Lenen voor een auto

Online geld lenen voor een auto - Postkrediet helpt je graag verder!

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Extra lenen en je lening oversluiten regel je online

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Maximale lening
berekenen

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Autolening

Online geld lenen voor een auto

Plannen voor de aanschaf van een nieuwe auto? Een autolening helpt je met het realiseren van dit plan. Postkrediet helpt je met het vinden van de juiste autolening. Dit doen we tegen de laagst mogelijke rente, zodat je nooit teveel betaalt.

Wat kan ik lenen?

Geld lenen voor een auto is een keuze die je niet zomaar maakt. Hoeveel heb je nodig, wat zijn de maandlasten en welke voorwaarden hangen aan de lening vast? Op onze website vind je veel informatie over verschillende autoleningen. Daarnaast maak je heel eenvoudig een maximale leenberekening. Zo weet je beter waar je aan toe bent.

Maandlasten autolening berekenen

Bij het uitkiezen van een nieuwe auto moet je rekening houden met een aanschafprijs vanaf € 15.000. Ga je voor een grote of luxe wagen, dan ben je vaak € 30.000 of meer kwijt. Een tweedehands auto is een stuk goedkoper, ook dit is een keuze die je maakt. Wil je een autolening afsluiten? Dan is het verstandig om dit niet zomaar via de autodealer te doen: dit is niet altijd zo voordelig. Maak altijd zelf een vergelijking.

Goedkoper via Postkrediet

Met een persoonlijke lening van Postkrediet ben je goedkoper uit. Natuurlijk wil je vooraf weten wat je voor deze autolening betaalt. Op onze website vind je een handige offertemodule. Vul deze in en bekijk de eerste indicatie van de maandlasten. Passen deze maandlasten binnen jouw budget? Dan is een autolening misschien iets voor jou. Wil je exact weten waar je aan toe bent? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en maak je eigen vergelijking.

De voordelen van een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is veelal de beste keuze wanneer het op een autolening aankomt. Met deze leenvorm ontvang je het geldbedrag in één keer, gewoon op je rekening. Dit biedt de mogelijkheid om de auto direct te financieren. Leen je meer, dan blijft er nog een geldbedrag beschikbaar voor andere zaken. Je betaalt in maandelijkse termijnen terug, waarbij de rente en hiermee ook de maandlasten vaststaan.

Stem je looptijd af op de gebruiksduur

Het is belangrijk om de looptijd van de lening af te stemmen op de verwachte levensduur van de auto. Hoe lang ben je van plan om met de auto rondrijden? Zorg dat de looptijd niet langer is dan jouw rijplan. Dit voorkomt dat je nog betaalt aan je lening terwijl de auto inmiddels niet meer in je bezit is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ga je direct voor een autolening of zit je nog in de oriënterende fase? Lees gerust onze website door: hier vind je veel belangrijke informatie over het afsluiten van een lening. Gebruik de berekeningsmodule en vraag één of meerdere offertes aan. Deze offerte(s) zetten wij vervolgens voor je klaar in je eigen beveiligde mijn-omgeving op onze site. Bekijk thuis op je gemak welke lening het beste bij jou past. Let hierbij op belangrijke zaken als rente en voorwaarden. Je ziet, een autolening regel je heel eenvoudig bij Postkrediet.

Neem de proef op de som en vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.