Alle blogitems

Lenen zonder bank en direct op je rekening

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

25 juli, 2021 - Online geld lenen

Geld lenen zonder bank is in Nederland mogelijk door middel van bijvoorbeeld crowdfunding. Crowdfunding gaat via een website die fungeert als een marktplaats voor kredieten. Deze marktplaats brengt mensen die willen investeren en lenen bij elkaar. Bij deze vorm van geld lenen is het niet zo dat het geld meteen op je rekening staat. Dat is een illusie. De beste manier om betrouwbaar te lenen is via een online aanbieder zoals Postkrediet.

Wat wordt er eigenlijk bedoelt met direct op je rekening?

Het is de vraag wat je bedoelt met direct op je rekening. Direct geld op je rekening binnen een paar minuten of een paar uur is helaas niet mogelijk. Je moet je afvragen of, als je zo’n aanbieding krijgt, dit wel betrouwbaar is.

Bij Postkrediet ronden wij het proces van lenen betrekkelijk snel af. Wij zorgen ervoor dat het offerte-traject en de uiteindelijke storting van het geld binnen een aantal dagen kan. Wij gaan wel altijd voor zorgvuldigheid en kwaliteit. Dat staat bij ons voorop. Wij willen bijvoorbeeld eerst weten of jij later niet in betalingsproblemen komt. Het duurt even om daarachter te komen.

Is Postkrediet een bank?

Postkrediet is geen bank. Wij bemiddelen tussen de aanbieders van geld en particulieren zoals jij. Deze aanbieders van geld hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Van onze vaste aanbieders krijgen wij de rentepercentages die wij doorrekenen aan onze klanten. Zo komt de lening tot stand. Vanwege onze online afhandeling gaat het hele proces vrij snel. Maar zoals al gezegd, zorgvuldigheid en kwaliteit staan bij ons voorop.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening wordt het bedrag dat je leent direct op je rekening gestort. Je betaalt deze lening in gelijke maandelijkse termijnen af. De termijn bestaat uit rente en aflossing. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat je minder risico loopt en dat er een einde komt aan de lening. Dit in tegenstelling tot het doorlopend krediet waarbij je steeds geld kunt opnemen waardoor je oneindig lang aan de lening vastzit.

Leningen vergelijken

Bij Postkrediet vergelijk je leningen van verschillende aanbieders. Je ontvangt van elke aanbieder een offerte in de ‘mijn omgeving’ van onze website. Jij bent degene die uiteindelijk beslist met welke aanbieder je in zee gaat. Het gaat voor jou om de aanbieder waarbij je het beste gevoel hebt en die de beste voorwaarden heeft. Hier zie je precies welke stappen je moet doorlopen bij het afsluiten van een lening. Bij Postkrediet lenen wij graag zonder gedoe. Wij willen natuurlijk wel weten of je kredietwaardig bent maar ons online proces verloopt erg makkelijk waardoor alles op tijd geregeld wordt voor jou.

 

Jeroen de Geus

Directeur

Vrijblijvende offerte aanvragen