Lenen voor een verbouwing

Online geld lenen voor je verbouwing

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Extra lenen en je lening oversluiten regel je online

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 4,4%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken hoeveel
je kunt lenen

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Lenen voor je verbouwing

Online geld lenen voor een verbouwing

De woning verbouwen: dit vergroot het woongenot. Met een lening voor je verbouwing financier je de gehele of een gedeelte van de verbouwing. Geld lenen om te verbouwen vraagt wel om een goede voorbereiding. Weet je al wat de verbouwing gaat kosten en hoeveel geld je nodig hebt? Het is belangrijk om de lening af te stemmen op het leendoel.

Leenvorm

Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste verbouwingslening te vinden. Ga je voor de persoonlijke lening of het doorlopend krediet? Met deze twee populaire leenvormen weet je in ieder geval zeker dat je de verbouwing kunt realiseren. Toch is het goed om even na te denken over de persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Welke leenvorm beter bij jou past, hangt namelijk van je persoonlijke situatie af.

Persoonlijke lening: meest gekozen

Bij een verbouwing kiezen de meeste mensen voor een persoonlijke lening. Bij deze leenvorm moet je wel vooraf weten wat de (totale) verbouwing gaat kosten. Is dit € 20.000, € 40.000 of gaat het om een ander bedrag? Vraag vooraf offertes bij bouwbedrijven of klusbedrijven aan, zodat je weet waar je aan toe bent. Bij het afsluiten van een persoonlijke lening ontvang je het leenbedrag in één keer op je rekening. Zo kun je de verbouwing direct financieren. Mocht er nog wat geld overblijven, dan houd je dit achterwege voor eventuele nakosten.

Een persoonlijke lening betaal je in maandelijkse termijnen terug. Dit doe je tegen een vaste rente en looptijd, zodat de maandlasten hetzelfde blijven. Krijg je tussendoor te maken met een financiële meevaller en wil je dit geld gebruiken voor het voortijdig aflossen van de lening? Geen probleem, dit kan zonder boete.

Doorlopend krediet om te verbouwen

Je weet van tevoren niet altijd hoe lang een verbouwing duurt of wat het verbouwen gaat kosten. Geld lenen om te verbouwen is hierdoor soms lastig. Met het doorlopend krediet creëer je extra financiële ruimte naar de toekomst. Je leent eerst een geldbedrag, waarbij je dit aflost. Reeds afgeloste bedragen zijn opnieuw opneembaar. Heb je bijvoorbeeld € 5000 afgelost? Dan is dit bedrag weer beschikbaar als lening. Zo hoef je niet telkens opnieuw een lening af te sluiten. En je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag, het uitstaande saldo.

Het doorlopend krediet kenmerkt zich door een variabele rente en looptijd (de looptijd bedraagt maximaal 15 jaar). Houd er dus rekening mee dat de looptijd variabel is.

Offerte voor een verbouwingslening aanvragen

Wil je meer weten over de maandlasten, vul dan de praktische berekeningsmodule. Het is direct duidelijk hoeveel de lening je gaat kosten. Na het berekenen van de maandlasten vraag je een vrijblijvende offerte aan. De offerte(s) zetten wij vervolgens voor je klaar in jouw persoonlijke mijn-omgeving. Jij kunt deze vervolgens op je gemak met elkaar vergelijken. Geld lenen om te verbouwen? Dat regel je bij Postkrediet.

Neem de proef op de som en vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.