Goedkoop geld lenen

Online aanvragen - persoonlijk aanbod binnen 2 uur in je eigen mijn-omgeving.

 • 520 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Offerte aanvragen kan online en binnen 2 minuten

 • Een scherpe vaste rente vanaf 6,6%

 • Offerte ontvang je vrijblijvend binnen 2 uur

Bereken je
maximale lening

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Goedkoop lenen

Voordelig lenen tegen 6,4% rente

Goedkoop geld lenen: het kan. Hoe je dat doet? Vergelijk verschillende leningen en rentes en bespaar een hoop geld. Kijk niet alleen wat je per maand betaalt maar ook wat de hele lening je kost. Postkrediet helpt jou met het vinden van de goedkoopste lening.

Goedkoop geld lenen, bestaat dat wel?

Je wilt een voordelige lening aanvragen maar zo min mogelijk betalen. Logisch, dat begrijpen we als geen ander. Het is best lastig om een goedkope lening te vinden. Daarom moet je ook gewoon leningen, rentes en voorwaarden vergelijken. Wist je dat 50% van de consumenten nog steeds bij te dure grootbanken leent? Zonde, met een goedkope lening lenen hou je maandelijks meer over. Bedenk zelf maar welke leuke dingen je hiermee kunt doen.

Goedkoop geld lenen bestaat dus wel, je moet alleen wél weten waar of bij wie. Postkrediet is op het gebied van goedkope leningen the place to be. Bij ons kun je voor de volgende productvormen terecht:

Goedkoop & voordelig lenen is niet gratis!

Als je leent dan het liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk. Maar het lenen van geld is niet gratis, je betaalt namelijk altijd rente over het geleende bedrag. Het verschil zit hem dus in de rente die jij betaalt aan de bank, de rente in combinatie met de looptijd bepaalt de prijs. Een korte looptijd en een lagere rente maken het lenen goedkoper.

Postkrediet werkt met 5 gespecialiseerde consumptief kredietbanken samen, hierdoor zijn wij in staat om de laagste rentes voor geld lenen aan te bieden. Veelal een stuk lager als bij de eigen grootbank. Bij Postkrediet bepaal jij zonder voorafgaand advies bepaal zelf of en welke lening het beste bij jou past. Hierdoor is je lening een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders. En achteraf geen vervelende verrassingen.

Direct goedkope leningen vergelijken

Goedkoop lenen begint met het maken van een goede vergelijking. Je kunt hiervoor onze lening vergelijker gebruiken, hier zetten wij de gevraagde offerte(s) voor je op een rij. Zo krijg je een goed overzicht van de goedkoopste leningen. Kijken en vergelijken, welke goedkope lening past bij jou?

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Geld lenen kan bij Postkrediet met 2 soorten leningen. Wij maken onderscheid tussen de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening betaal je minder rente dan bij een doorlopend krediet. Geld lenen via de persoonlijke lening geeft meer zekerheid omdat er een einddatum van de lening is met een vast rentetarief gedurende de gehele looptijd.

Geld lenen via een persoonlijke lening? Dit zijn de voordelen

 • Vaststaande rente gedurende de looptijd van de lening
 • Vaststaande looptijd met een einddatum
 • Vaste maandtermijn
 • Maximale zekerheid
 • Kosteloos vervroegd aflossen is toegestaan

Geld lenen via een doorlopend krediet? Dit zijn de voordelen

 • Variabele rente
 • Vaste maandtermijn
 • Afgeloste bedragen mag je weet opnemen tot aan de kredietlimiet
 • Variabele looptijd omdat je steeds geld mag opnemen
 • Kosteloos vervroegd aflossen is toegestaan

Persoonlijke lening veruit het populairst

90% van de klanten van Postkrediet kiest als ze geld lenen voor onze goedkope persoonlijke lening. Dit komt omdat de persoonlijke lening maximale zekerheid biedt en de laagste rente heeft. De rente staat gedurende de gehele looptijd van de lening vast zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Naast de lagere rente kun je bij een persoonlijke lening ook vervroegd aflossen. Dat maakt geld lenen via de persoonlijke lening zo aantrekkelijk. Het is gewoon veel goedkoper dan een doorlopend krediet.

Lening oversluiten bij Postkrediet?

Via Postkrediet kun je ook geld lenen door je huidige lening(en) te laten oversluiten. Je sluit dan je lening of meerdere leningen over naar ons zodat al je lening onder één dak terecht komen. Dit maakt geld lenen via Postkrediet veel goedkoper. Alle leningen met verschillende rentepercentages onderbrengen bij meerdere geldverstrekkers kost uiteindelijk meer geld. Het beste is om te kiezen voor één nieuwe en goedkope lening. In de meeste gevallen zal dat de persoonlijke lening zijn. Wil je weten hoeveel geld je maximaal kunt lenen? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvende offertes van verschillende geldverstrekkers. Je kunt op deze pagina leningen vergelijken om zo de goedkoopste lening voor jou uit te kiezen.

De goedkoopste lening, zo regel je dat

Zonder tussenkomst goedkoop geld lenen. Zo regel je dat:

 1. Vul je persoonlijke gegevens op het aanvraagformulier in.
 2. Ontvang gratis en vrijblijvend toegang tot je eigen beveiligde mijn-omgeving. Ons voordelige aanbod staat klaar.
 3. Kijk en vergelijk. Een keuze kunnen maken? Onderteken digitaal de offerte.
 4. Aan te tonen stukken kun je uploaden in de mijn-omgeving
 5. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat is verantwoord lenen?

Verantwoord geld lenen is ervoor zorgen dat onze klanten een lening afsluiten die bij ze past en die ze makkelijk elke maand kunnen terugbetalen. Natuurlijk zie je dat door de lage rente mensen eerder geneigd zijn om te lenen. Maar dat betekent niet dat wij zomaar aan iedereen geld uitlenen. Veel mensen willen graag snel geld lenen maar dat is niet onze insteek. Wij willen dat mensen verantwoord lenen zodat ze nog een leven hebben en niet elke maand de zorgen dragen van een vervelende torenhoge aflossing.

Goedkoop geld lenen tegen een lage rente

Een lage rente zorgt voor een lagere maandelijkse aflossing. Dat maakt geld lenen bij Postkrediet voordelig. Wij zorgen altijd voor geldverstrekkers die een lage rente hanteren. Deze geld verstrekkers kun jij met elkaar vergelijken om zo de goedkoopste lening te krijgen. Zeker in deze tijd is de rente op lenen historisch laag. Profiteer daarvan. Bij Postkrediet hebben wij een transparant proces. Onze voorwaarden en het hele proces van geld lenen zijn transparant en eerlijk. Bij Postkrediet leen je geld zonder gedoe.

Offerte en productvoorwaarden

Goedkoop geld lenen staat in grote letters, maar let je ook nog even op de kleine lettertjes? In de offerte lees je wat de prijs van de lening is. Kijk niet alleen naar de te betalen maandtermijn maar ook naar de looptijd en de totale kosten. Let ook goed op de voorwaarden, dan weet je waar je aan toe bent.

Onze suggestie: neem rustig de tijd om alles door te nemen. Je sluit een krediet zonder voorafgaand advies af, daarom onderzoek je zelf wat bij jou past. Met onze berekenmodules krijg je in ieder geval een eerste indruk van hoeveel je kunt lenen. Vraag gerust meerdere offertes tegelijk aan, dit kan gewoon in één handeling. Zo vergelijk je zelf banken met hun specifieke voorwaarden met elkaar. Deze manier van geld lenen is gratis, goedkoop en vrijblijvend, we verplichtingen je tot niets. Oriënteer je op de goedkoopste lening en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom sluit je een lening af bij Postkrediet?

Een lening afsluiten bij Postkrediet is voordelig en makkelijk. Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

 • Leningen vergelijken
 • Online proces met lagere kosten dan normaal
 • Geen extra advieskosten en bemiddelingskosten kosten voor geld lenen
 • Kosteloos extra aflossen op de lening
 • Vrijblijvende en gratis offertes
 • Gratis maximale lening berekenen
 • Speciale “mijn-omgeving” met inlog
 • Geschikt voor consumptieve kredieten
 • Ook geld lenen voor klein zakelijk en ZZP

Onze service

De service bij Postkrediet is van dien aard dat wij zorgdragen voor een nette afhandeling van onze leningen. Geld lenen bij Postkrediet betekent dat je in zee gaat met een betrouwbare partner. Wij zijn voor zorgvuldigheid en niet in de eerste plaats voor snelheid bij lenen. Onze beoordelingen spreken voor zich.

Veel gestelde vragen over geld lenen

De meeste gestelde vragen over geld lenen vind je ook op deze pagina. Wij beantwoorden graag al je vragen dus mocht je nog meer informatie nodig hebben over lenen, ons offertetraject, rentepercentage, lenen als zelfstandig ondernemer, lenen voor een auto of koop op afbetaling, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij geven je graag alle informatie die je wenst.

Hoe werkt offertes aanvragen en zijn de offertes vrijblijvend?

Offertes vraag je aan op de website. Je vult alle gegevens in en wij sturen je offertes van verschillende geldverstrekkers toe. Jij maakt dan je keuze maar je zit nog nergens aan vast. Pas nadat je je handtekening onder de lening zet is de overeenkomst gesloten. De hoogte van de lening of wat je maximaal kunt lenen vind je in de rekenmodule op deze pagina. Je vult hier een aantal gegevens in zoals je bruto maandinkomen, het inkomen van je (eventuele) partner, of je een koophuis of huurhuis hebt en of je kinderen hebt.

Hoe hoog is het rentepercentage op dit moment?

Het rentepercentage varieert vanzelfsprekend. Op dit moment is het rentepercentage op geld lenen in Nederland bij Postkrediet 6,6%. De rente is de afgelopen jaren alleen maar lager geworden en is op dit moment historisch laag. Het rentepercentage is afhankelijk van de hoogte van de lening. Bij de persoonlijke lening staat het rentepercentage vast en bij het doorlopend krediet is het rentepercentage variabel.

Kan ik als 65-plusser geld lenen?

De maximale leeftijd om een lening te kunnen afsluiten in Nederland is 74 jaar. De lening moet uiterlijk worden terugbetaald als je maximaal 81 jaar oud bent. We noemen dat de seniorenlening. Het verschilt van persoon tot persoon of je de seniorenlening kunt aanvragen dus check vooraf altijd even wat er mogelijk is. De minimale looptijd van een seniorenlening is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden.

Kan ik geld lenen met een negatieve BKR registratie

Geld lenen met een negatieve BKR beoordeling doen wij niet bij Postkrediet. Wanneer iemand een negatieve BKR registratie heeft dan heeft hij of zij on het verleden betalingsproblemen bij een lening of hypothecaire lening gehad. Wij bemiddelen in dat geval niet meer bij het afsluiten van een lening.

Kan ik ook credit card schulden en schulden door kopen op afbetaling oversluiten?

Ja dat kan. Credit card schulden en kopen op afbetaling schulden kun je oversluiten in één lening bij Postkrediet. Het voordeel is dat je bij ons een lager rentepercentage betaalt dan bij de andere vormen van krediet. Ons advies is dus zelfs: sluit je schulden zo snel mogelijk over bij ons zodat je profiteert van de lage rente.

Kan ik geld lenen als zelfstandig ondernemer?

Geld lenen als zelfstandig ondernemer is ook mogelijk bij Postkrediet. Je kunt als ondernemer bij ons lenen voor privédoeleinden tot een bedrag van maximaal 250.000 euro. Wij beoordelen dan de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar. Als je wilt lenen voor zakelijke doeleinden dan is geld lenen bij Postkrediet niet mogelijk maar wij kunnen je wel in contact brengen met andere financiers die wel geld lenen aan ondernemers.

Maakt het uit voor welk leendoel ik het geld van de lening gebruik?

Nee dat maakt niet uit. Wij stellen geen vragen over het doel van je lening. Waar jij je geld aan uitgeeft maakt ons niet uit. Wij bepalen of je in staat bent om de lening terug te betalen en jij bepaalt waaraan je het geld besteed. Dat kan zijn aan een auto, keuken, verbouwing, nieuwe aanbouw of tuin.

Kun je geld lenen met een tijdelijk contract?

Er zijn hier steeds meer mogelijkheden om geld te lenen met een tijdelijk contract. Of je nu een halfjaarcontract, jaarcontract of uitzendcontract hebt: je wordt niet buitengesloten. Kredietverstrekkers waren vroeger wat huiverig om dit soort leningen af te sluiten maar gaan nu in deze flexibiliteit mee. Hoeveel kun je lenen met een tijdelijk contract? Dit is afhankelijk van je persoonlijke situatie en je inkomen. Bij een halfjaarcontract wordt 70% van je vaste inkomen meegenomen bij de berekening. Heb je een jaarcontract? Ook dan wordt minimaal 70% van je inkomen meegenomen.

Geld lenen

Vraag vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze

520 mensen geven ons een 9.1

Kiyoh Logo

De communicatie per telefoon: goed bereikbaar.

Hans - Heiloo
Kiyoh Logo

Goede service

C - Deventer
Kiyoh Logo

Snel, zeker en erg goed georganiseerd.

Jan Otter - Zeist
Kiyoh Logo

Effectief, efficiënt, doelmatig en snel!

Jan - Zeist
Kiyoh Logo

Snelle en meedenkende service

Alex - Haarlem
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.