Jeroen de Geus

Directeur

Mijn naam is Jeroen de Geus en ik ben één van de eigenaren van Postkrediet. Ik ben verantwoordelijk voor marketing en werk een paar dagen per week actief mee in ons bedrijf. Samen met een team aan medewerkers beoordeel ik leningaanvragen en ga ik op zoek naar het beste aanbod voor onze klanten.

Ik werk al meer dan 20 jaar in de financiële wereld, eerst bij een bank waar ik in hypotheken en kredieten adviseerde en later als manager van een eigen kantoor. En vanaf 2012 als zelfstandig ondernemer samen met twee andere vennoten. Mijn opleidingen liggen in Business, Bank en verzekeringswezen. Daarnaast zijn alle relevante vakdiploma’s aanwezig en worden deze iedere periode actueel gehouden met permanente educatie. Overigens geldt dit laatste voor alle medewerkers van Postkrediet.
Voor de website van Postkrediet schrijf ik regelmatig content over artikelen gerelateerd aan het onderwerp geld lenen en kredietverlening in het algemeen. Wij streven naar kwalitatieve artikelen, vandaar dat we de content ook regelmatig verversen en actueel maken.

Zo is het onder meer mijn taak om ervoor te zorgen dat klanten soepel een lening kunnen vergelijken en online een lening kunnen afsluiten. De dienstverlening die wij onze klanten bieden gaat uit van de zelfstandigheid van onze klanten, of te wel jij kan zelfstandig en online een lening bij ons afsluiten zonder tussenkomst van een adviseur of contact via een callcenter. Deze vorm van dienstverlening heet execution only en is geschikt voor klanten met enige financiële kennis of ervaring met het lenen van geld.

De werkwijze van Postkrediet is zo ingericht dat wij u stap voor stap begeleiden naar de voordeligste offerte met onder andere verschillende online berekenmodules die je al het gewenste inzicht kunnen geven, van het vergelijken van verschillende banken tot het online berekenen wat je kunt lenen en in detail bekijken wat een lening kost per maand of over de gehele looptijd. Alle relevante informatie om zelfstandig en online een lening af te sluiten staat op onze site.

Kredietverstrekker - lening aanvragen 21 juni, 2022

Kredietverstrekker overzicht bij Postkrediet

lening verlengen of verkorten 16 juni, 2022

Looptijd lening verlengen of verkorten?

Geld lenen, persoonlijke lening 16 augustus, 2021

Geld lenen voor een pilotenopleiding

Persoonlijke lening herfinancieren - Herfinanciering lening 10 augustus, 2021

Lening herfinancieren, zo doe je dat

Lenen zonder bank en direct op je rekening 25 juli, 2021

Lenen zonder bank en direct op je rekening

Waar lening afsluiten 25 mei, 2021

Waar kun je geld lenen?

Ouderen - senioren - lening afsluiten 30 april, 2021

Geld lenen boven 74 jaar

Geld lenen - Personal loan

Personal loan calculator

Geld lenen - Borrow money

Borrow money online

29 maart, 2021

Lening aanvragen voor een aanbouw

geld lenen zonder gedoe 8 februari, 2021

Geld lenen zonder gedoe

Stappenplan lening 21 januari, 2021

Een groot bedrag lenen

Stappen afsluiten online lening 7 januari, 2021

Wat zijn de stappen bij online een lening afsluiten?

Direct Geld lenen 23 december, 2020

Direct geld lenen

Geld lenen, persoonlijke lening 16 december, 2020

Geld lenen tegen een lage rente

Lenen zonder bank en direct op je rekening 16 maart, 2020

Wanneer krijg je een BKR registratie?