Rente doorlopend krediet

Rente doorlopend krediet, rente vanaf 8,6%

  • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je regelt het volledig online, van offerte tot uitbetaling

  • Een scherpe rente vanaf 8,6%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Doorlopend krediet

Rente doorlopend krediet

Bij Postkrediet vraag je geheel vrijblijvend een offerte aan en profiteer je van een lage rente voor een doorlopend krediet. Postkrediet werkt samen met de grootste consumptief kredietbanken van Nederland, hierdoor kunnen wij je de laagste rentetarieven bieden. Door een offerte aan te vragen kunt jij zelf nagaan voor welk rentetarief je in aanmerking komt.

De rente is variabel

Het doorlopend krediet kent een variabele rente. Dit betekent dat de rente niet vast staat maar dat banken deze tussentijds kunnen wijzigen. In de regel zullen zij dit doen indien de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt hier aanleiding toe geven. De rente kan dus stijgen of dalen, wanneer dit zich voordoet informeert de bank je hierover.

Verschil doorlopend krediet en Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is geschikt als je eenmalig geld nodig hebt. Je weet welk bedrag je kwijt bent en er zijn geen verrassingen. Een doorlopend krediet sluit je af als je niet precies weet hoe duur je leendoel wordt. Je wilt misschien nog geld achter de hand hebben. Bij een doorlopend krediet kun je onbeperkt geld opnemen tot het maximale leenbedrag. Het nadeel is wel dat je altijd in het rood blijft staan als je geen discipline hebt. De rente van een doorlopend krediet is variabel en kan tijdens de looptijd hoger of lager worden.

Rente overzicht doorlopend krediet

Het doorlopend krediet wordt door ongeveer 20% van de klanten gekozen. En niet alle kredietbanken bieden de productvorm nog aan. Wil jij weten of je doorlopende krediet kunt afsluiten en tegen welke rente en voorwaarden? Maak dan gebruik van onze handige tool om doorlopend krediet te vergelijken. Hier staan alle kredietbanken waar wij mee samenwerken in 1 overzicht.

Lening vergelijken

In deze tool tonen wij de laagste tarieven die wij kunnen aanbieden. In het voorbeeld bedraagt de maandtermijn een percentage (1, 1,5 of 2%) van het kredietlimiet en bestaat deze uit rente en aflossing. De looptijd is een indicatie en gaat uit van de situatie waarbij er geen extra aflossingen plaatsvinden of geld wordt opgenomen van het krediet.

Benieuwd naar je exacte mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen enkele uren geven wij je toegang tot je eigen beveiligde mijn-omgeving waar de offertes voor je klaar staan. Zo kun jij op je gemak de offertes bestuderen en bepalen of deze voldoende bij je passen.

Vrijblijvende offerte doorlopend krediet aanvragen

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze

Tarieven Doorlopend krediet

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 68.560
€ 25.000 € 375 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 34.280
€ 15.000 € 225 8,9 % 8,9 % 93 maanden € 20.769
€ 10.000 € 150 8,6 % 8,6 % 91 maanden € 13.646

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 8,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.