.

Ja, ik wil graag vrijblijvend een offerte ontvangen!