Persoonlijke lening

Een Persoonlijke lening kan uitkomst bieden wanneer u voor een grote uitgave staat. Misschien bent u toe aan een nieuwe keuken of wilt u uw tuin opknappen. Een Persoonlijke lening biedt u de zekerheid van een vaste maandtermijn, rente en looptijd. Persoonlijke leningen worden voornamelijk afgesloten om er een (eenmalige) grote uitgave mee te financieren. U kunt hierbij denken aan een auto, caravan of verbouwing of de eerder genoemde keuken.

U kunt online een lening aanvragen

Het grote voordeel van een Persoonlijke lening is dat deze zorgt voor zekerheid. Zo weet u vooraf precies hoeveel u leent en ook tegen welk rentepercentage u leent. Ook voor wat betreft de looptijd van de lening en uw maandelijkse maandtermijn komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

U kunt met een Persoonlijke lening de verwachte levensduur van uw bestedingsdoel, zoals bijvoorbeeld een auto, afstemmen op de looptijd van de lening. De looptijden variëren van minimaal 6 tot maximaal 180 maanden. Een persoonlijke lening kunt u volledig online aanvragen.

Kenmerken:

  • U leent eenmalig een vast bedrag
  • U leent tegen een vaste rente
  • U betaalt een vaste maandtermijn aan rente en aflossing
  • U krijgt een vaste looptijd
  • U weet van tevoren waar u aan toe bent
  • En u kunt op elk moment de lening boetevrij aflossen

Offerte aanvragen

Bij Postkrediet kunt u geheel vrijblijvend een Persoonlijke lening aanvragen. U vraagt in 2 stappen één of meerdere offertes aan. U bepaalt zelf bij welke banken en met welke looptijd. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Zo betaalt u bij Postkrediet geen afsluit- of advieskosten. Helder, overzichtelijk en duidelijk.

Vervroegd aflossen? Kan boetevrij en op elk moment!

Wilt u, ondanks de vaste looptijd, tóch vervroegd aflossen? Dat is bij een nieuw af te sluiten persoonlijke lening geen probleem. Heeft u nu al een persoonlijke lening dan kan het zijn dat er in bepaalde situaties, volgens de voorwaarden van het contract, extra kosten aan verbonden zijn. Kijk hier voor meer informatie.

Offerte ontvangen?

Het lenen van geld is een belangrijke financiele beslissing die u in de regel verbind voor een langere periode. Wij raden u daarom ook aan om hier de tijd voor te nemen en de verschillende mogelijkheden en offertes uitgebreid te bestuderen. Heeft u vragen, geen probleem wij zijn u daarbij graag van dienst!