Lening oversluiten Defam bij Postkrediet

Defam Lening oversluiten? Je dure lening goedkoper maken!

 • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Je Defam lening oversluiten regel je online

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Defam Lening oversluiten

Defam Lening oversluiten

Defam is een kredietverstrekker die mensen helpt om hun dromen te realiseren. Defam biedt daarvoor verschillende soorten leningen aan. Bij Postkrediet werken wij samen met Defam. Bij Postkrediet bemiddelen wij tussen jou en Defam voor de meest geschikte lening. Wil je een Defam lening oversluiten? Dat kan makkelijk bij Postkrediet. Wij sluiten al jaren leningen van Defam over.

Een lening oversluiten bij Postkrediet via Defam betekent dat je gebruik maakt van de historisch lage rente die er op dit moment is. Je kunt je aanvraag voor het oversluiten van een lening gewoon bij ons indienen en wij gaan dan voor je aan de slag.

Lening oversluiten bij Defam, hoe werkt het?

Als je een lening hebt bij Defam dan kun je die oversluiten bij Postkrediet. Ook kun je de Defam lening verhogen als je hem oversluit via Postkrediet. Dat betekent dat het hele proces van aanvragen en oversluiten via ons gaat. Je doet de aanvraag online d.m.v. het proces dat wij hebben ontworpen.

Zo werkt de lening oversluiten via Postkrediet:

 • Je doet de aanvraag online door het aanvraagformulier in te vullen. Hier vul je ook het bedrag in dat je op dit moment nog leent bij Defam. Ook geef je aan dat je een lening wilt oversluiten. Dat is voor ons belangrijk om te weten.
 • Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om je Defam lening zo goedkoop mogelijk over te sluiten. Je ontvangt van ons een login zodat je in de Postkrediet mijn-omgeving terecht kunt. In deze omgeving staan een aantal vrijblijvende offertes voor je klaar om je Defam lening over te sluiten.
 • Zodra je akkoord bent met één van de leningen dan kun je de benodigde documenten uploaden zoals loonstrookjes en bankafschriften. Zodra dit is gebeurd handelen wij het oversluiten van de lening administratief voor je af.

Tip: zorg ervoor dat je een persoonlijke lening oversluit. Bij je keuze tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet is het verstandig om te kiezen voor de persoonlijke lening. Deze biedt meer zekerheid en heeft een vaste rente. Je sluit dus je persoonlijke lening over van Defam naar Postkrediet. Zorg ervoor dat de looptijd van de lening gelijk is aan de looptijd van het product dat je koopt. Op die manier loop je niet het risico dat je nog aan de lening betaalt als je product allang is afbetaald.

Kun je een lening oversluiten bij een persoonlijke lening van Defam?

Ja want een persoonlijke lening is iets anders dan een lening oversluiten. Bij een lening oversluiten zorg je ervoor dat je je lening opnieuw afsluit tegen gunstigere voorwaarden. Omdat de rente op dit moment historisch laag is bespaar je al gauw honderden tot duizenden euro’s per jaar op een lening voor hem over te sluiten. Het maakt bij het oversluiten van een lening niet uit of je een persoonlijke lening of doorlopend krediet oversluit.

Welke leningen van welke kredietverstrekker kun je oversluiten?

Bij Postkrediet sluit je niet alleen leningen over van Defam maar ook van Qander, ABN AMRO, Nationale Nederlanden en ING. Je kunt eigenlijk elk soort lening oversluiten of verhogen. Denk hierbij aan een roodstand of een koop op afbetaling bij Wehkamp. Weet je niet zeker of je een bepaalde lening kunt oversluiten? Vraag het ons dan. Wij helpen je graag. Het geheim van de smid zit hem in elk geval in het feit dat je één of meerdere leningen kunt oversluiten of verhogen via Postkrediet. De voorwaarden en rentetarieven zijn gunstig dus op dit moment je slag slaan is erg verstandig.

Goedkoper lenen via Defam? Sluit dan meerdere leningen over

Meerdere leningen oversluiten levert ook echt iets op. Het brengt namelijk een groot financieel voordeel met zich mee. Bijvoorbeeld: combineer het oversluiten van een bestaande lening van Defam met het oversluiten van een roodstand en een uitstaand saldo bij de Wehkamp. Als je dat doet dan bespaar je serieus geld. Dat komt omdat je aan de Defam, je bank en de Wehkamp per instelling meer rente betaalt dan dat je alles samenvoegt tegen de rente van nu.

Een ander voordeel van meerdere leningen is het overzicht. Je hebt niet langer drie incaso’s en verschillend papierwerk van drie kredietverstrekkers. Bij het oversluiten van je lening heb je nog maar te maken met één leverancier. Je regelt vanaf nu alles binnen de mijn-omgeving van Postkrediet. Je maandelijkse overzicht van je lening vind je ook in deze omgeving.

De soorten leningen van Defam

Bij Defam kun je verschillende soorten leningen afsluiten die je ook via ons kunt afsluiten. Wij sluiten Defam leningen af en over. Het voordeel van Postkrediet is dat je je lening bij ons ook nog kunt oversluiten. Hieronder vind je de soorten leningen.

Defam persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een leenvorm waarbij je eenmalig een bedrag leent met maximale duidelijkheid en zekerheid. Hier bedoelen we mee dat de looptijd, rente en maandtermijn van tevoren vast staan. Je weet exact waar je aan toe bent en betaalt maandelijks de vooraf overeenkomen maandtermijn aan rente en aflossing. Bij Postkrediet kunnen wij makkelijke een Defam persoonlijke lening oversluiten.

Kenmerken Persoonlijke Lening Defam

 • Rentetarief blijft hetzelfde gedurende de looptijd van de lening. De rente staat gewoon vast.
 • Je lost elke maand een vast bedrag af.
 • Afgeloste bedragen kun je niet weer opnemen zoals bij een doorlopend krediet.

Sluit je persoonlijke lening van Defam over bij Postkrediet.

Defam flexibele lening

De flexibele lening van Defam is een variant op het doorlopend krediet. Het is bijna hetzelfde. Iedere maand los je een klein deel van uw  Flexibele Lening af. Maar je mag je lening ook in een keer aflossen. Dit is kosteloos, Defam brengt hiervoor geen boete in rekening.

Kenmerken Flexibele Lening

 • Het rentetarief kan gedurende de looptijd van de lening veranderen. Je betaalt uiteindelijk alleen rente over het door jouw opgenomen bedrag. Neem je geen geld op dan betaal je ook geen rente.
 • Je lost iedere maand een bedrag af dat bestaat uit rente en aflossing
 • Vanaf je 65ste levensjaar bouw je je lening af in 120 maanden (10 jaar).*
  * Afhankelijk van je lening kan de genoemde leeftijd en/of het maximale kredietbedrag variëren.

Sluit je flexibele lening van Defam over bij Postkrediet. Het beste voor jou is om hier een persoonlijke lening van te maken.

Defam lening berekenen?

Het beste kun je je lening berekenen op onze website. Wij hebben een aantal tools ontwikkeld waarmee dat kan. Zo is er op de site de handige widget om je maximale lening te berekenen. Je kunt bij Postkrediet zelfs meerdere leningen vergelijken en zo de meest gunstige uitkiezen. Op die manier maak je zelfstandig de keuze voor de juiste lening of om de juiste lening over te sluiten.

Lening oversluiten via Defam

Heb je een aantal leningen en wil je geld besparen? Wij helpen je graag met het afsluiten of oversluiten van Defam leningen. Tevens kunnen wij kijken of er een betere match is omdat wij verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Wij werken met meerdere kredietverstrekkers samen en hebben zo de beste keuze voor jou. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij regelen het voor je.

Extra geld lenen of bestaande lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.