Lening verhogen

Wij maken je dure lening goedkoper door hem te verhogen - Profiteer van een historisch lage rente!

  • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je lening verhogen regel je met onze gratis oversluitservice

  • Profiteer bij het verhogen van een lening van een goedkope rente vanaf 6,6%

  • Een offerte voor een lening verhogen is gratis en geheel vrijblijvend

Bereken je besparing!

  • Lening verhogen

Direct je online lening verhogen

Het is mogelijk om bij Postkrediet je lening te verhogen. Het verhogen van een bestaande lening of krediet is vrij makkelijk. Wij leggen je graag uit hoe het verhogen of oversluiten bij ons werkt.

Lening verhogen

Verhogen van een lening of krediet is mogelijk en komt vaak voor. Veel consumenten hebben vaak nog een lopende lening waarover zij een hoge rente betalen. Als zij deze lening verhogen of oversluiten dan hebben zij niet alleen extra geld tot hun beschikking maar ook een lagere rente. Hierdoor zijn zij regelmatig, door het verhogen van hun leningen, goedkoper uit dan voorheen. Als je een lening of leningen wilt verhogen dan kun je meerdere leningen op één hoop gooien en dan verhogen. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke lening, doorlopend krediet, roodstand en credit cards verhogen met extra geld. We noemen dit ook wel eens herfinanciering.

Lening verhogen bij je eigen bank

Je kunt je lening verhogen bij dezelfde bank of bij een andere bank, dat maakt niet zoveel uit. Iemand die al een lening heeft bij Postkrediet kan ook zijn lening bij ons verhogen of oversluiten. Als je een lening verhoogt dan betekent dat dat je een geheel nieuwe lening moet aanvragen. Je ondergaat bij het verhogen dezelfde selectie als dat je een nieuwe lening aanvraagt.

Soorten leningen verhogen bij Postkrediet

Zoals al gezegd kun je bij ons meerdere soorten leningen verhogen zoals een persoonlijke lening, doorlopend krediet, roodstanden of credit card. Je hebt echter bij ons de keuze uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is de lening die het meeste zekerheid biedt. Je leent een bepaalt bedrag en betaalt dit gedurende een aantal termijnen af. De rente van de persoonlijke lening staat gedurende de looptijd van de lening vast. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je een lening verhogen? Dan kun je bij Postkrediet een persoonlijke lening aanvragen met meer zekerheid. De persoonlijke lening is ook veruit het populairst. 90% van onze klanten kiest voor een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een krediet dat wat minder stabiel is. Bij een doorlopend krediet mag je de afgeloste bedragen steeds weer opnemen tot aan je kredietlimiet. Het doorlopend krediet heeft een variabele rente dus bij een stijgende rente is deze leenvorm nadelig. Je kunt je lening bij ons verhogen en dit plaatsen in een doorlopend krediet.

Wat is het verschil tussen een lening oversluiten of verhogen?

Bij een lening oversluiten voeg je leningen samen of verpak je je huidige lening in een nieuwe lening. Bij een lening verhogen doe je hetzelfde maar leen je ook extra geld. Een lening verhogen is dus hetzelfde als oversluiten alleen leen je extra geld.

Waarom verhogen?

Een lening verhogen doe je omdat je extra geld nodig hebt en omdat het makkelijker is. Het eerste punt is duidelijk en het tweede punt is een voordeel dat je proefondervindelijk leert. Je hebt bij het verhogen of oversluiten van een lening namelijk nog maar één incasso. Dat betekent dat je niet steeds van verschillende bronnen afschrijvingen krijgt. Dat maakt verhogen of oversluiten wel zo makkelijk.

Verhogen lening bij Postkrediet, hoe werkt het?

Een bestaande klant van Postkrediet kan gewoon inloggen om te verhogen in de mijn-omgeving. Daar kan hij/zij de wensen kenbaar maken voor het verhogen van een lening. Als je nog geen klant bent bij Postkrediet dan werkt het anders. Dan verhoog je je lening door eerst een offerte aan te vragen. Je ontvangt dan binnen twee uur een aanbod van ons voor het verhogen van je lening.

Je kunt bij Postkrediet ook leningen vergelijken. Zo kun je zelf een keuze maken bij welke kredietverstrekker je via ons je lening wilt verhogen.

Lening verhogen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt een lening overhogen eigenlijk?

Lening oversluiten online aanvragen

1. Aanvragen lening verhogen Vraag een vrijblijvende offerte aan om uw lening te verhogen.

Lening oversluiten, leningen vergelijken

2. Vergelijk leningen Voeg je leningen samen en verhoog ze door te vergelijken.

Lening oversluiten, gegevens aanleveren

3. Digitaal aanleveren In de "mijn" omgeving upload je je gegevens om te verhogen.

Lening oversluiten, uitbetaling

4. Uitbetaling De laatste fase van een lening verhogen is de uitbetaling van het geld.

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.