Lenen met BKR codering

Lenen met een BKR Codering. Biedt de perspectief lening uitkomst?

  • 451 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Met behulp van een persoonlijke mijn-omgeving direct af te sluiten

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je
maximale lening

Vanaf 3.25% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Voor een passende lening aan het juiste adres

Kan jij geen geld lenen omdat er onregelmatigheden op jouw bankafschriften staan zoals storno’s of betalingen aan een incassobureau? Loop jij er tegenaan dat je geen lening krijgt omdat je een herstelde codering hebt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)? Wordt jouw aanvraag altijd afgewezen omdat je via een uitzendbureau werkt of omdat je een tijdelijk contract hebt?

Veel banken wijzen dergelijke aanvragen voor een lening meteen af. Er zit vaak wat meer werk in en dat is minder aantrekkelijk. De bank BNP Paribas is van mening dat wat voor de groep geldt, niet voor de individuele klant geldt. Postkrediet legt jou uit hoe ook jij geld kunt lenen.

Lenen met betalingsmoeilijkheden

Het kan iedereen overkomen. Door een financiële tegenvaller heb je moeite om maandelijks rond te komen. Het afsluiten van een verantwoorde lening kan je daarbij helpen. Deze wordt echter iedere keer afgewezen omdat er bijvoorbeeld storneringen van betalingen of betalingen aan incassobureaus op de bankafschrift staan. De Perspectief lening kan hierbij helpen.

Lenen met een bkr codering

Je hebt al eerder geld geleend. Toch is er daarbij in het verleden iets mis gegaan. Doordat er een aantal termijnen destijds niet op tijd zijn betaalt heeft de kredietverstrekker een negatieve codering / achterstandscodering. Gelukkig heb je de achterstand ingelopen en is de codering herstelt. Inmiddels ben je geruime tijd verder. Een nieuwe lening aanvragen is lastig en wordt bijna standaard afgewezen vanwege de herstelcodering. Ook hierbij kan de Perspectief lening een uitkomst zijn.

Lenen met een uitzendcontract of tijdelijk contract

Je werkt via een uitzendbureau of je hebt een tijdelijk contract bij een werkgever. Wanneer je een lening aanvraagt wordt deze vaak meteen afgewezen. Ondanks dat er steeds meer mogelijkheden zijn voor mensen met een tijdelijk contract blijft geld lenen wanneer je alleenstaand bent en/of een huurwoning hebt lastig. Geld lenen wanneer je bij een uitzendbureau werkt is eigenlijk altijd al lastig geweest.

In veel gevallen is dat best een beetje gek. Je werkt namelijk al vele jaren onafgebroken en krijgt iedere maand salaris op je rekening gestort. Wat is het risico dan voor de bank? De Perspectief lening helpt daarbij. Kan je aantonen dat je de afgelopen 5 jaar hebt gewerkt dan kom je hiervoor in aanmerking.

Hoe werkt de Perspectief lening

Na controle van je documenten neemt een medewerker van BNP Paribas telefonisch contact met je op. Zij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Aan de hand van jouw documenten en het telefoongesprek wordt bepaald of jouw situatie in aanmerking komt voor de Perspectief lening. Is dit het geval dan brengen zij een definitieve lening overeenkomst uit welke na ondertekening direct wordt uitbetaald.

Wil je weten hoeveel je kunt lenen met een Perspectief lening? Vraag gratis een offerte aan of neem contact met ons op.

Verantwoord lenen bij Postkrediet

Een Perspectief lening afsluiten betekent verantwoord lenen. Je weet tenslotte nooit hoe je toekomst eruit ziet. Om kosten te besparen brengen we geen advies- of afsluitkosten in rekening. Wel vragen we van jou om jezelf goed te oriënteren op het gebied van geld lenen, of je nu een tijdelijk contract of vast contract hebt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,25% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 533,-
Variabele debetrente3,25% Jaarlijks kostenpercentage3,25%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 44.776,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,25% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.