Persoonlijke lening aanvragen

Met kenmerken als vaste looptijd, vaste rente en een vaste maandtermijn weet u bij de Persoonlijke lening precies waar u aan toe bent. U weet vooraf wat u leent en hoelang u de afgesproken maandtermijn moet betalen. Helder, duidelijk en overzichtelijk dus geen onaangename verassingen.

Online een Persoonlijke lening aanvragen

Een Persoonlijke lening aanvragen is zo gebeurd. Slechts enkele handelingen zijn er nodig om een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Wanneer u een lening wilt aanvragen dan kan dit geheel online bij Postkrediet. U kunt in 2 eenvoudige stappen en op elk moment een Persoonlijke lening aanvragen.

Kenmerken Persoonlijke lening

  • U leent eenmalig een vast bedrag
  • U leent tegen een vaste rente
  • U betaalt een vaste maandtermijn aan rente en aflossing
  • U krijgt een vaste looptijd
  • U weet van tevoren waar u aan toe bent

Offerte aanvragen

Bij postkrediet helpen wij u graag bij het aanvragen van een Persoonlijke lening. Door het online aanvraagproces beschikt u snel over diverse offertes van de banken waarmee wij samenwerken en kiest u eenvoudig voor de beste en voordeligste lening. Een offerte aanvragen via Postkrediet is gratis en geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen of wilt u direct een Persoonlijke lening aanvragen? Wij zijn u graag van dienst!

Tarieven Persoonlijke lening

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomstTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 502 3,9% 3,9% 120 maanden € 60.269
€ 30.000 € 301 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 36.161
€ 10.000 € 106 5,1 % 5,1 % 120 maanden € 12.719

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.