Alle blogitems

Waar kun je geld lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

25 mei, 2021 - Lening aanvragen

Geld lenen: waar doe je dat? Geld lenen kan op verschillende plekken en bij verschillende organisaties in Nederland. In dit artikel vermelden we een aantal van deze plekken en organisaties waar je jouw lening kunt afsluiten.

Online een lening aanvragen

Online een lening aanvragen is tegenwoordig de meest gebruikte vorm van geld lenen. Online lenen doe je bij één van de vele kredietverstrekkers die Nederland rijk is. Je hoeft maar te Googl-en en je vindt de bekende spelers op de online leningen-markt.

Postkrediet is één van die bedrijven waar je dat kunt doen. Bij Postkrediet sluit je een persoonlijke lening of een doorlopend krediet af. Ook kun je bij Postkrediet je lening of meerdere leningen laten oversluiten. Het maakt bij ons niet uit wat je leendoel is. Of het nu een lening voor een aanbouw is of voor een auto, wij stellen daar geen vragen over. Wel checken wij of je de juiste BKR registratie hebt maar als dat ok is en je kunt de lening betalen dan zijn er voor ons geen problemen.

Mini-lening afsluiten

Een minilening sluit je meestal af bij een online bedrijf die daarin is gespecialiseerd. Het voordeel van de minilening is dat hij vrij snel kan worden afgesloten zodat je snel over je geld kunt beschikken. Een minilening is een lening tot 1500 euro die je meestal op korte termijn weer moet terugbetalen. Bij Postkrediet sluiten wij geen minleningen af.

Geld lenen bij de bank

Bij de reguliere bank kun je ook een lening aanvragen en afsluiten. Op het internet zie je dat banken zoals ABN AMRO, ING en de RABO bank uitgebreid bezig zijn om reclame te maken voor hun leningen.

Privé geld lenen

Privé geld lenen is vaak de makkelijkste manier om goedkoop aan geld te komen. Je leent het geld bij een familie of een vriend en je kunt aan de slag. De afspraken die je maakt kun je vastleggen in een contract maar vaak zie je dat het zonder contract ook prima werkt.

Zoals je ziet zijn er veel plekken waar je geld kunt lenen. Vaak kan dit erg snel en ben je binnen een paar dagen geholpen. Let er wel op dat je zorgvuldig te werk gaat bij het afsluiten van een lening. Snel betekent niet altijd goed en betrouwbaar. Denk goed na voordat je leent en zorg dat het gevoel goed is. Doe onderzoek naar de kredietverstrekker en de soort lening die je gaat afsluiten.

 

Jeroen de Geus

Directeur

Vrijblijvende offerte aanvragen