Leendoel

Voor welk leendoel dan ook, wij maken lenen goedkoper!

  • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Extra lenen en je lening oversluiten regel je online

  • Profiteer van een super scherpe rente

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Leendoel

Bepaal je leendoel en bekijk hoeveel jij kunt lenen

Een nieuwe inrichting, elektrische fiets, vakantie of overige leendoel: soms is er behoefte aan extra financiële ruimte. Geld lenen, hoe doe je dat eigenlijk en past dit bij jouw situatie? De meeste mensen sluiten een lening voor een verbouwing, nieuwe auto of aanleg van de tuin af. Natuurlijk zijn er nog veel meer leendoelen waarvoor je geld nodig hebt. Gelukkig kun jij dit bij Postkrediet zelf bepalen.

Leendoel

Het afsluiten van een lening is vrij eenvoudig, wel is het belangrijk om te bedenken hoeveel geld je nodig hebt voor jouw leendoel. Bekijk ook hoe lang je met de financiële ruimte vooruit kunt. Belangrijk om te weten, want er zijn verschillende leenvormen. Denk maar eens aan de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Het afstemmen van je leendoel op de looptijd van je lening is een van de belangrijkste punten die je als klant zelf moet invullen. Alleen jij maakt die keuze, hoelang maak je gebruik van je leendoel? Zorg ervoor dat je niet langer betaalt aan een lening terwijl je geen gebruik meer maakt van je leendoel. Stem dit goed op elkaar af!

Persoonlijke lening

De meest gekozen leenvorm is de persoonlijke lening. Je ontvangt het geldbedrag in zijn geheel op je rekening. Je betaalt in maandelijkse termijnen terug, hierbij staat de rente vast. Ook de looptijd wordt vooraf vastgelegd. Nogmaals het is belangrijk om de looptijd af te stemmen op het leendoel. Schaf je bijvoorbeeld een nieuwe motor of auto aan? Bedenk dan hoe lang je hiermee rond wil rijden. De looptijd duurt niet langer dan de periode dat je met je nieuwe voertuig rondrijdt. Dit geldt ook voor de aanschaf van andere zaken zoals tuinmeubilair, woninginrichting of elektrische apparatuur.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet ziet er iets anders uit. Misschien heb je nu maar ook op een later moment geld nodig. Dit kan met het doorlopend krediet: reeds afgeloste bedragen mag je opnieuw opnemen. Dit kan alleen tot aan het maximale kredietlimiet, welke je vooraf overeenkomt. De rente en looptijd zijn variabel, hierdoor heb je iets minder zekerheid. Het is goed om de informatie over de persoonlijke lening en het doorlopend krediet goed door te lezen.

Wat kost geld lenen?

Geld lenen kost geld, een veelgehoorde uitspraak. Je betaalt een lening namelijk altijd met rente terug. Vul de berekeningsmodule in en bekijk wat je kunt lenen. Wil je vervolgens de exacte maandlasten van de door jou gekozen lening weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bekijk het op je gemak.

Interessant: Bij een nieuwe lening van Postkrediet mag je tussentijds boetevrij aflossen. Krijg je bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, een erfenis of een schenking? Gebruik (een gedeelte van) dit geld voor het aflossen van je lening. Zonder boete, dat is wel zo prettig.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of geld lenen voor overige doelen iets voor jou is en wat je de kosten van zijn? Gebruik de berekeningsmodule en vraag direct een offerte aan. Deze offerte is vrijblijvend en verplicht je tot niets. We sturen de offerte(s) binnen 2 uur naar je eigen beveiligde mijn-omgeving, zodat je deze op je gemak doorleest. Vergelijk verschillende kredietaanbieders, rentes en voorwaarden met elkaar. Zo kies je voor de beste geldlening.

Heb je nog vragen over het afsluiten van een lening, de verschillende leenvormen over hoe het met de rente of terugbetaling zit? Neem gerust contact met ons op: we staan altijd voor je klaar.

Neem de proef op de som en vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.