Geld lenen Defam

Aanbod Defam binnen 2 uur in je eigen mijn-omgeving.

 • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Offerte aanvragen kan online en binnen 2 minuten

 • Een scherpe vaste rente vanaf 6,6%

 • Defam offerte ontvang je vrijblijvend binnen 2 uur

Bereken je
maximale lening

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Geld lenen Defam

Voordelig lenen tegen 3.4% rente

Defam is een specialist in verantwoord geld lenen. Defam is onderdeel van ALFAM Consumer Credit, een 100% dochter van ABN AMRO. Defam is de grootste financieringsmaatschappij van Nederland en verstrekt sinds 1981 leningen en kredieten aan particulieren.  Postkrediet is sinds 2012 partner van Defam. Deze samenwerking is beloond met het Defam Premium 2.0 keurmerk waardoor Postkrediet in staat is om de meest voordelige geld leningen aan te bieden aan haar klanten.

Specialist in verantwoord geld lenen

Defam staat voor een verantwoorde manier van geld lenen. Daarvoor werkt Defam alleen samen met gekwalificeerde tussenpersonen, waaronder Postkrediet. Postkrediet is dé specialist op het gebied van geld lenen in Nederland. Hier krijg je alle informatie die je nodig hebt om een verantwoorde keuze te maken voor een lening.

De leningen van Defam

Defam heeft drie producten m.b.t. het lenen van geld in haar assortiment. Hieronder vind je een verdere uitleg van geld lenen bij Defam en haar kenmerken. Te beginnen met het populairste product, de persoonlijke lening.

Defam Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening leen je geld voor een eenmalige uitgave bijvoorbeeld voor een auto, camper of motor. Het geleende geld wordt eenmalig aan je uitbetaald. Met een persoonlijke lening van Defam spreek je van tevoren de volgende zaken met Defam af:

 • Het geldbedrag wat je wilt lenen, minimaal 5.000 euro en maximaal 75.000 euro
 • De looptijd van de lening, tussen de 6 en 120 maanden
 • De maandtermijn, deze bestaat uit rente en aflossing
 • Het rentepercentage

Met een persoonlijke lening weet je van tevoren exact waar je aan toe bent. Bijkomend voordeel is dat je altijd extra kosteloos geld mag aflossen wanneer het jou uitkomt.

Defam Flexibele lening

De naam zegt het al, deze geldlening geeft meer flexibiliteit. Deze manier van geld lenen heet ook wel Doorlopend krediet. De flexibele lening heeft de volgende kenmerken:

 • Geld lenen tot aan afgesproken kredietlimiet, minimaal 5.000 euro en maximaal 50.000 euro. Opname mogelijkheden gelden voor de eerste 3 jaar
 • Vaste maandtermijn van 1,5 of 2% bestaande uit een deel rente en aflossing
 • Variabele rente waardoor de rente meebeweegt met de marktrente en kan stijgen of kan dalen gedurende de looptijd van de lening
 • Mogelijkheden om kosteloos versneld je lening af te lossen

Defam Woonlening

Een persoonlijke lening speciaal voor huiseigenaren, dat is de woonlening van Defam. Met deze lening kun je bijvoorbeeld een keuken of verbouwing financieren tegen een lage maandtermijn. De maximale looptijd van deze leenvorm is 180 maanden, 15 jaar. Het is hierdoor mogelijk om over een langere tijd de geld lening terug te betalen.

Voordelen van de Defam woonlening:

 • Speciaal voor huiseigenaren, vast bedrag lenen tussen 5.000 euro en 75.000 euro
 • Looptijd van de lening tot aan 180 maanden mogelijk
 • Lagere maandtermijn dan bij de “Defam persoonlijke lening”
 • Betaalde rente is fiscaal aftrekbaar als je het geleende geld gebruikt voor de eigen woning
 • Geen extra kosten zoals afsluitkosten, taxatie kosten of notariskosten bij het afsluiten van de Defam Woonlening
 • Kosteloos extra geld aflossen wanneer je wilt

Lening oversluiten Defam bij Postkrediet

Leen je al geld bij Defam en wil je deze oversluiten of een extra bedrag lenen? Daar helpen wij graag bij. Gezien het feit dat alle leningen van Defam kosteloos kunnen worden afgelost kan dit zonder extra kosten voor jou worden geregeld. Je lening verhogen is daar ook onderdeel van. Je Defam lening oversluiten of verhogen kan geheel online bij Postkrediet geregeld worden in de volgende 2 stappen:

 • Vraag een vrijblijvende offerte voor een lening aan. Je kunt hier aangeven welke lening je wilt oversluiten en met welk bedrag je de huidige lening wilt verhogen oversluiten. Vergeet hierbij niet het meest actuele saldo van je Defam lening in te vullen. Weet je deze niet? Geen probleem vragen wij hem voor je op. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doe je binnen een paar minuten.
 • Zodra wij de gegevens van je hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Binnen enkele uren ontvang je een mail met inloggegevens van je persoonlijke mijn-omgeving op Postkrediet.nl. Hier zetten wij de vrijblijvende offerte(s) voor je klaar. Neem gerust de tijd om deze te besturen, heb je vragen dan kun je deze via de chat stellen in de mijn-omgeving.
 • Is de offerte naar wens en wil je de lening oversluiten? Dan kun Je een aantal bewijsstukken uploaden in de mijn-omgeving, zoals een loonstrook en bank/giro afschrift. Wij handelen het dan direct administratief voor je af.

Goedkoop geld lenen? Sluit meerdere leningen over

Door het oversluiten van meerdere leningen naar één goedkoper lening kun je veel geld besparen. Geld lenen wordt dan pas echt goedkoop. Combineer je het oversluiten van je Defam lening met één of meerdere leningen of roodstanden dan krijg je het hoogst mogelijke voordeel en bespaar je veel geld, dit kan gemakkelijk oplopen tot 3000 euro over de looptijd van de lening.

Bijkomend voordeel is het overzicht wat je krijgt. Niet langer meerdere leningen met meerdere overzichten en meerder automatische incasso’s maar één lening, één overzicht en één automatische incasso. Bij Postkrediet kun je alle lening gegevens online inzien in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Geld lenen wordt op deze manier echt gemakkelijk.

Lening aanvragen

Ben je op zoek naar een voordelige lening of wil je je dure lening oversluiten? En denk je dat geld lenen bij Defam iets voor je kan zijn? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en laat Postkrediet bekijken of Defam de beste match voor jou is.

Postkrediet werkt met meerdere gespecialiseerde kredietbanken samen, wij bekijken voor jou naar de voordeligste leningen. De goedkoopste offerte voor je gewenste lening ontvang je binnen 24-uur in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Daarna ben jij aan zet en kun je de offertes op je gemak bestuderen en bekijken hoe groot het voordeel van een lening via Postkrediet is. Neem gerust de proef op de som en vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld is een slogan die je vaak ziet bij advertenties of webpagina’s over geld lenen. Dat komt omdat het verplicht is om deze slogan bij leningen te gebruiken. De AFM, Autoriteit Financiële Markten, wil er met deze slogan voor zorgen dat mensen geen te hoge leningen afsluiten. Geld lenen kost namelijk altijd geld hoe mooi het ook allemaal lijkt en hoe laag de rente ook is.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze

520 mensen geven ons een 9.1

Kiyoh Logo

De communicatie per telefoon: goed bereikbaar.

Hans - Heiloo
Kiyoh Logo

Goede service

C - Deventer
Kiyoh Logo

Snel, zeker en erg goed georganiseerd.

Jan Otter - Zeist
Kiyoh Logo

Effectief, efficiënt, doelmatig en snel!

Jan - Zeist
Kiyoh Logo

Snelle en meedenkende service

Alex - Haarlem
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.