Lening oversluiten

Het oversluiten van een bestaande lening loont! Dit ervaren onze klanten elke dag. Overweegt u uw te dure lening over te sluiten en hiervan meteen meteen de vruchten te plukken? Bij Postkrediet zijn wij u graag van dienst.

Uw dure lening oversluiten kan eenvoudig via Postkrediet. Het aanvragen van de lening kost u enkele minuten van uw tijd en is geheel vrijblijvend. De offerte wordt u vervolgens per mail toegestuurd, u kunt dan zelf op uw gemak bekijken hoe groot u voordeel is en of u hierop wilt ingaan.

Stop met teveel betalen !

Heeft u op dit moment een of meerdere leningen lopen? En weet u zeker dat u niet teveel betaalt? Werp eens een blik op onderstaande lijstje:

  1. U heeft op dit moment meer dan 1 lening uitstaan en betaalt voor meerdere leningen rente.
  2. U heeft een roodstand van meer dan 2.500 euro
  3. U heeft een credit card waaraan u maandelijks afbetaalt
  4. U heeft een postorder krediet van meer dan 2.500 euro bij partijen als Wehkamp of Otto uitstaan waaraan u maandelijks afbetaalt.
  5. U heeft een autofinanciering via een dealer afgesloten

Let op! Heeft u een combinatie van één van bovenstaande leningen dan raden wij u in ieder geval aan de proef op de som te nemen en vrijblijvend door Postkrediet te laten bekijken hoeveel u kunt besparen.

Oversluit Check

Wanneer u zich in één of meerdere van de bovenstaande punten herkent dan is de kans heel groot dat u teveel betaalt. Gelukkig is er goed nieuws!

Postkrediet is gespecialiseerd in het oversluiten van lopende leningen en heeft hiervoor een online rekenmodule ontwikkeld; de Oversluit Check. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde consumptief krediet banken en beschikken wij over de laagste rentetarieven in de markt. Onze werkwijze is zo ingericht dat wij u altijd de laagste rentetarieven bieden. Hierdoor hebben wij reeds voor honderden klanten geld kunnen besparen.

Bent u geïnteresseerd in het oversluiten van uw te dure lening en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij sturen u een overzicht met uw offerte mogelijkheden en de te realiseren besparing. Dat is makkelijk geld verdienen! En kunnen wij u geen voordeel kunnen bieden, dan hoort u dat ook direct, wel zo duidelijk.

Kies voor een lening van Postkrediet en bespaar!

  • Betaal minder rente per maand
  • Verkort de looptijd van uw lening
  • Los uw lening sneller af en betaal korter
Vrijblijvende offerte aanvragen

Tarieven Persoonlijke lening 10 jaar rentevast

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomstTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 502 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 60.269
€ 25.000 € 251 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 30.135
€ 15.000 € 154 4,4 % 4,4 % 120 maanden € 18.494

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.