Lenen voor een keuken

Wij maken lenen goedkoper! Online geld lenen voor een keuken

  • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Extra lenen en je lening oversluiten regel je online

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Wat kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Lenen voor een keuken

Online geld lenen voor een keuken

Met een keukenlening realiseer je een nieuwe (en moderne) keuken. Inclusief benodigde apparatuur, dat is toch een mooi doel? Geld lenen voor een keuken is iets waar steeds meer mensen voor kiezen. Je investeert in de woning, waardoor deze alleen maar meer waard wordt. Bovendien vergroot een nieuwe keuken het woongenot. Hoe een geldlening voor een keuken werkt en wat dit kost, daar helpen we je graag bij.

Wat kan ik lenen?

Bij Postkrediet vind je een handige berekeningsmodule. Met deze module bekijk je direct hoeveel je kunt lenen en tegen welke maandlasten. Belangrijk om te weten, een keukenlening moet immers goed aansluiten op jouw situatie. Daarnaast hebben we een offertemodule, waarbij je direct een of meerdere offertes aanvraagt.

Persoonlijke lening voor een nieuwe keuken

Wat kost een nieuwe keuken? Gemiddeld ben je tussen de € 10.000 aan € 20.000 kwijt. Ga je voor een aanbouw inclusief keuken, dan lopen de kosten verder op. Met een nieuwe keuken ben je wel gelijk voor de komende jaren klaar: nieuwe apparatuur, mooie keukenkastjes en veel ruimte. De persoonlijke lening is als keukenlening geschikt. Met deze leenvorm ontvang je het geleende bedrag op je rekening, gewoon in één keer.

De persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en looptijd. Dit biedt meer zekerheid, omdat je maandlasten nooit omhoog gaan. Wil je tussentijds aflossen? Dit is mogelijk, waarbij je geen boeterente betaalt. Houd er rekening met de looptijd van de lening, deze is maximaal 120 maanden. Een goede keuken moet ook makkelijk die tijd mee kunnen.

Ontvang je een of meerdere offertes

We werken samen met verschillende kredietbanken. Hierdoor kunnen we de laagste rente aanbieden, een rente waar je zeker blij van wordt. Dankzij een lage rente houd je de maandlasten acceptabel en geniet je van je nieuwe keuken. Bij Postkrediet betaal je geen extra kosten, dat is één ding dat zeker is. Ook hiermee weten we de kosten laag te houden.

Persoonlijke mijn omgeving

Een keukenlening afsluiten of wil je weten of dit tot de mogelijkheden behoort? Vraag direct een of meerdere offerte(s) aan, Postkrediet stuurt je direct de inloggegevens voor de mijn-omgeving per email. De offertes staan binnen enkele uren voor je klaar, wil je vergelijken of benieuwd naar de rente bij verschillende aanbieders? Dan kan dat en ook dat regel je met één muisklik. Een keukenlening aanvragen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Neem de proef op de som en vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.