Goedkoop lenen

Goedkoop geld lenen, bestaat dat wel?

Het antwoord op deze vraag is simpel, geld lenen kost altijd geld! Hoe goedkoop u geld kan lenen hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Postkrediet werkt samen met meerdere gespecialiseerde consumptief kredietbanken die de laagste rentetarieven in de markt bieden. Onze werkwijze is erop gericht u altijd te laten profiteren van de laagst mogelijke rente. Dit betekent dat wij voor u kijken bij welke bank u in uw situatie het goedkoopst geld kan lenen tegen de laagste rente.

Bijkomende kosten

Goedkoop lenen hangt niet alleen af van de rente die u moet betalen over de lening. Diverse bemiddelaars in leningen brengen bijkomende kosten in rekening, zoals afsluit- of advieskosten. Bij Postkrediet betaalt u deze kosten niet. Dit zorgt ervoor dat uw lening een stuk goedkoper is dan bij andere aanbieders en het maakt dat u goedkoop kunt lenen, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien kunt u bij ons altijd lenen tegen de laagste rente.

Werkwijze; de goedkoopste lening in uw mailbox!

Bij Postkrediet kunt u geheel online goedkoop geld lenen. Overzichtelijk en makkelijk zonder tussenkomst van een adviseur.

De werkwijze is als volgt:

  1. U vult uw persoonlijke gegevens in op ons aanvraagformulier.
  2. U ontvangt vrijblijvend van ons een email met uw offerte mogelijkheden.
  3. U maakt uw keuze en ontvangt van ons de offerte(s) per mail of per post.
  4. U maakt u keuze definitief en stuurt de ondertekende offerte retour. Na ontvangst van de getekende offerte door Postkrediet staat het geld in de regel binnen 2 werkdagen op uw rekening.

Offerte en productvoorwaarden

Wanneer u via Postkrediet een offerte voor een lening ontvangt dan kunt u hierin exact lezen wat de kosten van de lening zijn. Kijk hierbij niet alleen naar de te betalen maandtermijn maar onder andere ook naar de looptijd, de totale kosten en de voorwaarden van het krediet.

Als u goedkoop wilt lenen dan is het belangrijk om rustig de tijd te nemen en te onderzoeken wat bij u past. De informatie en berekening-modules op onze site helpen u daarbij. U kunt met de offerte module van Postkrediet in één keer ook meerdere offertes tegelijk aanvragen, zodat u zelf banken en voorwaarden met elkaar kunt vergelijken. Dit kan gratis en vrijblijvend. Kortom u kunt zich bij Postkrediet prima oriënteren op de goedkoopste lening en een vrijblijvende offerte aanvragen.