Lening oversluiten Interbank bij Postkrediet

Interbank Lening oversluiten? Je dure lening goedkoper maken!

 • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Je Interbank lening oversluiten regel je online

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Interbank Lening oversluiten

Interbank Lening oversluiten

Interbank is een kredietverstrekker voor consumentenleningen. Interbank biedt verschillende soorten consumentenleningen aan. Bij Postkrediet werken wij samen met Interbank. Bij Postkrediet bemiddelen wij tussen jou en Interbank voor de lening die je wenst. Wil je een Interbank lening oversluiten? Dat doen wij graag voor jou. Leningen oversluiten van Interbank is één van de dingen waarin wij gespecialiseerd zijn. Interbank staat net als wij voor verantwoord lenen.

Een lening oversluiten bij Postkrediet via Interbank betekent dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Daarnaast staat op dit moment de rente historisch laag wat weer betekent dat je naast verantwoord ook goedkoop leent en oversluit.

Welke soort leningen van Interbank kun je oversluiten?

Bij Postkrediet sluiten wij de leningen van Interbank over. Dat zijn drie soorten leningen namelijk de persoonlijke lening, het doorlopend krediet en de Beter Wonen Financiering. Al deze leningen kun je bij Postkrediet oversluiten. Wat er dan gebeurt is dat je je lening voortaan bij Postkrediet hebt. Wij verzorgen het geld van een kredietverstrekker die op dat moment het goedkoopst is voor jou. Dat kan Interbank zijn maar dat kan ook bijv. Defam of Qander zijn. Uiteindelijk maak jij de keuze uit de beste kredietverstrekker voor jou.

Welke leningen van welke kredietverstrekker kun je oversluiten?

Wij werken met meerdere kredietverstrekkers samen maar je kunt bij ons leningen oversluiten van alle banken. Om een voorbeeld te geven: je kunt bij ons leningen oversluiten van PNB Paribas, Quander, ING, Rabobank en nog veel meer. Maar je kunt ook een lening oversluiten als je rood staat bij je bank of als je een koop op afbetaling hebt gedaan bij Wehkamp. Het voordeel van het oversluiten van een lening bij Postkrediet is dat je veel minder geld kwijt bent dan bij bovenstaande kredietverstrekkers. Wil je ook goedkoop lenen? Sluit dan je lening via ons over. Je ziet hieronder hoe het proces van oversluiten werkt.

Lening oversluiten bij Interbank, zo werkt het proces

Leningen afsluiten bij Interbank doe je via Postkrediet. Ook het oversluiten van leningen van Interbank doe je via ons. Het hele proces van aanvraag tot offerte tot oversluiten verloopt via ons. Makkelijker kan niet. Wij zijn een online aanbieder wat betekent dat alle aanvragen online worden gedaan. Doe dus je aanvraag voor het afsluiten oversluiten van een lening online en wij verzorgen de rest.

Zo werkt de lening van Interbank oversluiten via Postkrediet:

 • Je vult op de website van Postkrediet het aanvraagformulier in. Op het aanvraagformulier vul je alle gegevens in die noodzakelijk zijn om de lening over te sluiten. Bij het oversluiten van een lening kun je ook een hoger bedrag lenen dan het bedrag dat je uit hebt staan bij Interbank. Dat is één van de vele voordelen van lenen bij Postkrediet.
 • Zodra wij het aanvraagformulier voor het oversluiten van de lening met de juiste gegevens van je hebben ontvangen gaan wij voor je aan het werk. Je ontvangt van ons al vrij snel een login voor de Postkrediet mijn-omgeving. Wij plaatsten alle offertes in deze omgeving zodat jij een duidelijk overzicht hebt bij wie je allemaal een lening kunt oversluiten.
 • Het laatste onderdeel van het proces is het uploaden van de documenten zoals bank- en loonafschriften. Als alle gegevens door jou zijn verzorgd dan maken wij de laatste zaken voor het oversluiten in orde.

Tip: een persoonlijke lening oversluiten en afsluiten is beter dan een doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening loop je minder risico dan bij een doorlopend krediet en blijft de rente gedurende de looptijd van de lening gelijk. Ook als de rente op de markt schommelt dan blijft hij bij een persoonlijke lening toch steeds hetzelfde. Bij een doorlopend krediet is dit niet het geval. Bij een doorlopend krediet varieert de rente met de marktrente en dat kan instabiliteit geven.

Welke leningen van Interbank sluit je over?

Bij Interbank kun je verschillende soorten leningen afsluiten die je bij ons kunt oversluiten. Wij sluiten Interbank leningen af en over. Het voordeel van Postkrediet is dat je je lening bij ons ook nog kunt oversluiten. Hieronder vind je de soorten leningen.

Persoonlijke lening oversluiten

Interbank heeft net als Postkrediet ook een persoonlijke lening in portfolio. Een persoonlijke lening is een lening die zich kenmerkt door stabiliteit. Stabiliteit is wat de meeste mensen willen en dus is deze lening de meest populaire. Wil je dus een lening oversluiten, sluit dan altijd over naar een persoonlijke lening.

De persoonlijke lening van Interbank is geschikt voor

 • klanten die op zoek zijn naar stabiliteit: een vaste looptijd en een vaste rente.
 • klanten van minimaal 21 en maximaal 73 jaar oud (Bij Postkrediet kunnen wij misschien wat meer betekenen als u ouder bent dan 73)
 • klanten met en vast leendoel.

Sluit je persoonlijke lening van Interbank over bij Postkrediet.

Interbank Beter Wonen Financiering oversluiten

Deze lening is geschikt voor bestedingsdoelen met een lange levensduur. Deze lening is eigenlijk een persoonlijke lening met lage maandlasten en verder alle voordelen van de persoonlijke lening. Ook deze lening kun je oversluiten via Postkrediet.

Kenmerken Beter Wonen Financiering

 • geschikt voor mensen met een eigen woning of voor mensen die bezig zijn met de aankoop van een lening.
 • Deze lening is alleen geschikt als het bestedingsdoel voor een verbouwing is. Hiervoor teken je ook een verklaring bestedingsdoel bij Interbank. Let wel: dit geldt bij Interbank. Postkrediet heeft geen lening zoals deze. Wij zijn wat flexibeler.
 • Dezelfde zekerheid als bij een persoonlijke lening.
 • De leeftijdseis voor deze lening is vanaf 21 jaar tot 63 jaar.

Doorlopend krediet oversluiten?

Het doorlopend krediet kenmerkt zich door een variabele rente en meer instabiliteit. Bij Interbank kun je op dit moment geen doorlopende kredieten meer afsluiten. Interbank wil niet meer dat kredieten doorlopen maar dat mensen een uitzicht hebben op het afbetalen van een lening. Wij sluiten nog wel de doorlopende kredieten over van Interbank die nu lopen maar onze voorkeur ligt ook bij het oversluiten naar persoonlijke leningen.

Heb je meerdere kredieten die je wilt oversluiten?

Het echte grote voordeel van oversluiten van leningen zit hem in het grote financiële voordeel dat je dan hebt. Je hoeft namelijk niet alleen maar één lening over te sluiten. Je kunt er ook meerdere oversluiten. Als je dus meerdere leningen of roodstanden zijn dan kun je die allemaal onder één lening brengen. Dit scheelt je al gauw honderden tot duizenden euro’s per jaar. Dat is serieus geld. Helemaal als je dat vermenigvuldigt met de jaren van de lening.

Lening berekenen?

Als je een lening wilt oversluiten dan is het goed om te weten welk bedrag je kunt lenen en wat de maandelijkse kosten zijn. Op de website van Postkrediet is een handige widget beschikbaar waarmee je precies alles kunt berekenen. Zodra je dit weet vraag je een vrijblijvende offerte aan en kun je de leningen van verschillende kredietverstrekkers vergelijken.

Interbank lening oversluiten via Postkrediet

Je Interbank lening oversluiten kan makkelijk bij Postkrediet. Wij hebben de laagste rentetarieven en de meest gunstige voorwaarden. Het heeft wel onze voorkeur om een lening over te sluiten naar een persoonlijke lening. Zoals al eerder aangegeven willen wij dat onze klanten uitzicht hebben op een afbetaalde lening en niet op een lening die doorloopt. Sluit dus je lening over via ons of probeer eens een vrijblijvende offerte.

Extra geld lenen of bestaande lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.