Leningen samenvoegen

Er zijn meerdere redenen waarom het samenvoegen van verschillende leningen interessant voor u is. Hieronder zetten wij een aantal redenen voor u op een rij:

U krijgt overzicht

Allereerst krijgt u overzicht. In plaats van meerdere leningen, meerdere incasso’s van uw bankrekening en verschillende (hoge) rentepercentages. Krijgt u: 1 nieuwe lening met 1 incasso van uw bankrekening tegen een aanzienlijk lagere rente! Zo kunt ook u voordelig uw leningen samenvoegen.

U gaat geld besparen

In 9 van de 10 situaties gaat u aanzienlijk geld besparen door uw leningen samen te voegen.  In de volgende gevallen kunt u zelfs een grote besparing realiseren:

  1. U heeft meerdere leningen uitstaan waaronder één of meerdere van de volgende kredietvormen:
  2. Door het optellen van alle bedragen tot één nieuwe lening komt u in aanmerking voor een lagere rente dan wanneer u nu betaalt per individuele lening. Dit komt doordat een lager lening bedrag een hogere rente kent. Het simpelweg bij elkaar optellen betekent direct een besparing door dat u in aanmerking komt voor een lagere rente.

Het kan eenvoudig

Het samenvoegen van leningen gaat relatief eenvoudig. Het vraagt van u wat tijd en een kleine inspanning. Een geringe investering die een groot voordeel met zich mee kan brengen. Helaas zien we in veel gevallen dat sommige consumenten hier toch tegenop zien. Wat kunt u doen? Simpel!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en neem de proef op de som! Dit verplicht u tot niets, maar geeft u wel inzicht in uw besparingsmogelijkheden.

 Wist u dat?

  • Een hogere limiet van een lening gepaard gaat met een lagere rente!
  • U een lening ook kunt splitsen in een Persoonlijke lening, waardoor u een deel aflost, en een Doorlopend krediet, waarbij u geld achter de hand kunt houden voor onvoorziene uitgaven. Afgeloste bedragen kunt u namelijk weer opnemen.
  • U meerdere offertes bij Postkrediet kunt opvragen met slechts 1 druk op de knop. Voordelig samenvoegen van uw leningen wordt hierdoor eenvoudiger.
  • Wij u per mail inzicht geven in hoeveel u kunt besparen door uw leningen samen te voegen?

Wat kan Postkrediet u bieden?

Postkrediet bekijkt voor u of u de totale schuld kunt samenvoegen tegen een lening met een  lagere rente en desgewenst maandtermijn. Uiteraard conform uw eigen wensen.

Vraag dus direct een gratis offerte aan bij Postkrediet!! Wij laten u dan zo snel mogelijk weten hoeveel geld u kunt besparen.

Bekijk direct wat u kunt besparen met een lening van Postkrediet