Lening oversluiten BNP Paribas bij Postkrediet

BNP Paribas Lening oversluiten? Je dure lening goedkoper maken!

 • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Je BNP Paribas lening oversluiten regel je online

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • BNP Paribas Lening oversluiten

BNP Paribas Lening oversluiten

BNP Paribas is met ruim 1.200 werknemers een van de grootste internationale banken in Nederland. BNP Paribas heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige financiële producten en diensten waaronder ook leningen vallen.

BNP Paribas heeft vestigingen in 68 landen en is daardoor zowel internationaal als regionaal sterk vertegenwoordigd. Zo combineren we onze wereldwijde expertise met kennis van de lokale markt. Postkrediet werkt samen met BNP Paribas en een lening oversluiten van deze kredietverstrekker doen wij ook.

Leningen oversluiten op verantwoorde wijze

Leningen oversluiten bij Postkrediet betekent dat wij dat op verantwoorde wijze doen. Wij bekijken grondig of je aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. Kun je dat niet dan sluiten wij geen lening voor je over. De rente is op dit moment erg laag wat betekent dat de maandelijkse verplichtingen sowieso wat lager liggen. Dus wat let je: vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Welk soort leningen heeft BNP Paribas

BNP Paribas heeft mooie persoonlijke leningen. De persoonlijke leningen van BNP Paribas zijn onderverdeeld in vier producten maar het blijven alle vier persoonlijke leningen. Deze persoonlijke leningen kun je bij Postkrediet oversluiten. BNP Paribas heeft geen doorlopend krediet in haar portfolio. Het is een trend dat bij steeds meer kredietverstrekkers het doorlopend krediet uit de portfolio verdwijnt.

Welke leningen kun je oversluiten?

De leningen van PNB Paribas sluiten wij over evenals andere leningen en kredieten van andere kredietverstrekkers. Zo sluiten wij leningen over van de RABO bank, ING, ABN AMRO, Defam en Interbank. Wij sluiten daarnaast ook leningen over van koop op afbetaling zoals Wehkamp of zelf roodstanden. Het maakt ons niet zoveel uit wat we oversluiten aan krediet. Wat we wel weten is dat wij ervoor zorgen dat jij gigantisch op je huidige lening of leningen gaat besparen door hem bij ons over te sluiten.

Lening oversluiten bij Postkrediet? Zo werkt het

Bij Postkrediet kun je makkelijk je lening oversluiten. Je vult het bedrag in dat je uit hebt staan bij een andere kredietverstrekker en wij sturen je een aantal vrijblijvende offertes. Het gehele proces van aanvraag tot oversluiten verloopt bij ons online. Het voordeel is dat je bij ons geen geld betaalt voor dure en overbodige adviseurs of voor bemiddeling. Zo werkt een lening oversluiten bij Postkrediet.

 • Vul het aanvraagformulier in. Je vult hier het gewenste leenbedrag en andere gegevens in. Het gewenste leenbedrag kan het bedrag zijn dat je uit hebt staan bij andere kredietverstrekkers maar het kan ook een hoger bedrag zijn. Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevoerd druk je op de knop om een vrijblijvende offerte op te vragen.
 • Nadat wij de aanvraag binnen hebben gaan wij de lening voor je oversluiten. Het gaat bij het oversluiten van een BNP Paribas lening hetzelfde als bij een andere lening. Je ontvangt van ons een login voor de Postkrediet mijn-omgeving en wij plaatsen in deze omgeving een aantal vrijblijvende offertes. Jij kiest uit deze offertes de voor jou meest gunstige offerte voor het oversluiten van je lening.
 • Nadat jij een keuze hebt gemaakt voor de voor jouw meest gunstige lening moet je nog wel even een aantal documenten uploaden. Deze documenten zijn het loonstrookje en bankafschriften. Zodra de lening rond is dan lossen wij het bedrag van de uitstaande lening af bij je kredietverstrekker.

Tip: probeer altijd een persoonlijke lening af te sluiten en over te sluiten. Een persoonlijke lening biedt nou eenmaal meer zekerheid dan een doorlopend krediet. De rente van deze lening staat gedurende de looptijd van de lening vast en je weet dus precies waar je aan toe bent. Bij een doorlopend krediet varieert de rente gedurende de looptijd van de lening wat betekent dat je maandelijkse aflossingen kunnen verschillen. Dat is niet een hele stabiele fundering van je financiën. Vandaar onze voorkeur voor een persoonlijke lening.

Welke leningen van BNP Paribas sluit je over?

Er is maar één soort lening van BNP Paribas die je kunt oversluiten en dat is de persoonlijke lening. De persoonlijke lening is bij BNP Paribas in vier producten onderverdeeld maar het blijven persoonlijke leningen. Alle vier de leningen van BNP Paribas sluit je over bij Postkrediet.

Persoonlijke lening oversluiten

BNP Paribas heeft net als Postkrediet ook een persoonlijke lening in haar portefeuille. Een persoonlijke lening kenmerkt zich door de stabiliteit en het lage risico dat je loopt. Je maandelijkse aflossing en rente blijven gedurende de looptijd van de lening gelijk. De rente van de lening beweegt dus niet mee met de marktrente. Op dit moment is de persoonlijke lening de enige lening die BNP Paribas verstrekt. Deze lening kun je bij Postkrediet oversluiten.

De persoonlijke lening van BNP Paribas kenmerkt zich door:

 • Zelf bepalen op welke dag van de maand je aflost
 • Rente gedurende de looptijd van de lening hetzelfde
 • Extra aflossen zonder kosten
 • Scherpe tarieven

Sluit je persoonlijke lening van BNP Paribas over bij ons.

Lening berekenen en vergelijken?

Je kunt bij ons makkelijk je maximale lening berekenen. Dat is voordelig want dan weet je meteen wat je maandelijkse lasten zijn. Als je het bedrag goed genoeg vindt dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen en een lening oversluiten. Na het oversluiten lossen wij het uitstaande bedrag van de andere kredietverstrekker voor je af.

Bij Postkrediet sluit je meerdere leningen over

Het maakt niet uit wat voor lening je uit hebt staan, wij sluiten hem voor je over. Voor ons is het belangrijk dat jij aan je financiële verplichtingen kunt voldoen. Wij sluiten leningen van banken over maar ook roodstanden of koop op afbetalingen die nog uitstaan. Deze leningen kun je bij ons oversluiten in één lening zodat je minder rente betaalt en meer overzicht hebt.

BNP Paribas lening oversluiten via Postkrediet

Je BNP Paribas lening oversluiten doe je makkelijk bij Postkrediet. Omdat het gehele proces online verloopt gaat alles vrij snel en is het gehele proces van oversluiten binnen een paar dagen geregeld. Sluit je lening van BNP Paribas over bij Postkrediet.

Extra geld lenen of bestaande lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.