Qander Lening oversluiten

Qander Lening oversluiten? Je dure lening goedkoper maken!

 • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Je Quander lening oversluiten regel je online

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Qander Lening oversluiten

Qander Lening oversluiten

Qander consumer finance is een financieringsmaatschappij gespecialiseerd in geld lenen en leningen oversluiten.  Qander heeft een goede samenwerking met Postkrediet, wij bemiddelen tussen de klant en Qander in de zoektocht naar een passende en goedkope lening. Bij Postkrediet kun je een lening van Quander oversluiten in een goedkopere lening.

De leenvorm is dan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, je mag dit zelf bepalen. Qander kenmerkt zich als een professionele organisatie met ruime leenmogelijkheden voor het oversluiten van leningen.

Qander bestaat al meer dan 20 jaar en biedt financiële producten zoals het oversluiten van leningen, maar is geen bank. Bij Qander werken meer dan 100 medewerkers aan het verantwoord geld lenen. Qander is lid van de VFN en staat ook ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten. Het is belangrijk om te voldoen aan alle gedragscodes en regels.

Qander lening oversluiten en geld besparen

Heb je al een lening van Qander en wil je deze oversluiten of verhogen? Daar kan Postkrediet je bij helpen. Een lening oversluiten of verhogen kan online via het daarvoor door Postkrediet ontworpen proces en in 3 eenvoudige stappen.

 • Vul het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte in. Je kunt hier aangeven met welk bedrag je de huidige lening wilt verhogen of welke lening je wilt oversluiten. Vergeet hierbij niet het meest actuele saldo van je Qander lening in te vullen.
 • Zodra wij de gegevens van je hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Binnen enkele uren ontvang je een mail met inloggegevens van je persoonlijke mijn-omgeving op Postkrediet.nl. Hier staan de vrijblijvende offerte(s) voor het oversluiten van de lening voor je klaar.
 • Is de offerte naar wens en wil je de lening oversluiten? Je kunt dan een aantal bewijsstukken uploaden in de mijn-omgeving, zoals een loonstrook en bank/giro afschrift. Wij handelen het oversluiten van je Qander lening dan direct administratief voor je af.

Tip: Stem de looptijd van de lening af op de gebruiksduur van hetgeen je er mee gefinancierd/gekocht hebt, bijvoorbeeld een auto. Hiermee voorkom je dat je nog betaalt aan een lening terwijl je geen gebruik meer maakt van de auto. Mocht de looptijd toch wat langer duren denk dan aan het oversluiten van de lening. Een lening oversluiten bij Postkrediet is echt makkelijk.

Kan ik ook andere leningen oversluiten?

Naast een lening van Qander kun je ook andere leningen oversluiten of verhogen. Je kunt hiervoor gewoon bovenstaande stappen volgen. Dit geldt voor het oversluiten van leningen van grootbanken zoals ABN Amro, ING of Rabobank maar ook voor het oversluiten van leningen die op voorhand niet direct herkend worden als een lening. Hierbij kun je denken aan het oversluiten van een roodstand die is opgelopen, of een koop op afbetaling zoals bij de Wehkamp gebruikelijk is.

Via Postkrediet kun je zowel een doorlopend krediet als ook een persoonlijke lening van Qander oversluiten. Beiden is natuurlijk ook mogelijk. Bij voorkeur dan naar één nieuwe voordeligere lening.

Goedkoper lenen via Qander? Je kunt ook meerdere leningen oversluiten

Het is een feit dat meerdere leningen oversluiten een groter voordeel oplevert. Combineer je het oversluiten van een bestaande lening van bijvoorbeeld Qander met het oversluiten van een roodstand en een uitstaand saldo bij de Wehkamp? Dan is de kans groot dat je een aanzienlijke besparing kunt realiseren. Dit omdat de verschillende rentes die je betaalt aan bovenstaande kredietverstrekkers stukken hoger zijn dan de rente bij één lening van Qander of een andere bank waar Postkrediet mee samenwerkt.

Daarnaast krijg je meer overzicht. Niet langer drie incasso’s en overzichten van verschillende partijen maar één incasso en een overzicht van één financier. Bijkomend voordeel van een lening oversluiten bij Postkrediet is dat het overzicht gewoon maandelijks voor je klaar staat in jouw persoonlijke mijn-omgeving.

De leningen van Qander

Qander biedt klanten twee leenvormen. Dit betreft een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Beiden leenvormen hebben hun eigen voorwaarden en kernmerken. Hieronder zetten wij die voor je op een rij.

Qander persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een leenvorm waarbij je eenmalig een bedrag leent met maximale duidelijkheid en zekerheid. Hier bedoelen we mee dat de looptijd, rente en maandtermijn van tevoren vast staan. Je weet exact waar je aan toe bent en betaalt maandelijks de vooraf overeenkomen maandtermijn aan rente en aflossing. Bij Postkrediet kunnen wij een Qander persoonlijke lening oversluiten.

Qander heeft de volgende voorwaarden:

 • Leeftijd op het moment van de aanvraag tussen de 21 jaar en de 68 jaar (aflossen uiterlijk op het 74ste levensjaar)
 • Minimum leenbedrag € 5.000,– en maximum van € 75.000, —
 • Looptijd van de lening tussen de 24 maanden en de 120 maanden (10 jaar)
 • Boetevrij extra aflossen mogelijk

Qander doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet heb je meer flexibiliteit. Zo mag je de bedragen die je aflost ook weer opnemen tot aan je afgesproken kredietlimiet. Over het opgenomen bedrag, het openstaande saldo, betaal je rente. Net als bij de persoonlijke lening bestaat je maandtermijn uit rente en aflossing, bij het doorlopend krediet is dit een percentage van de kredietlimiet 2% of 1,5%. De looptijd van een doorlopend krediet bij Qander mag niet langer zijn dan 180 maanden (15 jaar).

Bij Postkrediet kunnen wij een Qander doorlopend krediet oversluiten.

Qander heeft de volgende voorwaarden:

 • Leeftijd op het moment van de aanvraag tussen de 21 jaar en de 64 jaar
 • Minimum leenbedrag € 5.000,– en maximum van € 50.000,–
 • Opnemen tot aan het vooraf afgesproken kredietlimiet mogelijk
 • Looptijd van de lening maximaal 15 jaar
 • Boetevrij extra aflossen mogelijk

Qander lening berekenen

Postkrediet heeft een aantal tools ontwikkeld waarmee jij zelfstandig de juiste leenvorm kan berekenen en zelfs meerdere leningen met elkaar kan vergelijken op maandlasten en rente. Kortom je kunt je zelfstandig online oriënteren op welke lening je kunt afsluiten of oversluiten en welke kosten hieraan verbonden zijn. Maak hiervoor gebruik van de maximale leenberekening en de online leningvergelijker.

Lening oversluiten via Qander

Wil je je dure lening oversluiten? En denk je dat Qander iets voor je kan zijn? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en laat Postkrediet bekijken of oversluiten via Qander de beste match voor jou is.

Postkrediet werkt met meerdere gespecialiseerde kredietbanken samen, wij bekijken voor jou naar de voordeligste mogelijkheden. De goedkoopste offerte ontvang je binnen 24-uur in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Daarna ben jij aan zet en kun je de offertes op je gemak bestuderen en bekijken hoe groot het voordeel van een lening oversluiten via Postkrediet is. Neem gerust de proef op de som en vraag hier een vrijblijvende offerte voor het oversluiten van een lening van Qander aan.

 

 

 

Extra geld lenen of bestaande lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.