Lenen voor een tuin

Voor welk leendoel dan ook! Online geld lenen voor je tuin

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Extra lenen en je lening oversluiten regel je online

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Lenen voor je tuin

Online geld lenen voor een tuin

Aanleg en onderhoud van de tuin kost geld. De tuinlening is geschikt voor het financieren van de tuin: van oprit en terras tot vijver en gazon. Zelfs het plaatsen van een tuinkamer, serre of tuinhuisje behoort tot het realiseren van een prachtige tuin. Geld lenen voor de tuin kan een goed idee zijn: je creatieve ideeën en dromen komen hiermee tot leven.

Leenvormen, rentes en voorwaarden

Benieuwd of geld lenen voor tuinaanleg iets voor jou is? Bij Postkrediet vind je veel informatie over verschillende leenvormen, rentes, voorwaarden en nog veel meer. We helpen je graag met het afsluiten van een lening, of het nu om een groot of klein geldbedrag gaat. We maken inzichtelijk wat de maandlasten zijn en hoe je een lening afsluit.

Geld lenen voor de tuin met de persoonlijke lening

Voor aanleg van een binnenplaats of kleine tuin betaal je gemiddeld € 3000-€ 5000. Bij een grotere tuin lopen deze kosten op tot meer dan € 15.000. Denk maar eens aan bestrating, aanleg van een vijver, gazon en beplanting of misschien wel het plaatsen van een overkapping, tuinhuisje of serre. Heb je ook al aan modern tuinmeubilair gedacht?

Persoonlijke lening

Met spaargeld kun je veel bekostigen, helaas heeft niet iedereen dit tot zijn beschikking. Een tuinlening of geld lenen voor de tuin is dan een oplossing. De persoonlijke lening sluit hier goed op aan. Je vraagt de lening aan en ontvangt het bedrag direct en in één keer op je rekening. Zo kun je alle kosten financieren, ook wanneer dit achteraf is. Je betaalt de persoonlijke lening in maandelijkse termijnen terug. Zekerheid: de rente staat gedurende de looptijd vast en verandert dus niet!

Is een doorlopend krediet geschikt als tuinlening?

Je gaat voor aanleg of verbouwing van de tuin maar wilt op een later moment nog iets financieren. Hiervoor is het doorlopend krediet de meest geschikte leenvorm. Wat je afbetaalt, is opnieuw opneembaar. Zo creëer je extra financiële ruimte en hoef je niet telkens een nieuwe lening af te sluiten. Een doorlopend krediet als tuinlening is alleen geschikt wanneer je vaker behoefte hebt aan extra geld.

Het doorlopend krediet heeft een variabele rente en looptijd (maximaal 15 jaar). De looptijd kan hierdoor variëren, dit is wel iets om rekening mee te houden.

Gratis berekeningsmodule en offerte

Wil je weten hoeveel je kunt lenen en wat hier de maandlasten van zijn? Vul de berekeningsmodule in: je ziet direct hoeveel je per maand (terug)betaalt. Vraag gerust een of meerdere offertes aan, dit is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De offerte wordt vervolgens voor je klaar gezet in de beveiligde en persoonlijke mijn-omgeving, wel zo handig. Ga jij binnenkort de tuin aanpassen of verbouwen? Een modern tuinhuisje plaatsen of ga je misschien wel voor een vijver of zwembad? Je regelt een tuinlening bij Postkrediet.

Neem de proef op de som en vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.